Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

LAMI CİMİ YOK!

Bunların uslanacağı duracağı yok. Şimdi kim bunlar diyeceksiniz tabii olarak! Dünyanın efendisi olduğu söylenen aşağılık mahlûklar elbette… Kendilerini efendi, bizleri de köle falan sanan zırtapozlar bunlar. Neymiş bunlar yönetici seçkinler falanmış ve istedikleri gibi bizleri yönetme hakları varmış. Yani hem yasa yapacaklar, hem de bunu bize karşı kullanacaklar. Onun içinde belli bir tarihten sonra dümene bunlar geçmiş ve istediği gibi at oynatıyorlarmış. Doğru bunlar paranın, ekonomin, siyasetin sahibi ve buna göre iş yapıyorlar. Hani şu salgın numarası var ya; işte bunlar bu işin arkasındaki güçler bana göre. Başkası buna inanmaz veya bana ‘hadi oradan sallama’ diyerek ayar vermeye çalışabilir. Bu onların bileceği iş... Salgın azaldı, artık grip var bundan sonra, diyenler birkaç gündür fısıltı gazetesi ile tekrar sahaya adam sürüyor ve şut çekmek için yer arıyorlar. Başı da şu Nazi olduğunu söylediğim zat çekiyor. 2-3 ay sesi soluğu çıkmayan bu Nazi, salgın karşıtların artmasına karşı fısıltı gazetesi ile yeni bir aşamaya geçtiler. Hafta için Bulancak’ta ve başka yerlerde corona patladı minvalinde şeyler duyunca; ha bak bu işler yeniden ısıtılıyor ve insanların yeniden korku sarmalı ile elde kalan aşı, ilaç ve bu iş için üretilen ürünlerin satışını garantilemek istiyorlar. Elde 10 milyar doz aşı kaldığı ifade ediliyor. Bunun maddi değeri yaklaşık 1 trilyon dolar. Çok iyi para... Bunu bırakacak değiller. Diğerleri ile 2 trilyon dolar bir parayı boşa atmak istemiyorlar. Bu para içinde tekrar korku lazım onlara... Bu sefer şunu sahneliyorlar: Virüsün öldürücü bir yanı kalmadı(zaten yoktu bu işin arkasındakilerin uydurması bu bunu biliyoruz)ama siz yine de aşılarınızı olun, evden çok çıkmayın, dezenfektan neyi bol bol kullanın(astım olun, alerji olun, cilt kanseri olun, bunun içinde bize gelinde ilaç satalım)maske takın, boğaz yollarında her türlü hastalık olsun da bizde sizi iyi edelim planı aksamadan devam etsin. Bunu hala anlamayan, bilim ne derse odur, aşı karşıtları, salgına inanmayanların söyledikleri fasa fiso, diyerek yemi yutanların işi çok zor. Ülkemizdeki çok az sayıda 3-5’i geçmeyen kişinin dışında sağır, dilsiz ve kör olmuş bir yapı var. Bu çete bunu bildiği içinde yine aynı masal ile yeniden sahaya adam çıkarıyor. Bu kez bu olmayacak bunu bilmiyorlar!        
Ekleme Tarihi: 01 Temmuz 2022 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

LAMI CİMİ YOK!

Bunların uslanacağı duracağı yok. Şimdi kim bunlar diyeceksiniz tabii olarak! Dünyanın efendisi olduğu söylenen aşağılık mahlûklar elbette… Kendilerini efendi, bizleri de köle falan sanan zırtapozlar bunlar. Neymiş bunlar yönetici seçkinler falanmış ve istedikleri gibi bizleri yönetme hakları varmış. Yani hem yasa yapacaklar, hem de bunu bize karşı kullanacaklar. Onun içinde belli bir tarihten sonra dümene bunlar geçmiş ve istediği gibi at oynatıyorlarmış. Doğru bunlar paranın, ekonomin, siyasetin sahibi ve buna göre iş yapıyorlar. Hani şu salgın numarası var ya; işte bunlar bu işin arkasındaki güçler bana göre. Başkası buna inanmaz veya bana ‘hadi oradan sallama’ diyerek ayar vermeye çalışabilir. Bu onların bileceği iş... Salgın azaldı, artık grip var bundan sonra, diyenler birkaç gündür fısıltı gazetesi ile tekrar sahaya adam sürüyor ve şut çekmek için yer arıyorlar. Başı da şu Nazi olduğunu söylediğim zat çekiyor. 2-3 ay sesi soluğu çıkmayan bu Nazi, salgın karşıtların artmasına karşı fısıltı gazetesi ile yeni bir aşamaya geçtiler. Hafta için Bulancak’ta ve başka yerlerde corona patladı minvalinde şeyler duyunca; ha bak bu işler yeniden ısıtılıyor ve insanların yeniden korku sarmalı ile elde kalan aşı, ilaç ve bu iş için üretilen ürünlerin satışını garantilemek istiyorlar. Elde 10 milyar doz aşı kaldığı ifade ediliyor.

Bunun maddi değeri yaklaşık 1 trilyon dolar. Çok iyi para... Bunu bırakacak değiller. Diğerleri ile 2 trilyon dolar bir parayı boşa atmak istemiyorlar. Bu para içinde tekrar korku lazım onlara... Bu sefer şunu sahneliyorlar: Virüsün öldürücü bir yanı kalmadı(zaten yoktu bu işin arkasındakilerin uydurması bu bunu biliyoruz)ama siz yine de aşılarınızı olun, evden çok çıkmayın, dezenfektan neyi bol bol kullanın(astım olun, alerji olun, cilt kanseri olun, bunun içinde bize gelinde ilaç satalım)maske takın, boğaz yollarında her türlü hastalık olsun da bizde sizi iyi edelim planı aksamadan devam etsin. Bunu hala anlamayan, bilim ne derse odur, aşı karşıtları, salgına inanmayanların söyledikleri fasa fiso, diyerek yemi yutanların işi çok zor. Ülkemizdeki çok az sayıda 3-5’i geçmeyen kişinin dışında sağır, dilsiz ve kör olmuş bir yapı var. Bu çete bunu bildiği içinde yine aynı masal ile yeniden sahaya adam çıkarıyor. Bu kez bu olmayacak bunu bilmiyorlar!        

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.