Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Spor salonu için tam zamanı mı acaba?

Seçim bitti ve seçilenler artık Ankara’ya doğru hareket ederken, seçimden önce vaat ettiklerini herhalde unutmazlar. Bulancak’ı spor salonsuz bırakanların yerine yeni isimler seçildi ve spor salonu için adım atmanın zamanı da geldi diyelim. Spor salonu için defalarca siyasilere talebimiz iletmemize rağmen top Ankara’dan hep geri dönmüş ve bazı siyasiler ve yetkili kişiler ‘bir seçim geçsin hele’ diye Bulancaklıları oyalayıp durmuşlardı. Şimdi Bulancak’tan bir vekilimiz var. Hükümetin Giresun’dan vekili olan Av. Kadir Aydın, bir Bulancaklı olarak taleplerimizi daha önceden biliyordu. Bulancak’ta iki dönem belediye başkanlığı yapmış ve spora da önemli bir katkı yapmıştı. Ancak Ankara’da bulunan bazı siyasilerin Bulancaklıları uzun bir süre uyutmak içinde çaba sarf etmişler ve spor salonu için parmaklarını bile oynatmadan eveleyip gevelemişlerdi. Bakalım vekilimiz Kadir Aydın bu konuda ne yapacak merak ediyoruz!  Öyle seçim zamanı meydanlarda süslü püslü laflar etmek çok güzel oluyordu. Hele de kalabalığı görünce kim olursa olsun aklına geleni söyler ve seçildikten sonra da unutur giderdi. Gerçi vekilimiz çuval çuval oyları Bulancak’tan aldı ve bunun gereğini elbette yapacaktır inancındayız. Yani “Ankara’ya vardım, bir soluk alayım, ondan sonra bakarız” diye bizi bekletmeye alırsa, Bulancaklı spor yapan insanların ahı’nı alır ve bir sonraki seçimde bu oyları biraz zor alır gibi. Bulancak’ın ve Giresun’un çok önemli sorunları yine duruyor. Onlarda çözülecekti. Ancak biz Bulancaklı spor camiası olarak öncelliğimiz spor salonudur. Yaparsınız; yapmasınız, bunu zaman gösterecektir. Bulancak spor salonunu bu hükümetin siyasileri yıktı, şimdi de yapacak olan bu hükümetin seçilmiş siyasileridir, lamı cimi yok yani… 4 senedir Bulancaklılar spor yapmak için ilçe dışında bir göçebe gibi gidip gelirken bunu Ankara’dakiler elbette biliyordu. Bütün bu olanlara rağmen hükümetin değerli yetkili ve siyasileri topu ortada çevirip durdular. Vekilimiz Kadir Aydın’a bunun başkanlığı döneminde iletildiği biliyoruz ve peşinden Ankara’ya atanmıştı. Şimdi vekil olarak topu ayağına pas olarak atıyoruz ve spor salonu için tez cevap bekliyoruz!..
Ekleme Tarihi: 27 Haziran 2018 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Spor salonu için tam zamanı mı acaba?

Seçim bitti ve seçilenler artık Ankara’ya doğru hareket ederken, seçimden önce vaat ettiklerini herhalde unutmazlar. Bulancak’ı spor salonsuz bırakanların yerine yeni isimler seçildi ve spor salonu için adım atmanın zamanı da geldi diyelim.

Spor salonu için defalarca siyasilere talebimiz iletmemize rağmen top Ankara’dan hep geri dönmüş ve bazı siyasiler ve yetkili kişiler ‘bir seçim geçsin hele’ diye Bulancaklıları oyalayıp durmuşlardı. Şimdi Bulancak’tan bir vekilimiz var. Hükümetin Giresun’dan vekili olan Av. Kadir Aydın, bir Bulancaklı olarak taleplerimizi daha önceden biliyordu. Bulancak’ta iki dönem belediye başkanlığı yapmış ve spora da önemli bir katkı yapmıştı. Ancak Ankara’da bulunan bazı siyasilerin Bulancaklıları uzun bir süre uyutmak içinde çaba sarf etmişler ve spor salonu için parmaklarını bile oynatmadan eveleyip gevelemişlerdi.

Bakalım vekilimiz Kadir Aydın bu konuda ne yapacak merak ediyoruz!  Öyle seçim zamanı meydanlarda süslü püslü laflar etmek çok güzel oluyordu. Hele de kalabalığı görünce kim olursa olsun aklına geleni söyler ve seçildikten sonra da unutur giderdi.

Gerçi vekilimiz çuval çuval oyları Bulancak’tan aldı ve bunun gereğini elbette yapacaktır inancındayız.

Yani “Ankara’ya vardım, bir soluk alayım, ondan sonra bakarız” diye bizi bekletmeye alırsa, Bulancaklı spor yapan insanların ahı’nı alır ve bir sonraki seçimde bu oyları biraz zor alır gibi. Bulancak’ın ve Giresun’un çok önemli sorunları yine duruyor. Onlarda çözülecekti. Ancak biz Bulancaklı spor camiası olarak öncelliğimiz spor salonudur. Yaparsınız; yapmasınız, bunu zaman gösterecektir.

Bulancak spor salonunu bu hükümetin siyasileri yıktı, şimdi de yapacak olan bu hükümetin seçilmiş siyasileridir, lamı cimi yok yani…

4 senedir Bulancaklılar spor yapmak için ilçe dışında bir göçebe gibi gidip gelirken bunu Ankara’dakiler elbette biliyordu. Bütün bu olanlara rağmen hükümetin değerli yetkili ve siyasileri topu ortada çevirip durdular.

Vekilimiz Kadir Aydın’a bunun başkanlığı döneminde iletildiği biliyoruz ve peşinden Ankara’ya atanmıştı.

Şimdi vekil olarak topu ayağına pas olarak atıyoruz ve spor salonu için tez cevap bekliyoruz!..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.