Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Şeytanın oyunu biter mi?(devam)

Adamların kitabında insanoğlu yok. Belki de kitapları da yok, ondan bu kadar aşağılık, alçak, acımasız ve de iti oğlu itler!... Dünkü yazı da, bu yapının en önde olan adamı bill denilen baş uşak ve onun gibi niceleri insanların dünya yüzünden kazınması için her yolu deniyorlar ve durmak bilmiyorlar. Bunları bir şey sanan ve ağızlarına bakanları da anlamış değilim. Bu yapı küresel çetenin istediği gibi hareket ediyor. Çeteninde bir ağa babası var ancak onu bu güne kadar kimse görmüş değil. Belki de bir değil daha fazla olabilirler, bilmiyoruz, duymadık ve görülmüşte değil. İnsan olmadığı kesin. Ha dün demiştik ki, bir insan(öyle bildiğimiz için bill baş uşağına şimdilik bu insan sıfatını uygun görüyoruz)durup dururken bir virüs için patent almaya çalışır. Bir şey üretirsin, başkasında yoktur, aklına gelmez, düşünür taşınır icat edersin, var olana ekleme yaparsın ya da birinden görür çalarsın ve kendine mal edersin. Ancak bir virüsün ne gibi bir faydası olurda aklına virüs için patent almak gelir. Bir insanın aklına ilk anda gelecek şey değil. Hatta ilk anı geçtim bütün hayatı boyunca veya bütün insanlık tarihi boyunca bir virüs patenti almak niçin gelsin? Valla şu an da dünya üzerinde 8 milyar insan hayatını devam ettiriyor. Bu kadar insana sorsak; bir virüs için patent almak ister misin? diye bir kişi bile “evet “demez yahu! Çünkü akıl, mantık ve muhakeme ederek bu neticeyi alması söz konusu olmaz. Onca zeki, akıllı, zekalı insan bu işi akıl edememiş ve bill denen baş uşak corona virüsü için patent almış. Ne yapacaktı bu virüsü kimse de sormamış. Patenti almış ve bir gün lazım olur, diye dolapta saklamış. Sonra zamanı geldi, diyerek birileri aracılıyla ortaya bırakmış. Hatta bunu yapmadan önce de yaptığı açıklamalarda isim vermeden 2019 yılından önce salgın olacak, bu bitecek yenisi gelecek, diyerek söylenmiş durmuş. Kimse de “sen kimsin emmi, ne salgını, doktor musun, tıp uzmanı mısın, araştırmacı mısın, bilim adamı mısın, hangi yetki ile bunu söylüyorsun” deme gereği duymamış.  Soranlara da, niye bunları soruyorsun, diyerek aba altından sopa gösterenlerde bill adına işlerini yaptılar. Dönem bitmek üzere, uşakların adamları hesap verecek az kaldı.  
Ekleme Tarihi: 25 Şubat 2022 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

Şeytanın oyunu biter mi?(devam)

Adamların kitabında insanoğlu yok. Belki de kitapları da yok, ondan bu kadar aşağılık, alçak, acımasız ve de iti oğlu itler!...

Dünkü yazı da, bu yapının en önde olan adamı bill denilen baş uşak ve onun gibi niceleri insanların dünya yüzünden kazınması için her yolu deniyorlar ve durmak bilmiyorlar. Bunları bir şey sanan ve ağızlarına bakanları da anlamış değilim. Bu yapı küresel çetenin istediği gibi hareket ediyor. Çeteninde bir ağa babası var ancak onu bu güne kadar kimse görmüş değil. Belki de bir değil daha fazla olabilirler, bilmiyoruz, duymadık ve görülmüşte değil. İnsan olmadığı kesin. Ha dün demiştik ki, bir insan(öyle bildiğimiz için bill baş uşağına şimdilik bu insan sıfatını uygun görüyoruz)durup dururken bir virüs için patent almaya çalışır. Bir şey üretirsin, başkasında yoktur, aklına gelmez, düşünür taşınır icat edersin, var olana ekleme yaparsın ya da birinden görür çalarsın ve kendine mal edersin. Ancak bir virüsün ne gibi bir faydası olurda aklına virüs için patent almak gelir. Bir insanın aklına ilk anda gelecek şey değil. Hatta ilk anı geçtim bütün hayatı boyunca veya bütün insanlık tarihi boyunca bir virüs patenti almak niçin gelsin?

Valla şu an da dünya üzerinde 8 milyar insan hayatını devam ettiriyor. Bu kadar insana sorsak; bir virüs için patent almak ister misin? diye bir kişi bile “evet “demez yahu! Çünkü akıl, mantık ve muhakeme ederek bu neticeyi alması söz konusu olmaz. Onca zeki, akıllı, zekalı insan bu işi akıl edememiş ve bill denen baş uşak corona virüsü için patent almış. Ne yapacaktı bu virüsü kimse de sormamış. Patenti almış ve bir gün lazım olur, diye dolapta saklamış.

Sonra zamanı geldi, diyerek birileri aracılıyla ortaya bırakmış. Hatta bunu yapmadan önce de yaptığı açıklamalarda isim vermeden 2019 yılından önce salgın olacak, bu bitecek yenisi gelecek, diyerek söylenmiş durmuş. Kimse de “sen kimsin emmi, ne salgını, doktor musun, tıp uzmanı mısın, araştırmacı mısın, bilim adamı mısın, hangi yetki ile bunu söylüyorsun” deme gereği duymamış. 

Soranlara da, niye bunları soruyorsun, diyerek aba altından sopa gösterenlerde bill adına işlerini yaptılar. Dönem bitmek üzere, uşakların adamları hesap verecek az kaldı.  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.