Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

İlçemizin sorunları hep masaya yatırılıyor

Ben bildim bileli Bulancak’ın sorunları bir türlü çözüme kavuşamadığı için biz gazeteciler; her zaman bundan ekmek çıkarmasını biliriz. Cuma günü ilçemizin sorunlarının masaya yatırıldığı bir toplantı daha yapıldı. Katılım kalabalıktı. Kaymakam Ulugölge ve daire müdürleri de sorulan sorulara cevaplar verdi. Devletin tek başına sorunların üstesinden gelemeyeceği ve vatandaşında bu konularda kamu ile birlikte hareket etmesinden bahsedildi.Bu iş biraz zor olur bizde. Biz her şeyi devletten beklediğimiz için top her zaman devletlünün önüne atılır ve gol atması beklenir. Bulancak bu açıdan iyi kamu görevlilerine denk gelmiştir. Arada sırada mahkeme duvarı gibi olan az sayıda olanı saymazsak, vatandaşın derdi yetkili makamlar tarafından dikkate alınmıştır.Bu toplantı da kaymakam Ulugölge; “Bakaruk bir ara, yaz kızım notunu” diye topu auta atmadı. Sorunların sıkı takipçisi olacağını ifade etti.Toplantı da sorunlar yetkili kişilere iletildi. Sorunu ileten vatandaşta sorunu ile ilgili olarak işin peşini bırakmadan takip etmeli. Güler yüzlü yetkililere hasret kalan vatandaşlar daima hizmet yapanı baş tacı etmiştir. Bulancak ta ki son yıllarda gelen yetkili kişiler çok sıkıntı çıkartmadan işlerini yapmış ve gittikten sonra da arkalarından hep iyi konuşulmuştur.Bende yıllar boyunca hem gazeteci olarak hem de spor adamı olarak(sadece ben değil benim gibi gazete ve spor ile uğraşan diğer kişilerde buna dahil) mahkeme duvarı gibi olanlardan epeyce bir muzdarip olmuştuk. Gazeteci olarak bu durumlarda çok sıkıntı çekmiştik. Hele vatandaşın ne halde olduğunu bir düşünürseniz hak verirsiniz. Bize her türlü zorluğu çıkartanlar vatandaşı inim inim inletiyordu. Soru sormak mı bir yetkiliye olacak şey değildi o zamanlar. Derdini mi anlatacak; kapı duvar olurdu “devlet makamları.”‘Eeee çok sular aktı o köprülerin altından ve geçti gittiler.’ “Biraz güler yüz biraz ilgi” insanımızı kazanmak için yerde artar bile.Bulancak ta yapacak çok iş var. Oturup bol bol sohbet edilecek zaman değil. İlçemiz sürekli büyüyen ve gelişen bir ilçe. Yetkili makamlar ve seçilmişler bir arada sorunları masaya yatırıp beklemeden ameliyata almalı ve çözüme doğru hızla koşmalıdırlar.“Yok, ben burada makamımda iyiyim kimse beni rahatsız etmesin” demesin. Siyasilerde her sorunu takip ederek idareciler ile çalışmayı destur edinsinler.Bu arada toplantıda bir eksik de vardı. Belediye adına kimsenin olmayışı doğrusu ilginç geldi bize. Herhalde başkan yada diğer kişiler çok mu yoğundu bilemiyoruz. Yoksa reklam da ki gibi “Çokoprens mi almaya gittiler.” dersiniz.  
Ekleme Tarihi: 16 Ocak 2017 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

İlçemizin sorunları hep masaya yatırılıyor

Ben bildim bileli Bulancak’ın sorunları bir türlü çözüme kavuşamadığı için biz gazeteciler; her zaman bundan ekmek çıkarmasını biliriz. Cuma günü ilçemizin sorunlarının masaya yatırıldığı bir toplantı daha yapıldı. Katılım kalabalıktı. Kaymakam Ulugölge ve daire müdürleri de sorulan sorulara cevaplar verdi. Devletin tek başına sorunların üstesinden gelemeyeceği ve vatandaşında bu konularda kamu ile birlikte hareket etmesinden bahsedildi.
Bu iş biraz zor olur bizde. Biz her şeyi devletten beklediğimiz için top her zaman devletlünün önüne atılır ve gol atması beklenir. Bulancak bu açıdan iyi kamu görevlilerine denk gelmiştir. Arada sırada mahkeme duvarı gibi olan az sayıda olanı saymazsak, vatandaşın derdi yetkili makamlar tarafından dikkate alınmıştır.
Bu toplantı da kaymakam Ulugölge; “Bakaruk bir ara, yaz kızım notunu” diye topu auta atmadı. Sorunların sıkı takipçisi olacağını ifade etti.Toplantı da sorunlar yetkili kişilere iletildi. Sorunu ileten vatandaşta sorunu ile ilgili olarak işin peşini bırakmadan takip etmeli. Güler yüzlü yetkililere hasret kalan vatandaşlar daima hizmet yapanı baş tacı etmiştir. Bulancak ta ki son yıllarda gelen yetkili kişiler çok sıkıntı çıkartmadan işlerini yapmış ve gittikten sonra da arkalarından hep iyi konuşulmuştur.
Bende yıllar boyunca hem gazeteci olarak hem de spor adamı olarak(sadece ben değil benim gibi gazete ve spor ile uğraşan diğer kişilerde buna dahil) mahkeme duvarı gibi olanlardan epeyce bir muzdarip olmuştuk. Gazeteci olarak bu durumlarda çok sıkıntı çekmiştik. Hele vatandaşın ne halde olduğunu bir düşünürseniz hak verirsiniz. Bize her türlü zorluğu çıkartanlar vatandaşı inim inim inletiyordu. Soru sormak mı bir yetkiliye olacak şey değildi o zamanlar. Derdini mi anlatacak; kapı duvar olurdu “devlet makamları.”
‘Eeee çok sular aktı o köprülerin altından ve geçti gittiler.’ “Biraz güler yüz biraz ilgi” insanımızı kazanmak için yerde artar bile.
Bulancak ta yapacak çok iş var. Oturup bol bol sohbet edilecek zaman değil. İlçemiz sürekli büyüyen ve gelişen bir ilçe. Yetkili makamlar ve seçilmişler bir arada sorunları masaya yatırıp beklemeden ameliyata almalı ve çözüme doğru hızla koşmalıdırlar.
“Yok, ben burada makamımda iyiyim kimse beni rahatsız etmesin” demesin. Siyasilerde her sorunu takip ederek idareciler ile çalışmayı destur edinsinler.
Bu arada toplantıda bir eksik de vardı. Belediye adına kimsenin olmayışı doğrusu ilginç geldi bize. Herhalde başkan yada diğer kişiler çok mu yoğundu bilemiyoruz. Yoksa reklam da ki gibi “Çokoprens mi almaya gittiler.” dersiniz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.