Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Küreselciler vurdu gol oldu

Bu defa çok fena hücum ettiler ve topu doksana taktılar. Kim mi bunlar? Dünyayı yönettiği ifade edilen güçler; yani emperyalistler deniyor kısaca. Şeytanın uşakları Dünya’nın üzerindeki. Yeni bir Dünya düzeni kuracağız diye(bize bir faydası yok anlayacağınız, kendileri çalıp, kendileri oynayacak)ortaya saldıkları virüs ile bu yeni düzene boyun eğmeyen ülkeleri kırıp geçirmeye başladılar. Hangi ülke olursa olsun, tam bir kapana almak için insanların ölmesine ve ekonomik yapıların çökmesine kapı aralamaktan geri durmuyorlar. Son günlerde ülkemizde de artan vakalar sebebiyle yeni kısıtlamalar geldi. Aslında Dünya Sağlık Örgütü denen aşağılık bir kurumun emirlerini yerine getirmek için hükümette bu salgını önlemek için yeni kararlara imza attı. Dün gün boyu beni her gören, kapanacak mıyız, diye soru sordu durdu. Ben de, valla bilmiyorum bu gidişle hiçte iyi olmayacak gibi görünüyor, büyük bir sıkıntı gelebilir, diye kendi aklımca cevap vermeye çalıştım. Vaka sayıları her kış olduğu gibi çok da değil. Zaten gribin bir diğer hali olan korona sözü ile bütün ülkeler teslim alınmaya çalışılıyor. Ancak buna karşı direnmekte kolay değil. Türkiye’de küresel güçler tarafından teslim alınmaya karşı kendince bir şeyler yapmak istese de, işler hiçte istenildiği gibi gitmiyor. Durum çok zor ve altından kalkılacak gibi değil. Bu kısıtlamalar ülkenin esnafını, ticaretini, ekonomisini bu kez fena vurabilir. Ülkeyi 10-15 şehirden ibaret sayan bir anlayış, Anadolu’daki nüfusu ve ekonomiyi görmek istemiyor gibi davranıyor. Hem salgın hem de uzun bir süredir Anadolu’yu etkileyen durgunluk bu kısıtlamalar ile daha fazla yara alacak. “Görünen köy kılavuz istemez” derler atasözünü bilenler. Aşıyı veya ilacı bulana kadar da daha çok hücum yapacak olan küreselci şeytanlar, bu hükümetin gitmesine de yol açar gibi duruyor. Çin’de başlayan ve ne hikmetse 2 ayda sona eren, 1.5 milyar insanın yaşadığı bu ülkede can kaybı 4-5bin arasında olmuştu. O zamandan bu güne de ne doğru dürüst bir vaka, ne de can kaybı oldu. Bir gün önce koskoca Çin’de sadece 8 vaka olmuş ve bu da Çin’e dışarıdan gelenlerden bulaşmış. Tabii bunu yerseniz, yemeye pirinç pilavı da var. Hey gidi Çin hey, küreselcilerin oyun yumağı olmuşta haberi yok.                      
Ekleme Tarihi: 03 Aralık 2020 - Perşembe
Erhan GÜNDOĞAR

Küreselciler vurdu gol oldu

Bu defa çok fena hücum ettiler ve topu doksana taktılar. Kim mi bunlar? Dünyayı yönettiği ifade edilen güçler; yani emperyalistler deniyor kısaca. Şeytanın uşakları Dünya’nın üzerindeki. Yeni bir Dünya düzeni kuracağız diye(bize bir faydası yok anlayacağınız, kendileri çalıp, kendileri oynayacak)ortaya saldıkları virüs ile bu yeni düzene boyun eğmeyen ülkeleri kırıp geçirmeye başladılar. Hangi ülke olursa olsun, tam bir kapana almak için insanların ölmesine ve ekonomik yapıların çökmesine kapı aralamaktan geri durmuyorlar.

Son günlerde ülkemizde de artan vakalar sebebiyle yeni kısıtlamalar geldi. Aslında Dünya Sağlık Örgütü denen aşağılık bir kurumun emirlerini yerine getirmek için hükümette bu salgını önlemek için yeni kararlara imza attı.

Dün gün boyu beni her gören, kapanacak mıyız, diye soru sordu durdu. Ben de, valla bilmiyorum bu gidişle hiçte iyi olmayacak gibi görünüyor, büyük bir sıkıntı gelebilir, diye kendi aklımca cevap vermeye çalıştım.

Vaka sayıları her kış olduğu gibi çok da değil. Zaten gribin bir diğer hali olan korona sözü ile bütün ülkeler teslim alınmaya çalışılıyor. Ancak buna karşı direnmekte kolay değil. Türkiye’de küresel güçler tarafından teslim alınmaya karşı kendince bir şeyler yapmak istese de, işler hiçte istenildiği gibi gitmiyor. Durum çok zor ve altından kalkılacak gibi değil. Bu kısıtlamalar ülkenin esnafını, ticaretini, ekonomisini bu kez fena vurabilir. Ülkeyi 10-15 şehirden ibaret sayan bir anlayış, Anadolu’daki nüfusu ve ekonomiyi görmek istemiyor gibi davranıyor. Hem salgın hem de uzun bir süredir Anadolu’yu etkileyen durgunluk bu kısıtlamalar ile daha fazla yara alacak.

“Görünen köy kılavuz istemez” derler atasözünü bilenler. Aşıyı veya ilacı bulana kadar da daha çok hücum yapacak olan küreselci şeytanlar, bu hükümetin gitmesine de yol açar gibi duruyor.

Çin’de başlayan ve ne hikmetse 2 ayda sona eren, 1.5 milyar insanın yaşadığı bu ülkede can kaybı 4-5bin arasında olmuştu. O zamandan bu güne de ne doğru dürüst bir vaka, ne de can kaybı oldu. Bir gün önce koskoca Çin’de sadece 8 vaka olmuş ve bu da Çin’e dışarıdan gelenlerden bulaşmış. Tabii bunu yerseniz, yemeye pirinç pilavı da var. Hey gidi Çin hey, küreselcilerin oyun yumağı olmuşta haberi yok.                      

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.