Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Nihayet sona erdi!

İnsanı uyuz eden bir süreç bugün itibariyle sona erecek. Artık yarın daha özgür olarak hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz gibi gözüküyor. 2020 Mart ayından bu yana Dünya’yı ve ülkemizi rapturap altına almaya çalışan küresel güçlerin koronavirüs yalanı ile başlattığı ekonomileri, siyaseti, paylaşımı darmadağın etme planının bir adımı olan yasaklar ülkemizde kademeli olarak gevşetilmiş ve bugün yasağın son günü olarak hayatımızdan çıkacak. Çok sıkıntılı ve insanı harap eden, ayrımcılık tohumlarının atıldığı, acının, sevginin, hüznün ve yardımlaşmanın törpülendiği bu salgın planının yeni bir aşamasına gelindiğinde oyunun delta halkası DSÖ tarafından sahneye konurken, ülkemizdeki yasakların kalkması da bir o kadar iyi olacak. Küresel çeteye çalışan ülkemizdeki, uşakları da yasakların kaldırmasından hiçte memnun değil gibi konuşmalar yapmaktan geri durmuyor. Bu yaz sıcağında insanlar rahat bir nefes alacak ve işine gücüne bakacakken, sağlık bilim kurulu, elinden geldiğince bu mutasyon yalanı ile ülkeyi germeyi bir marifet sayıyorlar. Kimse dışarı çıkmasın, evde kalsın diye her yalanı yapan bilim kurulu üyeleri kime çalışıyor belli değil. Bu millet, bu vatandaş için iyi bir şey düşünmeyen bu adamların ne yapmaya çalıştığını hükümetin diğer yetkilileri de kış uykusuna yatmış, her birlikte bilim kuruluna kulak kesilmiş halde aval aval seyrediyor. Salgında çok sayıda insan vefat etmiş, çok kişi hasta olarak hayatına devam ederken, mağdur olan binlerce esnafın durumu, icra ve iflasların artması, evinden işinden olanın sayısı tam olarak belli değilken, bu kurul denen yapı, ülkenin yasaklar ile devam etmesini ister gibi davranıyor. Son günlerde haberlerde ve basın yayında yeni bir dalga ile karşı karşıya olduğumuza dair haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Kim bundan bir menfaat sağlıyor bilmiyoruz. Ülkeyi korku kapanından   çıkartmak için çabalayan onca insana rağmen, salgının bitmeyeceğini, kanırta kanırta, bağıra bağıra her ekranda ve yayın organında ifade eden küresel çetenin bu adamlarının bu millet ile ne derdi var anlamış değilim.  Bu planın arkasındaki güçler, bir türlü istediği aşamaya geçemediği içinde, her numaraya başvuruyor ve etkili olduğu her yapıyı kullanıyor. Korkarım ki; yaz bitmeden yeni sıkıntılar ortaya çıkacak gibi görünüyor.        
Ekleme Tarihi: 30 Haziran 2021 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Nihayet sona erdi!

İnsanı uyuz eden bir süreç bugün itibariyle sona erecek. Artık yarın daha özgür olarak hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz gibi gözüküyor. 2020 Mart ayından bu yana Dünya’yı ve ülkemizi rapturap altına almaya çalışan küresel güçlerin koronavirüs yalanı ile başlattığı ekonomileri, siyaseti, paylaşımı darmadağın etme planının bir adımı olan yasaklar ülkemizde kademeli olarak gevşetilmiş ve bugün yasağın son günü olarak hayatımızdan çıkacak.

Çok sıkıntılı ve insanı harap eden, ayrımcılık tohumlarının atıldığı, acının, sevginin, hüznün ve yardımlaşmanın törpülendiği bu salgın planının yeni bir aşamasına gelindiğinde oyunun delta halkası DSÖ tarafından sahneye konurken, ülkemizdeki yasakların kalkması da bir o kadar iyi olacak.

Küresel çeteye çalışan ülkemizdeki, uşakları da yasakların kaldırmasından hiçte memnun değil gibi konuşmalar yapmaktan geri durmuyor. Bu yaz sıcağında insanlar rahat bir nefes alacak ve işine gücüne bakacakken, sağlık bilim kurulu, elinden geldiğince bu mutasyon yalanı ile ülkeyi germeyi bir marifet sayıyorlar. Kimse dışarı çıkmasın, evde kalsın diye her yalanı yapan bilim kurulu üyeleri kime çalışıyor belli değil. Bu millet, bu vatandaş için iyi bir şey düşünmeyen bu adamların ne yapmaya çalıştığını hükümetin diğer yetkilileri de kış uykusuna yatmış, her birlikte bilim kuruluna kulak kesilmiş halde aval aval seyrediyor.

Salgında çok sayıda insan vefat etmiş, çok kişi hasta olarak hayatına devam ederken, mağdur olan binlerce esnafın durumu, icra ve iflasların artması, evinden işinden olanın sayısı tam olarak belli değilken, bu kurul denen yapı, ülkenin yasaklar ile devam etmesini ister gibi davranıyor. Son günlerde haberlerde ve basın yayında yeni bir dalga ile karşı karşıya olduğumuza dair haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Kim bundan bir menfaat sağlıyor bilmiyoruz.

Ülkeyi korku kapanından   çıkartmak için çabalayan onca insana rağmen, salgının bitmeyeceğini, kanırta kanırta, bağıra bağıra her ekranda ve yayın organında ifade eden küresel çetenin bu adamlarının bu millet ile ne derdi var anlamış değilim.  Bu planın arkasındaki güçler, bir türlü istediği aşamaya geçemediği içinde, her numaraya başvuruyor ve etkili olduğu her yapıyı kullanıyor. Korkarım ki; yaz bitmeden yeni sıkıntılar ortaya çıkacak gibi görünüyor.      

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.