Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Hiç mi hiç etkisi yokmuş!

Biz yazdık mı, nereden biliyorsun, diye laf edenlere şimdi bu işin uzmanı olduğu söylenen ve Dünya genelinde çıkan her ilaç ve aşı ile çok sayıda tedavi için üretilen ürünlerin tek onay makamı olan ABD Gıda ve İlaç Kurumunun(FDA)(niye bunlar o da belli değil)18 Ağustos 2021 tarihli toplantısında yayınlanan covid aşılarının tamamının yan etkilerini gösteren listeyi köşemize alıyorum. Bu liste toplantıda gösterildikten sonra hızlıca ortadan kaldırılmış. İşte listedeki bu aşıların yan etkileri; - Ağır bir bağışıklık sistemi hastalığı- Ölüm- İnme, felç- Kalp krizi- Kalp zarı iltihabı / kalp kası iltihab-Otoimmün hastalıklar (Bağışıklık sisteminin kendi vücuduna saldıran hastalıklar)- Beyin dahil akut merkezi sinir sistemi iltihabı- Felce sebep olan omurilik iltihabı- Beyin veya kemik iliği iltihabı- Beyin dokusu ve beyin zarı iltihabı- Menenjit- Kramplar ve nöbetler- Şiddetli uyku hastalığı ve kasların katılaşması- Anafilaktik / alerjik şok- Beklenmeyen hamilelik ve düşük vs.- Akut sinir sistemi hasarları- Anafilaktik olmayan alerjiler- Kanda trombosit azalması- Yaygın damar içi pıhtılaşması, anormal kan pıhtılaşması, vücudun normal kan pıhtılaşma sürecini aşırı aktif hale getiren enfeksiyon - Venöz tromboembolizm (Damarda kan pıhtısı)- Eklem iltihabı ve ağrısı- Kawasaki sendromu (Orta büyüklükteki damarlarda iltihaplanma)- Çocuklarda çok sistemli inflamatuar sendrom (MIS-C); kalp, akciğerler, böbrekler, beyin, cilt, gözler veya gastrointestinal organlar dahil olmak üzere farklı vücut bölümlerinde iltihaplanma- Aşı sonucu şiddetlenen hastalık durumu. Ben demiyorum, uzman olanlar söylüyor. Uzun yıllar içinde tecrübe edilmiş yani faz-4 aşaması olmamış ve ruhsat almamış her ilaç ve aşı şüpheli sınıfı girer ve kimseye zorla yapılamaz. Şeytani Oyun Covid-19 adında olacak kitabımızda bunların ne için bu kadar acil olarak yapılmasına değineceğiz. 2021 Ocak ayının başında arşiv olarak başladığım çalışmanın ilk etabı olan kısmın kayıt bölümü tamamlandı. 1000’e yakın gazetede yayınlanan yaklaşık tespit ettiğim covidle ilgili 3000 haber elden geçecek ve kitabın ana yapısını meydana getirecek. O zaman bu iş nedir, anlamak isteyenler için bir adım olacak. Ne demiştik, yazının girişinde aşıların hiç mi hiçbir etkisi yokmuş! Hakikaten de aşı olasım geldi birden, yazı biter bitmez koşarak doğru ilk sağlık ocağına gidiyorum.     
Ekleme Tarihi: 19 Ağustos 2021 - Perşembe
Erhan GÜNDOĞAR

Hiç mi hiç etkisi yokmuş!

Biz yazdık mı, nereden biliyorsun, diye laf edenlere şimdi bu işin uzmanı olduğu söylenen ve Dünya genelinde çıkan her ilaç ve aşı ile çok sayıda tedavi için üretilen ürünlerin tek onay makamı olan ABD Gıda ve İlaç Kurumunun(FDA)(niye bunlar o da belli değil)18 Ağustos 2021 tarihli toplantısında yayınlanan covid aşılarının tamamının yan etkilerini gösteren listeyi köşemize alıyorum. Bu liste toplantıda gösterildikten sonra hızlıca ortadan kaldırılmış. İşte listedeki bu aşıların yan etkileri; - Ağır bir bağışıklık sistemi hastalığı- Ölüm- İnme, felç- Kalp krizi- Kalp zarı iltihabı / kalp kası iltihab-Otoimmün hastalıklar (Bağışıklık sisteminin kendi vücuduna saldıran hastalıklar)- Beyin dahil akut merkezi sinir sistemi iltihabı- Felce sebep olan omurilik iltihabı- Beyin veya kemik iliği iltihabı- Beyin dokusu ve beyin zarı iltihabı- Menenjit- Kramplar ve nöbetler- Şiddetli uyku hastalığı ve kasların katılaşması- Anafilaktik / alerjik şok- Beklenmeyen hamilelik ve düşük vs.- Akut sinir sistemi hasarları- Anafilaktik olmayan alerjiler- Kanda trombosit azalması- Yaygın damar içi pıhtılaşması, anormal kan pıhtılaşması, vücudun normal kan pıhtılaşma sürecini aşırı aktif hale getiren enfeksiyon - Venöz tromboembolizm (Damarda kan pıhtısı)- Eklem iltihabı ve ağrısı- Kawasaki sendromu (Orta büyüklükteki damarlarda iltihaplanma)- Çocuklarda çok sistemli inflamatuar sendrom (MIS-C); kalp, akciğerler, böbrekler, beyin, cilt, gözler veya gastrointestinal organlar dahil olmak üzere farklı vücut bölümlerinde iltihaplanma- Aşı sonucu şiddetlenen hastalık durumu. Ben demiyorum, uzman olanlar söylüyor. Uzun yıllar içinde tecrübe edilmiş yani faz-4 aşaması olmamış ve ruhsat almamış her ilaç ve aşı şüpheli sınıfı girer ve kimseye zorla yapılamaz. Şeytani Oyun Covid-19 adında olacak kitabımızda bunların ne için bu kadar acil olarak yapılmasına değineceğiz. 2021 Ocak ayının başında arşiv olarak başladığım çalışmanın ilk etabı olan kısmın kayıt bölümü tamamlandı. 1000’e yakın gazetede yayınlanan yaklaşık tespit ettiğim covidle ilgili 3000 haber elden geçecek ve kitabın ana yapısını meydana getirecek. O zaman bu iş nedir, anlamak isteyenler için bir adım olacak.

Ne demiştik, yazının girişinde aşıların hiç mi hiçbir etkisi yokmuş! Hakikaten de aşı olasım geldi birden, yazı biter bitmez koşarak doğru ilk sağlık ocağına gidiyorum.     

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.