Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Ne gol attılar be!..

Futbolu sevenler için oyunun en güzel yanı gol atılmasıdır. Maçları izleyenlerin en mutlu olduğu an gol atma anıdır. Sıradan insanlarda bu hayatımıza giren futbol ile ilgili çokça slogan ve laf ile karşı karşıya gelir. Bunların en bilineni “adam ne gol attı yahu ve topu tam doksana taktı” gibi adeta birer slogan olmuş laflardır. Hayatımın içinde çokça böyle anlar ile karşılaştığımızda, ister istemez birden bu sloganvari lafları eder dururuz. Gerçi hayatımızın büyük bir bölümü bir maç havasında geçtiği içinde sıkça bu ifadeleri kullanırız. Siyaset, sanat, kültür, sinema, TV, dizi, kitap, dergi ve gazetelerde böyle şeyler ile karşılaştığımızda ağzımızdan bu laflar kendiliğinden sökün eder ve o anı dondurmaya çalışırız. Pazartesi günü gazetede işimi bitirip eve geldiğimde kabine toplantısı devam ediyordu. Bir süre sonra “bakalım bu akşam ne gibi bir karar ile yola devam edilecek” diye haberleri takip ediyordum. Sonra başkan Erdoğan açıklamalara başladı. ABD, Ermeni meselesi ile ilgili çok sayıda söz ettikten sonra, salgın hakkında konuşmaya başladı. Daha o tam kapanma olacak, der demez, ben olduğum yerden, “adam topu tam doksana taktı” diye içimden geçirdim. Bu kaçıncı goldü atılan hükümete bende saymayı bıraktım. Bu küreselciler çok yaman adamlardan takım kurmuş belli. Öyle bir atak oynuyorlar ki, direnen hükümet artık karşı savunma yapamaz hale geldi. Salgın ile dünyada yeni bir düzen kurmak için yola çıkan küreselci çetelerinin, önünde teslim olmayanlar tek tek teslim olmaya devam ediyor. Bu karar küreselcilerin attığı gol, ülkemizde ki ekonomi, siyaset, din, eğitim ve diğer alanlarda büyük sarsıntı yaratacak. Ben salgın için öyle bir tedbir alınsın, vatandaş sokağa çıkmasın, hayat eve sığar, palavrasına inanmayan biriyim, insanlar kendi tedbirlerini alır ve sağlığını korur. Bu işin başından beri kararların tamamı küreselci çeteler tarafından dünya genelinde dayatılan ve hiçbir özelliği olmayan tedbirlerdir. Tamam göz boyama ve insanların nefesini kısma işidir. Salgınla beraber, ülkemizde büyük bir plan uygulanmaya sokulmuş ve salgın ile birlikte, ülkeleri ve insanları yeni dünya düzeni için yola getirme ve teslim olma oyunu oynanmaya başlamıştı. Gelinen son durakta tam kapanma gibi aslı astarı olmayan bir tedbir ile milyonlarca insan eve tıkılıp bir kobay gibi kullanılacak. Aşı, ilaç, maske, temizlik bu işin çözümü değil. Bu arada Çin’den gelecek aşılarda hava cıva oldu. Geleceği de yok. Küreselcilerin yeni merkezi Çin. Oradan gelecek bir umut yok. Yeni adamlar gol üstüne gol atıyor. Topu doksana doksana takıyor. Gelecek seçim sandığı milletin, önüne geldiğinde sıkıntılı dönem unutulmadığı içinde, hükümet ne olduğunu görecek. Hükümet kolunu kaptırmış ve milleti hiçe sayarak gol yemeye devam edecek gibi görünüyor.
Ekleme Tarihi: 29 Nisan 2021 - Perşembe
Erhan GÜNDOĞAR

Ne gol attılar be!..

Futbolu sevenler için oyunun en güzel yanı gol atılmasıdır. Maçları izleyenlerin en mutlu olduğu an gol atma anıdır. Sıradan insanlarda bu hayatımıza giren futbol ile ilgili çokça slogan ve laf ile karşı karşıya gelir. Bunların en bilineni “adam ne gol attı yahu ve topu tam doksana taktı” gibi adeta birer slogan olmuş laflardır.

Hayatımın içinde çokça böyle anlar ile karşılaştığımızda, ister istemez birden bu sloganvari lafları eder dururuz.

Gerçi hayatımızın büyük bir bölümü bir maç havasında geçtiği içinde sıkça bu ifadeleri kullanırız. Siyaset, sanat, kültür, sinema, TV, dizi, kitap, dergi ve gazetelerde böyle şeyler ile karşılaştığımızda ağzımızdan bu laflar kendiliğinden sökün eder ve o anı dondurmaya çalışırız.

Pazartesi günü gazetede işimi bitirip eve geldiğimde kabine toplantısı devam ediyordu. Bir süre sonra “bakalım bu akşam ne gibi bir karar ile yola devam edilecek” diye haberleri takip ediyordum. Sonra başkan Erdoğan açıklamalara başladı. ABD, Ermeni meselesi ile ilgili çok sayıda söz ettikten sonra, salgın hakkında konuşmaya başladı. Daha o tam kapanma olacak, der demez, ben olduğum yerden, “adam topu tam doksana taktı” diye içimden geçirdim. Bu kaçıncı goldü atılan hükümete bende saymayı bıraktım. Bu küreselciler çok yaman adamlardan takım kurmuş belli. Öyle bir atak oynuyorlar ki, direnen hükümet artık karşı savunma yapamaz hale geldi.

Salgın ile dünyada yeni bir düzen kurmak için yola çıkan küreselci çetelerinin, önünde teslim olmayanlar tek tek teslim olmaya devam ediyor. Bu karar küreselcilerin attığı gol, ülkemizde ki ekonomi, siyaset, din, eğitim ve diğer alanlarda büyük sarsıntı yaratacak.

Ben salgın için öyle bir tedbir alınsın, vatandaş sokağa çıkmasın, hayat eve sığar, palavrasına inanmayan biriyim, insanlar kendi tedbirlerini alır ve sağlığını korur. Bu işin başından beri kararların tamamı küreselci çeteler tarafından dünya genelinde dayatılan ve hiçbir özelliği olmayan tedbirlerdir. Tamam göz boyama ve insanların nefesini kısma işidir. Salgınla beraber, ülkemizde büyük bir plan uygulanmaya sokulmuş ve salgın ile birlikte, ülkeleri ve insanları yeni dünya düzeni için yola getirme ve teslim olma oyunu oynanmaya başlamıştı.

Gelinen son durakta tam kapanma gibi aslı astarı olmayan bir tedbir ile milyonlarca insan eve tıkılıp bir kobay gibi kullanılacak. Aşı, ilaç, maske, temizlik bu işin çözümü değil.

Bu arada Çin’den gelecek aşılarda hava cıva oldu. Geleceği de yok. Küreselcilerin yeni merkezi Çin. Oradan gelecek bir umut yok. Yeni adamlar gol üstüne gol atıyor. Topu doksana doksana takıyor. Gelecek seçim sandığı milletin, önüne geldiğinde sıkıntılı dönem unutulmadığı içinde, hükümet ne olduğunu görecek. Hükümet kolunu kaptırmış ve milleti hiçe sayarak gol yemeye devam edecek gibi görünüyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.