Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Kedi yapmıştır kedi!

Kedinin ne suçu var, der insan önce! Ancak bunlar insan falan değil! Bunlar mahlukat daha öncede defalarca yazdığım gibi. Son iki aydır sesleri soluğu çok çıkmayan şeytanın uşaklarının kanı bitlenmiş olacak ki; son birkaç gündür basın yayında tekrar korku yaymak için yeni bir taktik ile yola devam ediyorlar. İlle de insanların sayısını azaltacağız, 8 milyar insan çok fazla diyerek kendi ürettikleri yalanları salgın ile sahaya süren küresel çete, oyunun artık kaçıncı aşamasını oynamak için yeniden, salgın daha bitmedi, son varyant çok tehlikeli, Eylül’den sonra yeniden virüs patlar, onun için aşılarınızı olun, maskelerinizi takın, bilime inanın, yoksa daha kötü durumlar ortaya çıkacak, diye çok sayıda haber ve açıklama ile insanları korkutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunların içindeki en aşağılık kişilerden biri de aşıyı bulduğu ifade edilen Almanya’da ki Türk şahıs. Ben onu nazi olarak tesmiye ediyorum. Bu iş zaten bir nazı projesi. Herkes bu proje göre birer köle olacak. Evler toplama kampı, emirler, tv, akıllı telefon ve internet üzerinden gelecek ve siz bunlara biat edeceksiniz. İşimiz hiçte kolay değil. Hafta içi bir gazetede bu minvalde bir haber vardı. Almanya’da(hep te burası ve İngiltere kaynaklı oluyor bu işler)Ekim ayından sonra Mart’a kadar maske takılması ve bütün kapalı mekanlarda bunun uygulanması istenmiş hükümet tarafından. Hükümet istedi ise sorun yok Almanlar için, gözlerini kaparlar ve sessizce emirlere uyarlar. Ne de olsa naziler gibi nefes alıp veriyorlar. Sonra bu aşıcı ortaya tekrar çıktı ve bu omicron varyantının daha alt varyantlarının çok tehlikeli olduğunu ve mutlaka aşı olunması gerektiğini söylemiş. Maazallah aşıyı falan unutursunuz ayıp edersiniz. Elde 10 milyar doz aşı kaldı. Bunlar bitecek boşuna üretilmedi(zaten depolarda 2010 yılında istif edilmişti bu aşılar)satılacak ve bu firmanın 300-400 milyar Euro daha kazanması sağlanacak. Bu nazi kılıklı şahıs da 19 milyar euronun üstüne Euro katacak. Birde bu kazandığı serveti kanser aşışı için harcayacakmış. He hee, inandık ve aferin dedik. Sonra bir başka haberde, hasta birinin kedisi, virüs kapmış ve bu kedi hastane de test olurken hapşırmış(çok yaşa dediler mi kediye merak ettim bu arada)”bak sen şu allah’ın işine doktora virüs bulaşmış”, allah korumuşta doktora bir şey olmamış. Şimdi bu kedi ve diğerleri virüsü kedi severlere ve sokakta geçenlere bulaştırırsa al başına belayı! Gördünüz mü bu corona ne kadar da tehlikeli. Aman dikkat edin, kedi falan görürseniz dörtnala kaçmaya bakın ha!          
Ekleme Tarihi: 24 Haziran 2022 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

Kedi yapmıştır kedi!

Kedinin ne suçu var, der insan önce! Ancak bunlar insan falan değil! Bunlar mahlukat daha öncede defalarca yazdığım gibi. Son iki aydır sesleri soluğu çok çıkmayan şeytanın uşaklarının kanı bitlenmiş olacak ki; son birkaç gündür basın yayında tekrar korku yaymak için yeni bir taktik ile yola devam ediyorlar. İlle de insanların sayısını azaltacağız, 8 milyar insan çok fazla diyerek kendi ürettikleri yalanları salgın ile sahaya süren küresel çete, oyunun artık kaçıncı aşamasını oynamak için yeniden, salgın daha bitmedi, son varyant çok tehlikeli, Eylül’den sonra yeniden virüs patlar, onun için aşılarınızı olun, maskelerinizi takın, bilime inanın, yoksa daha kötü durumlar ortaya çıkacak, diye çok sayıda haber ve açıklama ile insanları korkutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunların içindeki en aşağılık kişilerden biri de aşıyı bulduğu ifade edilen Almanya’da ki Türk şahıs. Ben onu nazi olarak tesmiye ediyorum. Bu iş zaten bir nazı projesi. Herkes bu proje göre birer köle olacak. Evler toplama kampı, emirler, tv, akıllı telefon ve internet üzerinden gelecek ve siz bunlara biat edeceksiniz.

İşimiz hiçte kolay değil. Hafta içi bir gazetede bu minvalde bir haber vardı. Almanya’da(hep te burası ve İngiltere kaynaklı oluyor bu işler)Ekim ayından sonra Mart’a kadar maske takılması ve bütün kapalı mekanlarda bunun uygulanması istenmiş hükümet tarafından. Hükümet istedi ise sorun yok Almanlar için, gözlerini kaparlar ve sessizce emirlere uyarlar. Ne de olsa naziler gibi nefes alıp veriyorlar.

Sonra bu aşıcı ortaya tekrar çıktı ve bu omicron varyantının daha alt varyantlarının çok tehlikeli olduğunu ve mutlaka aşı olunması gerektiğini söylemiş. Maazallah aşıyı falan unutursunuz ayıp edersiniz. Elde 10 milyar doz aşı kaldı. Bunlar bitecek boşuna üretilmedi(zaten depolarda 2010 yılında istif edilmişti bu aşılar)satılacak ve bu firmanın 300-400 milyar Euro daha kazanması sağlanacak. Bu nazi kılıklı şahıs da 19 milyar euronun üstüne Euro katacak. Birde bu kazandığı serveti kanser aşışı için harcayacakmış. He hee, inandık ve aferin dedik. Sonra bir başka haberde, hasta birinin kedisi, virüs kapmış ve bu kedi hastane de test olurken hapşırmış(çok yaşa dediler mi kediye merak ettim bu arada)”bak sen şu allah’ın işine doktora virüs bulaşmış”, allah korumuşta doktora bir şey olmamış. Şimdi bu kedi ve diğerleri virüsü kedi severlere ve sokakta geçenlere bulaştırırsa al başına belayı! Gördünüz mü bu corona ne kadar da tehlikeli. Aman dikkat edin, kedi falan görürseniz dörtnala kaçmaya bakın ha!          

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.