Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Koskoca Bakan aşı aşığı olmuş

İnsan hayatı boyunca neler ile karşı karşıya kalıyor doğrusu merak edilecek bir durum. Akla hayale gelmeyecek çok şey birden oluyor ve hepimiz apışıp kalıyoruz bu durumlar karşısında. Cuma akşamıydı yanlış hatırlamıyorsam; sağlık bakanı bilim kurulunu(küreselci çetenin silahşorları bunlar) toplamış ve bir firmanın aşısını almak için bir yönetici ile pazarlık yapıyordu. Hani şu ilk korona aşısını bulduğu ifade edilen Türk yönetici ve bilim adamı( o da aynı kayığın adamı farkı yok çetecilerden)ile kaç doz aşı gelecek diye ağlamaklı bir eda ile konuşuyor ve 120milyon doz için anlaştığında da eline şeker verilmiş çocuk gibi seviniyor ve bu yöneticiye şeker verdiği içinde ram oluyor. Bir mutluluk bir sevinç, bir yüz kızarmalar görmeyenler için söyleyeyim; aşk ve meşk ile birbirine sözler söyleyen mahcup aşıklar gibi karşılıklı göz süzmeler ile aşı aldık ve verdik hali evlere şenlikti. Hani ne oldu Çin’den, Rusya’dan bol bol aşı gelecekti? Ne oldu uçağın lastiği mi patladı? Hava durumu mu iyi değil? Bu iş bir oyun ve aşı kimde ise o oyunu istediği gibi oynar. Virüs ve salgın yeni dünya düzeni için planlamış bir oyun ve planlayanlar atı istediği gibi koşturuyor. Sende öylece bakıyorsun bir şey yapamadan. Yani beklenen aşılar şimdilik gelmeyecek. Ne zaman onların dediğini yaparsın o zaman aşıda gelir ilaçta. Milleti kandırmanın bir manası yok. Aşı işin bir kılıfı. Esas nedir kimse bilmiyor. Bu bahsedilen 120 doz milyon alındığı ifade edilen aşı da yakında gelmeyecek. Daha Türkiye’den istenilen şey alınmadı. Öyle 2-3 milyon dozla çocuk kandıracaklar anlayacağınız. Gerçi ben bunu çokta dert etmiyorum. Ne salgın, ne de aşı aşığıyım. Ekonomik ve ticari olarak darmadağın olmuş insanların derdi daha çok beni alakadar ediyor. Oynanan bu oyunun kime faydası var onu sorgulamak lazım. Koca bakan çıkmış, ülkeye aşı gelecek diye nerede ise göbek atıp oynayacak. Yerli aşı diye diye aylar da geçti bu arada. Yerli aşı niye üretilmiyor derseniz; salgın biter ve bu 270milyon doz olduğu ifade edilen aşılar gelir paraları verilir(10 euro dozu bildiğimiz kadarıyla, bakan daha ucuza aldık diyor da kendi bile inanmıyor, 3 milyar lira ediyor aşağı yukarı)ve ondan sonra yerli aşı çıkar piyasaya. Zaten ondan sonra da grip gelir ve herkes mutlu olur. Yani kimse artık virüsten ölmez. Ne güzel dünya değil mi?           
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2021 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Koskoca Bakan aşı aşığı olmuş

İnsan hayatı boyunca neler ile karşı karşıya kalıyor doğrusu merak edilecek bir durum. Akla hayale gelmeyecek çok şey birden oluyor ve hepimiz apışıp kalıyoruz bu durumlar karşısında. Cuma akşamıydı yanlış hatırlamıyorsam; sağlık bakanı bilim kurulunu(küreselci çetenin silahşorları bunlar) toplamış ve bir firmanın aşısını almak için bir yönetici ile pazarlık yapıyordu. Hani şu ilk korona aşısını bulduğu ifade edilen Türk yönetici ve bilim adamı( o da aynı kayığın adamı farkı yok çetecilerden)ile kaç doz aşı gelecek diye ağlamaklı bir eda ile konuşuyor ve 120milyon doz için anlaştığında da eline şeker verilmiş çocuk gibi seviniyor ve bu yöneticiye şeker verdiği içinde ram oluyor. Bir mutluluk bir sevinç, bir yüz kızarmalar görmeyenler için söyleyeyim; aşk ve meşk ile birbirine sözler söyleyen mahcup aşıklar gibi karşılıklı göz süzmeler ile aşı aldık ve verdik hali evlere şenlikti. Hani ne oldu Çin’den, Rusya’dan bol bol aşı gelecekti? Ne oldu uçağın lastiği mi patladı? Hava durumu mu iyi değil?

Bu iş bir oyun ve aşı kimde ise o oyunu istediği gibi oynar. Virüs ve salgın yeni dünya düzeni için planlamış bir oyun ve planlayanlar atı istediği gibi koşturuyor. Sende öylece bakıyorsun bir şey yapamadan. Yani beklenen aşılar şimdilik gelmeyecek. Ne zaman onların dediğini yaparsın o zaman aşıda gelir ilaçta. Milleti kandırmanın bir manası yok. Aşı işin bir kılıfı. Esas nedir kimse bilmiyor. Bu bahsedilen 120 doz milyon alındığı ifade edilen aşı da yakında gelmeyecek. Daha Türkiye’den istenilen şey alınmadı. Öyle 2-3 milyon dozla çocuk kandıracaklar anlayacağınız. Gerçi ben bunu çokta dert etmiyorum. Ne salgın, ne de aşı aşığıyım. Ekonomik ve ticari olarak darmadağın olmuş insanların derdi daha çok beni alakadar ediyor. Oynanan bu oyunun kime faydası var onu sorgulamak lazım.

Koca bakan çıkmış, ülkeye aşı gelecek diye nerede ise göbek atıp oynayacak. Yerli aşı diye diye aylar da geçti bu arada. Yerli aşı niye üretilmiyor derseniz; salgın biter ve bu 270milyon doz olduğu ifade edilen aşılar gelir paraları verilir(10 euro dozu bildiğimiz kadarıyla, bakan daha ucuza aldık diyor da kendi bile inanmıyor, 3 milyar lira ediyor aşağı yukarı)ve ondan sonra yerli aşı çıkar piyasaya. Zaten ondan sonra da grip gelir ve herkes mutlu olur. Yani kimse artık virüsten ölmez. Ne güzel dünya değil mi?         

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.