Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Höykürerek vatandaşı korkutmanın anlamı!

Çarşamba günü gazeteye geldim akşam da eve geçtim. Televizyonda haberlerden önce yemeğimi yedim ve haberleri izlemeye başladım. Özel bir TV kanalının haberini izlerken, salgınla ilgili bir habere denk geldim. Haberde ülkemizde ki vaka sayılarının artışıyla ilgili olarak bir derneğin başkanı açıklama yapıyordu. Bu dernek sağlıkçılarla ilgili bir dernekti, adını vermeye gerek yok. Derneğin başkanı höyküre höyküre öyle bir konuşuyordu ki; bilmeyen Türkiye’den salgından her gün 10 bin 20 bin kişinin hayatını kaybettiğini sanırdı. Bu dernek başkanı kişi aynı zamanda profesör doktor, ismi lazım değil. Dinlerken kendimi bir kıyametin içinde zannettim. Bu kişi açıklamasını yaparken bütün korkutucu haliyle vakaların çok fazla olduğunu, hastanelerde yer kalmadığını, covid-19 dışındaki hastalar için bile hastanelerde yer kalmadığını, boğaz damarları kabara kabara anlatmaya çalışıyordu. Midemi bulandırdı ve bende başka bir kanala geçtim. Aynı kişiyi aynı can hıraş halde bu kanalda da görünce oradan da belgesel kanalına geçtim. Gece boyunca rahatsız oldum. Bu insanlar nasıl kişiler ki birer kıyamet tellalı olmuş. Bunlar tam anlamıyla Alman Nazileri. Aralarında fark olsa Alman Nazilerine benzer veya düşünüyor diyebilirdim. Tam anlamıyla birer Nazilerdir. Hitler yaşasaydı onun yanında rahatlıkla görev yaparlardı. Sadece bu kişi mi? Sağlık bilim kurulu içinde aynı kafaya sahip küreselci çetenin ülkemizdeki adamları olan çok kişi var. Bu konuda zaten küreselci karşıtı bir arşiv yapıyorum ve kısa bir süre sonra küreselcilere karşı var olan insanların da olduğuna da inanarak bu salgının ne olduğuna dair bir kitap yazacağım. Küreselcilerden tırsacak halimiz yok. Salgın olur, savaş olur, kıtlık olur. Kısaca tarih boyunca ne olduysa dün oldu, bugün oldu, yarın da olacak. Küreselcilerin dörtnala at oynatması bir yere kadardır. Oturup bekleyecek halimiz yok. Vaka sayıları üzerinden her gün milleti korkutmaya çalışan, korkutan, kim olursa olsun açıkça suç işler ve bunun bedelini de yasal olarak ödeyecek. Yazıda bahsettiğim bu dernek başkanı hakkında suç duyurusunu da en kısa zamanda yapıp mahkemeye kadar yolcu edeceğiz. Korkunun ecele faydası yok takdiri ilahi ne ise o. Ölümden kaçış yok, kaçıp kurtulacak da yok. Onun için kendimizi fazla germeye, kasmaya, köşe bucak saklanmaya, hayat eve sığar diye milleti eve hapsetmeye hiç mi hiç gerek yok. Salgın var diye diye milleti iyice deli ettiniz. Bugün bu da geçecek ve hesap verecekler kimsenin şüphesi olmasın.
Ekleme Tarihi: 09 Nisan 2021 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

Höykürerek vatandaşı korkutmanın anlamı!

Çarşamba günü gazeteye geldim akşam da eve geçtim. Televizyonda haberlerden önce yemeğimi yedim ve haberleri izlemeye başladım. Özel bir TV kanalının haberini izlerken, salgınla ilgili bir habere denk geldim. Haberde ülkemizde ki vaka sayılarının artışıyla ilgili olarak bir derneğin başkanı açıklama yapıyordu. Bu dernek sağlıkçılarla ilgili bir dernekti, adını vermeye gerek yok. Derneğin başkanı höyküre höyküre öyle bir konuşuyordu ki; bilmeyen Türkiye’den salgından her gün 10 bin 20 bin kişinin hayatını kaybettiğini sanırdı. Bu dernek başkanı kişi aynı zamanda profesör doktor, ismi lazım değil. Dinlerken kendimi bir kıyametin içinde zannettim. Bu kişi açıklamasını yaparken bütün korkutucu haliyle vakaların çok fazla olduğunu, hastanelerde yer kalmadığını, covid-19 dışındaki hastalar için bile hastanelerde yer kalmadığını, boğaz damarları kabara kabara anlatmaya çalışıyordu. Midemi bulandırdı ve bende başka bir kanala geçtim. Aynı kişiyi aynı can hıraş halde bu kanalda da görünce oradan da belgesel kanalına geçtim. Gece boyunca rahatsız oldum. Bu insanlar nasıl kişiler ki birer kıyamet tellalı olmuş.

Bunlar tam anlamıyla Alman Nazileri. Aralarında fark olsa Alman Nazilerine benzer veya düşünüyor diyebilirdim. Tam anlamıyla birer Nazilerdir. Hitler yaşasaydı onun yanında rahatlıkla görev yaparlardı. Sadece bu kişi mi? Sağlık bilim kurulu içinde aynı kafaya sahip küreselci çetenin ülkemizdeki adamları olan çok kişi var. Bu konuda zaten küreselci karşıtı bir arşiv yapıyorum ve kısa bir süre sonra küreselcilere karşı var olan insanların da olduğuna da inanarak bu salgının ne olduğuna dair bir kitap yazacağım. Küreselcilerden tırsacak halimiz yok. Salgın olur, savaş olur, kıtlık olur. Kısaca tarih boyunca ne olduysa dün oldu, bugün oldu, yarın da olacak. Küreselcilerin dörtnala at oynatması bir yere kadardır. Oturup bekleyecek halimiz yok.

Vaka sayıları üzerinden her gün milleti korkutmaya çalışan, korkutan, kim olursa olsun açıkça suç işler ve bunun bedelini de yasal olarak ödeyecek. Yazıda bahsettiğim bu dernek başkanı hakkında suç duyurusunu da en kısa zamanda yapıp mahkemeye kadar yolcu edeceğiz. Korkunun ecele faydası yok takdiri ilahi ne ise o.

Ölümden kaçış yok, kaçıp kurtulacak da yok. Onun için kendimizi fazla germeye, kasmaya, köşe bucak saklanmaya, hayat eve sığar diye milleti eve hapsetmeye hiç mi hiç gerek yok. Salgın var diye diye milleti iyice deli ettiniz. Bugün bu da geçecek ve hesap verecekler kimsenin şüphesi olmasın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.