Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Sanki ulufe dağıtıyor!

Sanırsın ki bol keseden ulufe dağıtıyor zat-ı muhterem… Neymiş alacağı onca maaşın tamamını öğrencilere burs olarak verecekmiş. Değirmenin suyu nasıl olsa milletin verdiği vergilerden geliyor, öğrencilere burs olarak ta verirsin, dilenciye sadaka olarak ta! Bu iş hani “ayı balı bol bulunca sağına solunu sürermiş misali” ona benziyor. Nedir bu bahsettiğim mevzu diye merak ettiniz! Mevzu birkaç gün önce bir eski milletvekili CYİK üyesi olunca, ilk toplantıda diğer 7 üye ile birlikte maaşlarının artması yönünde karar almışlar ve kendi partisi ve diğer partili insanlar tarafından sert bir şekilde eleştiri yağmuruna tutulunca, yaptığı açıklamada önce, “bu benim ekmek param kime ne” diye ağlamaklı bir açıklama yapmış eleştiriler kesilmeyince de kıvırtarak, “ya ben bu maaşı öğrencilere burs olarak vereceğim” diye topu auta atmaya çalışmıştı. Ancak kimse bunu da yemedi, o da sesini kesip sütre arkasına saklanmayı tercih etti. Kimsenin aldığı maaşta, ücrette hiçbir zaman gözüm olmadı. Allah’a şükür aç kalmadan hayatımı idame ettiriyorum. Bu beyzade, avukatlık, milletvekili ve kendisine akıl danışanlardan her zaman yüklüce miktarlarda para alanlardandır. Emekli milletvekili ve avukat olarak zaten 20binlira civarında aylık kazancı var. Ekmek param bu deyince, bende hemen bir hesap yaptım ve bu zatın aylık evine 19bin adet ekmek alması gerekiyor. Peki bizler gördük mü böyle bir durumu? Kim evine böyle bir miktar ekmek götürmüş bu güne kadar bilen var mı? Aklınca kafa buluyor milletle. Bu zat Aydındere’de bulunan HES’inde ortaklarından. Damadı veya yeğeni bu HES’in sahibi görünüyor. Gerçekte bu zat HES’in sahibi. Yani aylık geliri buradan ve diğer sahibi olduğu işlerden siz deyin “300-400bin, ben diyeyim 500-600bin lirayı” buluyor. Yani öyle ağlak ağlak açıklamasına bakmayın. Çakallık çukallık yaparak iş yapıyor. Bu bana geçenlerde Türkiye Futbol Federasyonundan ayrılıp tazminat kazanan zat-ı muhteremin yaptığını hatırlattı. O da mahkemeyi kazanınca aldığı 4 milyona yakın parayı Çocuk Esirgeme Kurumuna bağış yaptım diyerek birde kahraman olmaya çalışması gibi, bu vatandaşta aynı numarayı yaparak, manevra ile gönül yapmaya çalışıyor. İnsanlar tepki göstermese bu paralar cukka cebe gidecek. Olacak şey mi yani? Mahkeme bitene kadar bu zat “bağış yapacağım” diye tek kelime bile etmemişti. Eleştiriler gelince de, “çevir gazı” yanmasın diyerek, bu ağlak eski milletvekili gibi şirin görünmeye çalışmıştı. Ne diyelim; gözünüz doysun bari! 
Ekleme Tarihi: 18 Temmuz 2019 - Perşembe
Erhan GÜNDOĞAR

Sanki ulufe dağıtıyor!

Sanırsın ki bol keseden ulufe dağıtıyor zat-ı muhterem… Neymiş alacağı onca maaşın tamamını öğrencilere burs olarak verecekmiş. Değirmenin suyu nasıl olsa milletin verdiği vergilerden geliyor, öğrencilere burs olarak ta verirsin, dilenciye sadaka olarak ta!

Bu iş hani “ayı balı bol bulunca sağına solunu sürermiş misali” ona benziyor. Nedir bu bahsettiğim mevzu diye merak ettiniz!

Mevzu birkaç gün önce bir eski milletvekili CYİK üyesi olunca, ilk toplantıda diğer 7 üye ile birlikte maaşlarının artması yönünde karar almışlar ve kendi partisi ve diğer partili insanlar tarafından sert bir şekilde eleştiri yağmuruna tutulunca, yaptığı açıklamada önce, “bu benim ekmek param kime ne” diye ağlamaklı bir açıklama yapmış eleştiriler kesilmeyince de kıvırtarak, “ya ben bu maaşı öğrencilere burs olarak vereceğim” diye topu auta atmaya çalışmıştı. Ancak kimse bunu da yemedi, o da sesini kesip sütre arkasına saklanmayı tercih etti. Kimsenin aldığı maaşta, ücrette hiçbir zaman gözüm olmadı. Allah’a şükür aç kalmadan hayatımı idame ettiriyorum. Bu beyzade, avukatlık, milletvekili ve kendisine akıl danışanlardan her zaman yüklüce miktarlarda para alanlardandır. Emekli milletvekili ve avukat olarak zaten 20binlira civarında aylık kazancı var.

Ekmek param bu deyince, bende hemen bir hesap yaptım ve bu zatın aylık evine 19bin adet ekmek alması gerekiyor. Peki bizler gördük mü böyle bir durumu? Kim evine böyle bir miktar ekmek götürmüş bu güne kadar bilen var mı? Aklınca kafa buluyor milletle.

Bu zat Aydındere’de bulunan HES’inde ortaklarından. Damadı veya yeğeni bu HES’in sahibi görünüyor. Gerçekte bu zat HES’in sahibi. Yani aylık geliri buradan ve diğer sahibi olduğu işlerden siz deyin “300-400bin, ben diyeyim 500-600bin lirayı” buluyor. Yani öyle ağlak ağlak açıklamasına bakmayın.

Çakallık çukallık yaparak iş yapıyor. Bu bana geçenlerde Türkiye Futbol Federasyonundan ayrılıp tazminat kazanan zat-ı muhteremin yaptığını hatırlattı. O da mahkemeyi kazanınca aldığı 4 milyona yakın parayı Çocuk Esirgeme Kurumuna bağış yaptım diyerek birde kahraman olmaya çalışması gibi, bu vatandaşta aynı numarayı yaparak, manevra ile gönül yapmaya çalışıyor.

İnsanlar tepki göstermese bu paralar cukka cebe gidecek. Olacak şey mi yani? Mahkeme bitene kadar bu zat “bağış yapacağım” diye tek kelime bile etmemişti. Eleştiriler gelince de, “çevir gazı” yanmasın diyerek, bu ağlak eski milletvekili gibi şirin görünmeye çalışmıştı.

Ne diyelim; gözünüz doysun bari! 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.