Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Şeytan taşlama zamanı geldi

Yok hacca gidip te şeytan taşlamaktan bahsetmiyorum. Şu meşhur küreselcilerin şeytani çetesi olan şeytandan dem vuruyorum. Salgınla beraber iyice gemi azıya aldılar. Hele de ülkemizdeki bilim kurulundan ballı maaş alıp, vatandaşı eve tıkmak için elinden geleni ardına koymayan bu şeytanın uşakları ha bire, salgın devam ediyor, mutasyon var, sakın evden çıkmayın, dükkanı açmayın ve ölüp gidin, demekten yorulmuş değiller. Bunlar ülkemizde durmadan konuşurken, esas şeytanın has uşağı olan, ne yaptığı hala da belli değil, ama Dünya’nın en zengin adamı olan Bill Gates denen aşağılık, insan bile olduğu şüpheli, her musibetin başı, salgının sözcüsü, aşının vekili, 10 yıl içinde Dünya’da 500milyon insan ölsün, bizde rahat edelim, paramıza para katalım, geriye kalanları köle yapalım, arta kalanı da robot hale getirelim, fırsat bulursak uzaya gideriz, Dünya’da yansın yıkılsın, kıyamet kopsun, daha çok salgın görürüz, diyerek birkaç gün önce havlamış, (hayvanlara ayıp olmasın ama bu şeytanın el uşağı ne yapalım)Dünyayı tedirgin etmeye kaldığı yerden devam etmişti. Yahu; bir Allah’ın kulu da çıkıp “sen kimsin looo, kimin ya da kimlerin adına konuşuyorsun(birde sesi o kadar berbat ki, teneke gıcırtısı gibi)amacın ne diye” sual etmiyor. Sanki Dünya’nın imparatoru, lideri, sahibi gibi çak çak konuşuyor. Başımıza bela kesildi it oğlu it. Anlamadığım bu aşağılık adamın ülkemizdeki destekçisi olanlarda aynen onu borusunu ötürüp duruyor. O ne derse, onlarda sabah akşam, vık vık ediyor. Bir salgın lafı ile Dünya’yı ele geçirmek için son numaralarını yapıyorlar. Bizde evde oturalım, az yemek yiyelim, paramız bitsin, komşu aç kalsın, haberimiz olmasın, dükkanlar kapansın, açık olanlarda bir an önce kapatılsın, kimse gezmesin, sağa sola gitmesin, cenazeye katılmayın, düğün yapın ama kimse gelmesin, geleni de kovun, itiraz edeni ağız burun dövün, yaşlılar zinhar evden kapıya çıkmasın, pencereden bakmasın, bir yudum su bile istemesin, hayatla bir alakası kalmasın, gençler eve tıkılsın, internet, akıllı telefon, tabletin yalan Dünyasında zaman geçirsin dursun. Okular, spor faaliyetleri, sanat, kültür, onları da bir zahmet yapmayın, bugüne kadar yaptınız da boyunuz mu uzadı. Bu şeytanların, küreselcilerin insanlık için tek bir iyi işi olmaz. Tamamı yalan ve ölümcüldür. Bunun tek bir çözümü vardır; şeytanları taş yağmuruna tutmak. Bir kez başlayalım gerisi gelir!             
Ekleme Tarihi: 10 Şubat 2021 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Şeytan taşlama zamanı geldi

Yok hacca gidip te şeytan taşlamaktan bahsetmiyorum. Şu meşhur küreselcilerin şeytani çetesi olan şeytandan dem vuruyorum. Salgınla beraber iyice gemi azıya aldılar. Hele de ülkemizdeki bilim kurulundan ballı maaş alıp, vatandaşı eve tıkmak için elinden geleni ardına koymayan bu şeytanın uşakları ha bire, salgın devam ediyor, mutasyon var, sakın evden çıkmayın, dükkanı açmayın ve ölüp gidin, demekten yorulmuş değiller.

Bunlar ülkemizde durmadan konuşurken, esas şeytanın has uşağı olan, ne yaptığı hala da belli değil, ama Dünya’nın en zengin adamı olan Bill Gates denen aşağılık, insan bile olduğu şüpheli, her musibetin başı, salgının sözcüsü, aşının vekili, 10 yıl içinde Dünya’da 500milyon insan ölsün, bizde rahat edelim, paramıza para katalım, geriye kalanları köle yapalım, arta kalanı da robot hale getirelim, fırsat bulursak uzaya gideriz, Dünya’da yansın yıkılsın, kıyamet kopsun, daha çok salgın görürüz, diyerek birkaç gün önce havlamış, (hayvanlara ayıp olmasın ama bu şeytanın el uşağı ne yapalım)Dünyayı tedirgin etmeye kaldığı yerden devam etmişti.

Yahu; bir Allah’ın kulu da çıkıp “sen kimsin looo, kimin ya da kimlerin adına konuşuyorsun(birde sesi o kadar berbat ki, teneke gıcırtısı gibi)amacın ne diye” sual etmiyor. Sanki Dünya’nın imparatoru, lideri, sahibi gibi çak çak konuşuyor.

Başımıza bela kesildi it oğlu it. Anlamadığım bu aşağılık adamın ülkemizdeki destekçisi olanlarda aynen onu borusunu ötürüp duruyor. O ne derse, onlarda sabah akşam, vık vık ediyor. Bir salgın lafı ile Dünya’yı ele geçirmek için son numaralarını yapıyorlar. Bizde evde oturalım, az yemek yiyelim, paramız bitsin, komşu aç kalsın, haberimiz olmasın, dükkanlar kapansın, açık olanlarda bir an önce kapatılsın, kimse gezmesin, sağa sola gitmesin, cenazeye katılmayın, düğün yapın ama kimse gelmesin, geleni de kovun, itiraz edeni ağız burun dövün, yaşlılar zinhar evden kapıya çıkmasın, pencereden bakmasın, bir yudum su bile istemesin, hayatla bir alakası kalmasın, gençler eve tıkılsın, internet, akıllı telefon, tabletin yalan Dünyasında zaman geçirsin dursun. Okular, spor faaliyetleri, sanat, kültür, onları da bir zahmet yapmayın, bugüne kadar yaptınız da boyunuz mu uzadı.

Bu şeytanların, küreselcilerin insanlık için tek bir iyi işi olmaz. Tamamı yalan ve ölümcüldür.

Bunun tek bir çözümü vardır; şeytanları taş yağmuruna tutmak. Bir kez başlayalım gerisi gelir!             

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.