Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Ne olur doğruyu söyleyin bana; Coviddir o coviddir!

Allah aşkına siz bizimle maytap mı geçiyorsunuz yahu? Yoksa kandırmak için numara mı yapıyorsunuz? Tamda mutlu mesut bir hayata kendimizi tekrar hazırlarken sen tut, “covid artık ölümcül değil, grip vakası gibi oldu” diyerek her şeyi alt üst et. Olmadı sayın bakanım, şimdi bu açıklamanın ne anlamı var ki? Bende kış geliyor, salgın bizi perişan eder diyerek, maskelerimi, dezenfektanı mı, kolonya, aşı, ilaç, paket servislerin telefonlarını almış, arkadaşlar ve akrabalarım ile irtibatı kesmiş, son aşımı da olmuş, evde kış boyunca tek başıma kalmak için planımı yapmıştım.  Size o kadar inanmış ve güvenmiştim ki; siz tutup ta, “covid artık bitti, grip geri geldi” deyince ben o anda contaları yaktım. İki gündür deli dümbelek geziyorum. Bir türlü kabul edemiyorum coviddin bitmesini. Oysa nasılda bizi eve hapsetmiş ve iki buçuk senemizi bizden çalmıştınız. Çok güzeldi o günler Allah sizi inandırsın. Ne mikrop, ne bakteri, ne de bir hastalık kapımıza uğramadı yani! Hep sizin bu bilim, ilim, sağlık, mağlık, maske, ilaç, aşı, temizlik, bize güvenin, tıp ne derse o, covidden başka ölüm olmayacak, evde kalın sağlıklı kalın sözlerinize aşık olmuştuk. Dün bir gazetede açıklamanızı bu okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü, üstüm başım su içinde kalınca, bizi kandıran küresel çeteye lanet ettim. Yok olmaz, “grip tarihten silindi, sadece covid olacak” diye o kadar açıklama, konuşma yapmış, DSÖ denen örgütte biat etmiş ve şimdi, “elimizde covid kalmadı, size grip verelim olur mu” diyerek dalga geçiyorsunuz. Yok yok artık bakanımıza hayatta bir daha inanmam.  Onca güzel hayalimiz yok oldu gitti. Bundan sonra ki günlerde, aylarda ve senelerde boş boş nefes alıp vereceğiz. Çok zor olacak ama alışacağız. Bizler bilmemişiz, hayat nedir, dünya var mı, uzaylılar aramızda mı, doğru nedir, yanlış nedir, bilimden başka köy yok, bilim ne derse o, tarih, kimya, fizik, matematik artık aklınıza ne gelirse, hep bu covid sayesinde öğrenmiştik yahu! Şimdi tekrar başa dön, her şeyi öğrenmeye çalış; olacak şey değil bana göre! Ne olur bana, “coviddir o coviddir” deyin Allah aşkına! Yıkmayın Dünya mı! 
Ekleme Tarihi: 14 Ekim 2022 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

Ne olur doğruyu söyleyin bana; Coviddir o coviddir!

Allah aşkına siz bizimle maytap mı geçiyorsunuz yahu? Yoksa kandırmak için numara mı yapıyorsunuz? Tamda mutlu mesut bir hayata kendimizi tekrar hazırlarken sen tut, “covid artık ölümcül değil, grip vakası gibi oldu” diyerek her şeyi alt üst et. Olmadı sayın bakanım, şimdi bu açıklamanın ne anlamı var ki? Bende kış geliyor, salgın bizi perişan eder diyerek, maskelerimi, dezenfektanı mı, kolonya, aşı, ilaç, paket servislerin telefonlarını almış, arkadaşlar ve akrabalarım ile irtibatı kesmiş, son aşımı da olmuş, evde kış boyunca tek başıma kalmak için planımı yapmıştım.  Size o kadar inanmış ve güvenmiştim ki; siz tutup ta, “covid artık bitti, grip geri geldi” deyince ben o anda contaları yaktım. İki gündür deli dümbelek geziyorum. Bir türlü kabul edemiyorum coviddin bitmesini. Oysa nasılda bizi eve hapsetmiş ve iki buçuk senemizi bizden çalmıştınız. Çok güzeldi o günler Allah sizi inandırsın. Ne mikrop, ne bakteri, ne de bir hastalık kapımıza uğramadı yani! Hep sizin bu bilim, ilim, sağlık, mağlık, maske, ilaç, aşı, temizlik, bize güvenin, tıp ne derse o, covidden başka ölüm olmayacak, evde kalın sağlıklı kalın sözlerinize aşık olmuştuk.

Dün bir gazetede açıklamanızı bu okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü, üstüm başım su içinde kalınca, bizi kandıran küresel çeteye lanet ettim. Yok olmaz, “grip tarihten silindi, sadece covid olacak” diye o kadar açıklama, konuşma yapmış, DSÖ denen örgütte biat etmiş ve şimdi, “elimizde covid kalmadı, size grip verelim olur mu” diyerek dalga geçiyorsunuz. Yok yok artık bakanımıza hayatta bir daha inanmam.  Onca güzel hayalimiz yok oldu gitti. Bundan sonra ki günlerde, aylarda ve senelerde boş boş nefes alıp vereceğiz. Çok zor olacak ama alışacağız. Bizler bilmemişiz, hayat nedir, dünya var mı, uzaylılar aramızda mı, doğru nedir, yanlış nedir, bilimden başka köy yok, bilim ne derse o, tarih, kimya, fizik, matematik artık aklınıza ne gelirse, hep bu covid sayesinde öğrenmiştik yahu!

Şimdi tekrar başa dön, her şeyi öğrenmeye çalış; olacak şey değil bana göre! Ne olur bana, “coviddir o coviddir” deyin Allah aşkına! Yıkmayın Dünya mı! 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.