Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

“SENİN AĞZIN NE SÖYLİYİRRRR!”

Koskoca adam olmuş hala bizi saf köylü sanıyor. Hatırlarsınız salgın günlerinde gözlerini belerte belerte, yanındaki adama, “yaklaşma bana uzak dur” diyerek bir laf etmiş ve bu onca yazıya ve komedi programlarına çeşni olmuştu. O bizi unuttu sanıyor. Daha bunun gibi akla ziyan ve aslı astarı olmayan şeyleri söylemiş ve bunların doğru olduğunu ifade etmişti. Bunların en akılda kalanı, “Artık grip diye bir virüs ve hastalık yok, bundan sonra covid var” diyerek insanları korku ile yola getirmek için sallamış durmuştu. Hatırlayan vardır, arşivimin de de duruyor. Yani sıkıntı yok, nerede söylemiş, diye söylenecek olanlara cevabımız var. Hey gidi arşivler neler çıkıyor insanın karşısına Allah’tan. Şimdi de son günlerde çocuklarda artan grip(!?) vakaları ile ilgili olarak biz saf köylülerin inanacağını sanarak, şunu söylemiş bir soru karşısında, Covid-19 ve diğer salgınlarla ilgili olarak, "Üst solunum yolu şikayetleriyle başvuran hastalarımız arttı. Bu hastalıklar en çok RSV, sonra sırasıyla influenza, rhinovirüs ve Covid şeklinde. Üst solunum yolu belirtisi olan kişiler maske takarak normal hayata karışmalı. Hastalığı ne olursa olsun bulaştırmamaya özen göstermeli." Demiş. Bizde hep birlikte inanalım buna biat edenler olarak. Bu salgın yalanında hani bu adam ve şürekâsı, maskelide olsa sokağa çıkmayın, maskeli de olsa bulaşır, evde bile yatağa maskeli girin, çoluk çocuk, ana babanızla bile yan yana oturmayın selam vermeyin, yemek yemeyin, diyerek zinhar kalabalık yerlere girmeyin, diyerek korku üstüne korku salmışlar ve bunda da epeyce bir başarı sağlamışlardır. Aradan zaman geçti bu saflar şimdi “çevir gazı yanmasın” misali her söylediğimizi yine yerler, diye laf ediyor bu kockoca kafa. Yiyen var mı bilemem! Benim karnım tok. Aynen filmdeki gibi bu adama sormak lazım, “Senin ağzın ne söyliyirrrr kurban!” diyerek. Verecek cevap falanda yok. Grip tarih oldu, bitti, diye ağababalarının dediğini aynen demiş ve aradan geçen zamanda bunlar kıvırtınca da, vakit kaybetmeden, yukarıda söyledikleri gibi manevra yaparak göz boyamaya bakıyorlar. Dünya Sağlık(satanistler) Örgütü(DSÖ) denen ancak böyle bir yapısı olmayan satanistlerin(ben öyle görüyorum, sağlıkla, insanlıkla veya buna benzer bir hali olmayan bir yapı)emirlerini harfiyen yerine getirenlerin tek bir kelimesine bile inanmıyorum. İşleri güçleri, yalan dolan, habire salgın var diye bağırıp duruyorlar.    
Ekleme Tarihi: 16 Aralık 2022 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

“SENİN AĞZIN NE SÖYLİYİRRRR!”

Koskoca adam olmuş hala bizi saf köylü sanıyor. Hatırlarsınız salgın günlerinde gözlerini belerte belerte, yanındaki adama, “yaklaşma bana uzak dur” diyerek bir laf etmiş ve bu onca yazıya ve komedi programlarına çeşni olmuştu. O bizi unuttu sanıyor. Daha bunun gibi akla ziyan ve aslı astarı olmayan şeyleri söylemiş ve bunların doğru olduğunu ifade etmişti.

Bunların en akılda kalanı, “Artık grip diye bir virüs ve hastalık yok, bundan sonra covid var” diyerek insanları korku ile yola getirmek için sallamış durmuştu. Hatırlayan vardır, arşivimin de de duruyor. Yani sıkıntı yok, nerede söylemiş, diye söylenecek olanlara cevabımız var. Hey gidi arşivler neler çıkıyor insanın karşısına Allah’tan. Şimdi de son günlerde çocuklarda artan grip(!?) vakaları ile ilgili olarak biz saf köylülerin inanacağını sanarak, şunu söylemiş bir soru karşısında, Covid-19 ve diğer salgınlarla ilgili olarak, "Üst solunum yolu şikayetleriyle başvuran hastalarımız arttı. Bu hastalıklar en çok RSV, sonra sırasıyla influenza, rhinovirüs ve Covid şeklinde. Üst solunum yolu belirtisi olan kişiler maske takarak normal hayata karışmalı. Hastalığı ne olursa olsun bulaştırmamaya özen göstermeli." Demiş. Bizde hep birlikte inanalım buna biat edenler olarak. Bu salgın yalanında hani bu adam ve şürekâsı, maskelide olsa sokağa çıkmayın, maskeli de olsa bulaşır, evde bile yatağa maskeli girin, çoluk çocuk, ana babanızla bile yan yana oturmayın selam vermeyin, yemek yemeyin, diyerek zinhar kalabalık yerlere girmeyin, diyerek korku üstüne korku salmışlar ve bunda da epeyce bir başarı sağlamışlardır. Aradan zaman geçti bu saflar şimdi “çevir gazı yanmasın” misali her söylediğimizi yine yerler, diye laf ediyor bu kockoca kafa.

Yiyen var mı bilemem! Benim karnım tok. Aynen filmdeki gibi bu adama sormak lazım, “Senin ağzın ne söyliyirrrr kurban!” diyerek. Verecek cevap falanda yok. Grip tarih oldu, bitti, diye ağababalarının dediğini aynen demiş ve aradan geçen zamanda bunlar kıvırtınca da, vakit kaybetmeden, yukarıda söyledikleri gibi manevra yaparak göz boyamaya bakıyorlar.

Dünya Sağlık(satanistler) Örgütü(DSÖ) denen ancak böyle bir yapısı olmayan satanistlerin(ben öyle görüyorum, sağlıkla, insanlıkla veya buna benzer bir hali olmayan bir yapı)emirlerini harfiyen yerine getirenlerin tek bir kelimesine bile inanmıyorum. İşleri güçleri, yalan dolan, habire salgın var diye bağırıp duruyorlar.    

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.