Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Küresel ısınma şeysine ne oldu?

Bunlar tam bir üç kağıtçı. Başka bir şey değil. Tam bir aşağılık, alçak ve yalan dolancıdırlar. Tek bir dediklerinin insanlık ile ilgisi olduğu görülmemiştir. Bunlara inananında aklı yoktur.  Zerre miskal inanmıyorum ve de ilk fırsatta ağızlarının payını almalarının bekliyorum. Bu devran geçecek ve perçemler yüzlerine dökülünce hesaplarını verecekler. Kim bunlar ve kim bu, diye sormak gerekir. Bunlar emperyalist küresel çetedir. Lamı cimi yok. Şeytanın işbirlikçisi, insanlık düşmanı, yeryüzünün lanetli varlıklarıdır, bunlar. Bana göre böyle. Bir gıdım bile bunu değiştirmeyi düşünmüyorum. Vakti zamanında, bu küreselcilerin bir dergisi yayınlanmış ve bende alıp bakmıştım. Neler var içinde okumuştum. Epeyce bir zaman oldu. Arşivimde duruyor. Okuduğumda, “vay be” demiştim, Dünya’da neler oluyor, diyerek düşünmüştüm. Anlattıkları bu Dünya’da bir cennet kurma hikayesiydi. Sonra aradan çok sular aktı ve bunların gerçek niyeti ortaya yavaş yavaş çıktı. Meğer isem işin aslı astarı başkaymış. Tabii insan okuyunca bunları öyle sanıyor önce. Bunların yapmadığı plan, proje numara yok. Hepsini uhdelerinde toplamışlar. Dünya’nın efendisi olarak insanları birer köle gibi yapacaklar ve yeni dünya düzeni diyerek sömürüyü devam ettirecekler. Zehri de bal içinde bize sunacaklar. Önce salgın numarası, sonra ekonomik kaos, iç savaşlar, gıda kıtlığı, az nüfus oyunu, totaliter düzenler ile kontrol, yapay zeka ile robotlaştırma, metaverse palavrası, aklınıza gelecek o kadar şey ile sömürü hiç bir değişiklik göstermeden devam edecek. Bizlerde buna kuzu kuzu uyacağız. Yok öyle yağma. Planın en çok rağbet gören yanlarından biri de küresel ısınmaydı. Yutturulmaya çalışılan küresel ısınma ortalığı kasıp kavuracak, diyerek bağırıp durdular. Bende nasılsa, küresel ısınma olacak, diye taşıdığım poşetim içinde denize girmek için şortumu her daim hazır tutuyordum. Hava açtı mı doğru Maden’de yüzmeye gidecem, diye bekliyordum. Bak sen Allah’ın işine ki, son elli senenin en soğuk kışını görüyoruz. Soğuk insan yiyor. Nerede ise kar’dan yol iz açılmıyor. Her halde hava o kadar ısındı ki; ters manyel yaptı ve ortalık kar borandan geçilmiyor. Neydi bunların söylediği, küresel ısınma şeysi mi neydi, gören eden var mı acaba? Yemeyin bu lakırdıları yahu! Hep aynı kış, yaz devam edecek.               
Ekleme Tarihi: 24 Ocak 2022 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Küresel ısınma şeysine ne oldu?

Bunlar tam bir üç kağıtçı. Başka bir şey değil. Tam bir aşağılık, alçak ve yalan dolancıdırlar. Tek bir dediklerinin insanlık ile ilgisi olduğu görülmemiştir. Bunlara inananında aklı yoktur.  Zerre miskal inanmıyorum ve de ilk fırsatta ağızlarının payını almalarının bekliyorum.

Bu devran geçecek ve perçemler yüzlerine dökülünce hesaplarını verecekler. Kim bunlar ve kim bu, diye sormak gerekir. Bunlar emperyalist küresel çetedir. Lamı cimi yok. Şeytanın işbirlikçisi, insanlık düşmanı, yeryüzünün lanetli varlıklarıdır, bunlar. Bana göre böyle. Bir gıdım bile bunu değiştirmeyi düşünmüyorum.

Vakti zamanında, bu küreselcilerin bir dergisi yayınlanmış ve bende alıp bakmıştım. Neler var içinde okumuştum. Epeyce bir zaman oldu. Arşivimde duruyor. Okuduğumda, “vay be” demiştim, Dünya’da neler oluyor, diyerek düşünmüştüm. Anlattıkları bu Dünya’da bir cennet kurma hikayesiydi. Sonra aradan çok sular aktı ve bunların gerçek niyeti ortaya yavaş yavaş çıktı. Meğer isem işin aslı astarı başkaymış. Tabii insan okuyunca bunları öyle sanıyor önce.

Bunların yapmadığı plan, proje numara yok. Hepsini uhdelerinde toplamışlar. Dünya’nın efendisi olarak insanları birer köle gibi yapacaklar ve yeni dünya düzeni diyerek sömürüyü devam ettirecekler. Zehri de bal içinde bize sunacaklar. Önce salgın numarası, sonra ekonomik kaos, iç savaşlar, gıda kıtlığı, az nüfus oyunu, totaliter düzenler ile kontrol, yapay zeka ile robotlaştırma, metaverse palavrası, aklınıza gelecek o kadar şey ile sömürü hiç bir değişiklik göstermeden devam edecek. Bizlerde buna kuzu kuzu uyacağız. Yok öyle yağma.

Planın en çok rağbet gören yanlarından biri de küresel ısınmaydı. Yutturulmaya çalışılan küresel ısınma ortalığı kasıp kavuracak, diyerek bağırıp durdular. Bende nasılsa, küresel ısınma olacak, diye taşıdığım poşetim içinde denize girmek için şortumu her daim hazır tutuyordum. Hava açtı mı doğru Maden’de yüzmeye gidecem, diye bekliyordum. Bak sen Allah’ın işine ki, son elli senenin en soğuk kışını görüyoruz. Soğuk insan yiyor. Nerede ise kar’dan yol iz açılmıyor. Her halde hava o kadar ısındı ki; ters manyel yaptı ve ortalık kar borandan geçilmiyor. Neydi bunların söylediği, küresel ısınma şeysi mi neydi, gören eden var mı acaba? Yemeyin bu lakırdıları yahu! Hep aynı kış, yaz devam edecek.               

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.