Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Karatay hoca, darmadağın etti

Karatay hoca dediğim elbette ülke genelinde bilinen ve söyledikleri ile ortalığı yangın yerine çeviren Prof. Dr. Canan Karatay hoca. Bayramın ikinci günü evde oturmuş, gazeteleri okumuş, maç falan olmadığı içinde tv’de izlenecek bir film var mı, belgesel var mı? diye gezinirken bir özel tv’de “yüz yüze” diye bir programa rast gelince “kimmiş konuşan”, diyerek baktım.  Karatay hoca, nerede ise iki sene sonra bu özel tv’lerde ilk kez konuşuyordu. Karatay hoca ve onun gibi salgın yalanına karşı görüşler ileri süren çok sayıda doktor, sağlıkçı, akademisyen, bilim adamı, araştırmacının sesi DSÖ ve onun uşakları tarafından sansüre tabii tutulmuş ve bu tv’ler, radyolar, gazeteler ve bazı you tube kanalları tehdit edildiğinden çok az açıklamalarını duyurabilmişlerdi. Karatay hoca iki saate yakın konuştu ve bu salgın oyununa karşı insanların nasıl baskı altına alındığını, tedbirlerin, uygulamaların, kullanılan ilaçların, aşıların, tam anlamı ile hava cıva olduğunu, baştan beri bu oyuna karşı olduğu, küresel ilaç tekellerinin insan sağlığını nasıl hiçe saydıklarını, modern tıbbın bir yalan olduğunu, bu oyun için sahneye konulan her şeyin tamamıyla milleti uyutmaktan başka şey olmadığını ifade eden çok şey söyledi ve salgını darmadağın etti.  Program sunucusu sona doğru utana sıkıla, “ben sizi kaç defa davet ettim, siz gelemediniz” gibi bir laf ederek olayı Karatay hocanın kendisine bağladı. “Bizi tehdit ettiler, baskı var, küresel çete böyle istiyor yoksa işimizden gücümüzden oluruz” diyemediği için topu hocaya attı. Bu program dediğim gibi salgın oyunu oynanırken, susturulan tv’ler içinde görevini en iyi şekilde yapan bir tv’di. Bizde hepsi mevcut; kim ne demiş, ne açıklamış, şimdi ne diyorlar, açıklıyorlar arşivimizde, yakında bunları hızla düzenleyip, insanların bilgisine hazır hale getireceğim. Dün “çok insan bu virüsten ölecek, herkes hasta olacak” diyenlerin son bir ayda “yahu virüs grip gibi oldu, aşı ile bu salgını kontrol ettik, bundan sonra grip tedavisi ile hastaları tedavi ediyoruz” diyerek çevir gazı yanmasın dediklerini görüyoruz. İsterseniz bu salgın ile ilgili son rakamları vereyim de, gerisine siz karar verin! Dünya genelinde toplan vaka sayısı 507 milyon, ülkemizde 15 milyon, dünyada ölüm sayısı 7 milyona yakın, ülkemiz de 98bin. Ne demişlerdi, oyun başlamadan önce 8 milyar insan hasta olacak, 50-100 milyon insan ölecek, diyerek korku üstüne korku salmışlardı. Karar sizin!             
Ekleme Tarihi: 06 Mayıs 2022 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

Karatay hoca, darmadağın etti

Karatay hoca dediğim elbette ülke genelinde bilinen ve söyledikleri ile ortalığı yangın yerine çeviren Prof. Dr. Canan Karatay hoca. Bayramın ikinci günü evde oturmuş, gazeteleri okumuş, maç falan olmadığı içinde tv’de izlenecek bir film var mı, belgesel var mı? diye gezinirken bir özel tv’de “yüz yüze” diye bir programa rast gelince “kimmiş konuşan”, diyerek baktım.  Karatay hoca, nerede ise iki sene sonra bu özel tv’lerde ilk kez konuşuyordu. Karatay hoca ve onun gibi salgın yalanına karşı görüşler ileri süren çok sayıda doktor, sağlıkçı, akademisyen, bilim adamı, araştırmacının sesi DSÖ ve onun uşakları tarafından sansüre tabii tutulmuş ve bu tv’ler, radyolar, gazeteler ve bazı you tube kanalları tehdit edildiğinden çok az açıklamalarını duyurabilmişlerdi.

Karatay hoca iki saate yakın konuştu ve bu salgın oyununa karşı insanların nasıl baskı altına alındığını, tedbirlerin, uygulamaların, kullanılan ilaçların, aşıların, tam anlamı ile hava cıva olduğunu, baştan beri bu oyuna karşı olduğu, küresel ilaç tekellerinin insan sağlığını nasıl hiçe saydıklarını, modern tıbbın bir yalan olduğunu, bu oyun için sahneye konulan her şeyin tamamıyla milleti uyutmaktan başka şey olmadığını ifade eden çok şey söyledi ve salgını darmadağın etti.  Program sunucusu sona doğru utana sıkıla, “ben sizi kaç defa davet ettim, siz gelemediniz” gibi bir laf ederek olayı Karatay hocanın kendisine bağladı. “Bizi tehdit ettiler, baskı var, küresel çete böyle istiyor yoksa işimizden gücümüzden oluruz” diyemediği için topu hocaya attı. Bu program dediğim gibi salgın oyunu oynanırken, susturulan tv’ler içinde görevini en iyi şekilde yapan bir tv’di. Bizde hepsi mevcut; kim ne demiş, ne açıklamış, şimdi ne diyorlar, açıklıyorlar arşivimizde, yakında bunları hızla düzenleyip, insanların bilgisine hazır hale getireceğim. Dün “çok insan bu virüsten ölecek, herkes hasta olacak” diyenlerin son bir ayda “yahu virüs grip gibi oldu, aşı ile bu salgını kontrol ettik, bundan sonra grip tedavisi ile hastaları tedavi ediyoruz” diyerek çevir gazı yanmasın dediklerini görüyoruz.

İsterseniz bu salgın ile ilgili son rakamları vereyim de, gerisine siz karar verin! Dünya genelinde toplan vaka sayısı 507 milyon, ülkemizde 15 milyon, dünyada ölüm sayısı 7 milyona yakın, ülkemiz de 98bin. Ne demişlerdi, oyun başlamadan önce 8 milyar insan hasta olacak, 50-100 milyon insan ölecek, diyerek korku üstüne korku salmışlardı. Karar sizin!           

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.