Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Nazi bozuntusu vak vak ediyor

Onca mevzu, onca yazacak şey varken, bu nazi bozuntusu olan adam çıkmış vak vak ederek insanları korku çemberinin içinden çıkmasın diye elinden geleni yapıyor. Bir önceki yazdığım köşede bu adam ve ona benzer küresel çetenin nazilerinin bize hayatı dar etmekten başka bir şey düşünmediğinden söz etmiştim. Pazar akşamı bir kanalda lak lak eden birilerini izlerken alt yazıda geçen bir haberde bu nazinin açıklaması yer alıyordu. Hemen fotoğraf makinesini aldım ve kayıt yaptım. Sabah kalktım ve işe gitmeden önce çayımı içip yola çıkacaktım. Açık olan tv’de bir haber sunucusu okuduğu gazetede bu nazinin kanser için bulduğu haberini aktarıyordu. Sofradan kalktım ancak haberin hepsini duymadım. Evden çıktım yarım saat sonra meydana gelince bir bayiiye uğradım ve bu haberi manşet yapan gazeteyi buldum ve aldım. Tam sayfa olarak bu adamın açıklamasını basmışlar. Tamamı yalan bana göre bu açıklamanın. Gazete Akşam gazetesi, bana sallıyorsun diyecekler için adını vereyim ki, alıp bakın. Kanser ile ilgili birkaç gün önce de başka bir gazetede aynı maval üzeri açıklama yapmıştı. Kendi ağzından verelim. Kanser aşısının daha faz 2 çalışması devam ediyormuş. 5 yıl içinde hastaların kullanımına girecekmiş. Bir önceki açıklamasında ise, sadece faz 2 çalışmasının 18 ayda bittiğini ifade etmişti bu adam. Daha bunun 3-4 ve 5 fazı var, yani 5-6 yılda ancak bunu aşı olarak kullanacaklar. Birde haberi yazan gazetenin muhabiri covid aşısını bulan bu adamın(aşıyı o bulmuş falan değil ha, oyun bu şekilde kurgulanmıştır)milyonlarca insanı kurtardığını yazmış ki, yeme de yanında yat. Elbette bu nazilere inanan çok var. Bilimi bir tanrı olarak gören ve buna göre nefes alanların bu mevzuda tek bir araştırma, karşı fikir ve yazılan onca, yazı, haber, rapor, bağımsız yapıların çalışmalarına bakacak zamanı olmadığı içinde bu nazi projesi hala devam ediyor. Ha unutmadan yazalım, şu alt yazıda geçen haberde, yaptığı açıklamada bu nazi demiş ki; yeni bir dalga kapı da, sonbaharda yeniden maske takmaya başlayabiliriz, diye temennide bulunmuş. Siz bunu emir telakki edin. Yine başka bir haberde Avrupa’da covid vakaları birden artışa geçmiş ama bir sıkıntı yokmuş. Daha önceleri yazdığım gibi korku devam edecek ve bunlar aşıydı, ilaçtı, maskeydi parayı kasaya dolduracaklar.      
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2022 - Salı
Erhan GÜNDOĞAR

Nazi bozuntusu vak vak ediyor

Onca mevzu, onca yazacak şey varken, bu nazi bozuntusu olan adam çıkmış vak vak ederek insanları korku çemberinin içinden çıkmasın diye elinden geleni yapıyor. Bir önceki yazdığım köşede bu adam ve ona benzer küresel çetenin nazilerinin bize hayatı dar etmekten başka bir şey düşünmediğinden söz etmiştim. Pazar akşamı bir kanalda lak lak eden birilerini izlerken alt yazıda geçen bir haberde bu nazinin açıklaması yer alıyordu. Hemen fotoğraf makinesini aldım ve kayıt yaptım. Sabah kalktım ve işe gitmeden önce çayımı içip yola çıkacaktım. Açık olan tv’de bir haber sunucusu okuduğu gazetede bu nazinin kanser için bulduğu haberini aktarıyordu. Sofradan kalktım ancak haberin hepsini duymadım. Evden çıktım yarım saat sonra meydana gelince bir bayiiye uğradım ve bu haberi manşet yapan gazeteyi buldum ve aldım. Tam sayfa olarak bu adamın açıklamasını basmışlar. Tamamı yalan bana göre bu açıklamanın. Gazete Akşam gazetesi, bana sallıyorsun diyecekler için adını vereyim ki, alıp bakın. Kanser ile ilgili birkaç gün önce de başka bir gazetede aynı maval üzeri açıklama yapmıştı. Kendi ağzından verelim. Kanser aşısının daha faz 2 çalışması devam ediyormuş. 5 yıl içinde hastaların kullanımına girecekmiş. Bir önceki açıklamasında ise, sadece faz 2 çalışmasının 18 ayda bittiğini ifade etmişti bu adam. Daha bunun 3-4 ve 5 fazı var, yani 5-6 yılda ancak bunu aşı olarak kullanacaklar. Birde haberi yazan gazetenin muhabiri covid aşısını bulan bu adamın(aşıyı o bulmuş falan değil ha, oyun bu şekilde kurgulanmıştır)milyonlarca insanı kurtardığını yazmış ki, yeme de yanında yat.

Elbette bu nazilere inanan çok var. Bilimi bir tanrı olarak gören ve buna göre nefes alanların bu mevzuda tek bir araştırma, karşı fikir ve yazılan onca, yazı, haber, rapor, bağımsız yapıların çalışmalarına bakacak zamanı olmadığı içinde bu nazi projesi hala devam ediyor. Ha unutmadan yazalım, şu alt yazıda geçen haberde, yaptığı açıklamada bu nazi demiş ki; yeni bir dalga kapı da, sonbaharda yeniden maske takmaya başlayabiliriz, diye temennide bulunmuş. Siz bunu emir telakki edin. Yine başka bir haberde Avrupa’da covid vakaları birden artışa geçmiş ama bir sıkıntı yokmuş.

Daha önceleri yazdığım gibi korku devam edecek ve bunlar aşıydı, ilaçtı, maskeydi parayı kasaya dolduracaklar.  

   

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.