Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

SANIRSIN PEYGAMBER TORUNU

Konuşmalarını dinlediğinde, açıklamalarını okuduğunda, bizim cumhurbaşkanı ve bakan ile karşılıklı sohbet ettiğinde ağzından Allah, inşallah, Allah yardımcımız olsun, diye laflar çıkınca, millet onu peygamberimizin torunu sandı herhalde. Beş vakit namazında, oruç, zekat, kelime şehadet tamam da bir tek hacca gitmesi kalmış gibi anladık. Ne mübarek adam, diye bunu da yapar ve ilk kurbanda haccı da yerine getireceğini düşündük. Şimdi hacca gidecek parayı buldu sayalım. Bilim ödülü almış, çıktı hac parası, diye artık sıkıntı çekmez.  Ne bilelim onun dini bilgisi yüksek, camiden çıkmaz, geçmişi hep dini tarikatlar ile örülü, saç sakal o biçim bir adam sanıyorduk. Bu işin uzmanı bu almanlar. Her türlü boyayı yaparlar anlamazsın. Büyük ağbileri ABD ve İngiliz şeytanlarından aşağı kalır yanı yoktur. Ne de olsa onlarda nazi şeytanı. Öncesi ve şimdiki hali arasında zerre fark yoktur. Öyle yer ve zamanda sahaya adamlarını sürerler ki, sende Allah’ın bir hikmeti der, millet olarak bu adamlara kucak açarsın.(Tam da, yeri geldi yazalım bari;  A milli takıma Alman bir hoca geldi, nasıl tesadüf değil mi? Siz öyle sanın, her şey ince ince planlanır ve uygulanır.) Josef Mengele’nin torunu olan bu zat(Türk olduğu söyleniyor adamın)bu kadar sürede baş tacı ediliyorsa, bir düşünmek lazım. Yok çok çalışıyormuş ta, bilim için 24 saati yetmezmiş te, falan filan yalan dolan ve palavra. İnsanlık için bir şey yaptıklarında, anlayın ki, ölümle ilgilidir. Bilim bu adamlar için bir oyun alanıdır. Aşıyı bulmuş ve bilim ödülü almışlar. İnanan varsa bir şey diyemem. Çok oldu bu hikayeleri ve numaraları yememe huyum. Bunlar Allah bir dese de, peygamber bir dese de, inanmanın manası yok. Batı her hali ile insana faydalı bir şey yapmaz. Onları başımıza çıkarttık ve artık inme zamanı geldi. Ülkemizdeki nazilerden etkilenenlerde ona toz kondurmuyor. Bunların foyası yakında çıkacak. Mengele’nin torunundan ve torunlarından medet umanların varacağı yer cehennemdir. Başka yerleri yoktur. Aşı ile almanlara bu yıl 830 milyar para kazandıran bu kişiye ödül vermenin bir anlamı vardır. Gözümüzde çok büyütmeyelim ve işin aslını öğrenelim. Alman ve batı bilimi Mengele’nin istediği gibi çalışır. Bunu bilelim ve tongaya basmayalım.           
Ekleme Tarihi: 24 Eylül 2021 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

SANIRSIN PEYGAMBER TORUNU

Konuşmalarını dinlediğinde, açıklamalarını okuduğunda, bizim cumhurbaşkanı ve bakan ile karşılıklı sohbet ettiğinde ağzından Allah, inşallah, Allah yardımcımız olsun, diye laflar çıkınca, millet onu peygamberimizin torunu sandı herhalde. Beş vakit namazında, oruç, zekat, kelime şehadet tamam da bir tek hacca gitmesi kalmış gibi anladık. Ne mübarek adam, diye bunu da yapar ve ilk kurbanda haccı da yerine getireceğini düşündük. Şimdi hacca gidecek parayı buldu sayalım. Bilim ödülü almış, çıktı hac parası, diye artık sıkıntı çekmez.  Ne bilelim onun dini bilgisi yüksek, camiden çıkmaz, geçmişi hep dini tarikatlar ile örülü, saç sakal o biçim bir adam sanıyorduk. Bu işin uzmanı bu almanlar. Her türlü boyayı yaparlar anlamazsın. Büyük ağbileri ABD ve İngiliz şeytanlarından aşağı kalır yanı yoktur. Ne de olsa onlarda nazi şeytanı. Öncesi ve şimdiki hali arasında zerre fark yoktur. Öyle yer ve zamanda sahaya adamlarını sürerler ki, sende Allah’ın bir hikmeti der, millet olarak bu adamlara kucak açarsın.(Tam da, yeri geldi yazalım bari;  A milli takıma Alman bir hoca geldi, nasıl tesadüf değil mi? Siz öyle sanın, her şey ince ince planlanır ve uygulanır.)

Josef Mengele’nin torunu olan bu zat(Türk olduğu söyleniyor adamın)bu kadar sürede baş tacı ediliyorsa, bir düşünmek lazım. Yok çok çalışıyormuş ta, bilim için 24 saati yetmezmiş te, falan filan yalan dolan ve palavra. İnsanlık için bir şey yaptıklarında, anlayın ki, ölümle ilgilidir. Bilim bu adamlar için bir oyun alanıdır. Aşıyı bulmuş ve bilim ödülü almışlar. İnanan varsa bir şey diyemem. Çok oldu bu hikayeleri ve numaraları yememe huyum. Bunlar Allah bir dese de, peygamber bir dese de, inanmanın manası yok. Batı her hali ile insana faydalı bir şey yapmaz. Onları başımıza çıkarttık ve artık inme zamanı geldi. Ülkemizdeki nazilerden etkilenenlerde ona toz kondurmuyor. Bunların foyası yakında çıkacak. Mengele’nin torunundan ve torunlarından medet umanların varacağı yer cehennemdir. Başka yerleri yoktur. Aşı ile almanlara bu yıl 830 milyar para kazandıran bu kişiye ödül vermenin bir anlamı vardır. Gözümüzde çok büyütmeyelim ve işin aslını öğrenelim. Alman ve batı bilimi Mengele’nin istediği gibi çalışır. Bunu bilelim ve tongaya basmayalım.           

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.