Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Haarp haarp diye çürütecekler bizi!

Zinhar bunlardan bahsetmek yasak sanki bu ülkede. Namahrem. Adı sanı mevzusunu konuşmak, yazmak, yokmuş gibi davranmak, uluorta bahsedilmesi veya söylenmesi birileri tarafından sümenaltı edilmiş gibi. Başka diyarlarda(eloğlu ve çeşitli örgüt ile çok sayıdaki kişinin karşı olmasına rağmen) çokça konuşulan yazılan ve görüntülü bütün alanlarda bir mevzu olmasına rağmen bizde zar zor konuşulan bir şey bu haarp denilen mevzu. Bildiğiniz harp(savaş) değil bu anlattığımız şey. Dünyayı yönettiği iddia edilen ve bilimi kontrol ederek istediklerini yapanların en önemli oyuncağı olan bir teknik ve uygulama alanı. Tesla ve ondan sonra gelenlerin, emperyalist yapıların ülkeleri korku sarmalı içinde yönetmek üzere tasarladığı elektronik, manyetik silahlar ile iklimde değişim yapmalarını anlatan bir iş bu haarp denilen teknik. Mevzu çok uzun buradaki sayfalar yetmez anlatmaya. Hava olaylarını bazı teknik aletler ile değişime tabii olduğunu bilenler için garipsenecek bir durum değil yani. Hani 3 sene önce covid var diyerek ortalığı yangın yerine çeviren, iklim değişti diyerek sabah akşam vaaz verenler, küresel ısınma geliyor hepimiz kavrulacağız diyenler kıtlık, kuraklık olacak, buzullar eriyor, sahilleri su basacak diyerek yol yapanların tamamı aynı yerde otlamasına rağmen havalar hiçte onların dediği gibi gitmiyor değil mi? Ne demişlerdi bu andavallar? İklim değişikliği bütün hayatı değiştirecek, sıcaklar kasıp kavuracak, güneş beynimizi delip geçecek gibi çok sayıda zırva ile salgın yalanından sonra sahneye koydukları bu oyun ile yönetmeye devam etmenin planını yapmışlar kendilerince. Valla bu plan nerede nasıl işliyor bilmiyorum. Burası Karadeniz, yaz geldi sıcağın s’si bile ortalıkta görünmüyor. Millet hala üste başta kışlık giyecekler ile mayısın sonunu getirdi. Yoksa bu mahluklar bize ters köşe yaptılar da, iklim değişikliği yalanının ortaya çıkmasını mı istemiyorlar? Birkaç gün ancak gördüğümüz güneşin ışığını herhalde yaz içinde de çok arayacağız gibi. Bu işler de bir iş var ancak ne olduğunu bilemiyoruz. Şu salgın yalanında en çok laf eden biri vardı hani; “Gel billi billi” diye; “bilimde bilim” sözleri ile efendilerinin adına çalışma yapan deyyus artık yerini başkalarına bıraktı dikkat etti iseniz. Şimdi sahada top oynayan adama bakın mevzu biraz olsun anlaşılır. Şu soyadı “maske” olan adam diyorum ve bekliyorum.          
Ekleme Tarihi: 26 Mayıs 2023 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

Haarp haarp diye çürütecekler bizi!

Zinhar bunlardan bahsetmek yasak sanki bu ülkede. Namahrem. Adı sanı mevzusunu konuşmak, yazmak, yokmuş gibi davranmak, uluorta bahsedilmesi veya söylenmesi birileri tarafından sümenaltı edilmiş gibi. Başka diyarlarda(eloğlu ve çeşitli örgüt ile çok sayıdaki kişinin karşı olmasına rağmen) çokça konuşulan yazılan ve görüntülü bütün alanlarda bir mevzu olmasına rağmen bizde zar zor konuşulan bir şey bu haarp denilen mevzu. Bildiğiniz harp(savaş) değil bu anlattığımız şey. Dünyayı yönettiği iddia edilen ve bilimi kontrol ederek istediklerini yapanların en önemli oyuncağı olan bir teknik ve uygulama alanı.

Tesla ve ondan sonra gelenlerin, emperyalist yapıların ülkeleri korku sarmalı içinde yönetmek üzere tasarladığı elektronik, manyetik silahlar ile iklimde değişim yapmalarını anlatan bir iş bu haarp denilen teknik. Mevzu çok uzun buradaki sayfalar yetmez anlatmaya. Hava olaylarını bazı teknik aletler ile değişime tabii olduğunu bilenler için garipsenecek bir durum değil yani. Hani 3 sene önce covid var diyerek ortalığı yangın yerine çeviren, iklim değişti diyerek sabah akşam vaaz verenler, küresel ısınma geliyor hepimiz kavrulacağız diyenler kıtlık, kuraklık olacak, buzullar eriyor, sahilleri su basacak diyerek yol yapanların tamamı aynı yerde otlamasına rağmen havalar hiçte onların dediği gibi gitmiyor değil mi? Ne demişlerdi bu andavallar?

İklim değişikliği bütün hayatı değiştirecek, sıcaklar kasıp kavuracak, güneş beynimizi delip geçecek gibi çok sayıda zırva ile salgın yalanından sonra sahneye koydukları bu oyun ile yönetmeye devam etmenin planını yapmışlar kendilerince. Valla bu plan nerede nasıl işliyor bilmiyorum. Burası Karadeniz, yaz geldi sıcağın s’si bile ortalıkta görünmüyor. Millet hala üste başta kışlık giyecekler ile mayısın sonunu getirdi. Yoksa bu mahluklar bize ters köşe yaptılar da, iklim değişikliği yalanının ortaya çıkmasını mı istemiyorlar? Birkaç gün ancak gördüğümüz güneşin ışığını herhalde yaz içinde de çok arayacağız gibi. Bu işler de bir iş var ancak ne olduğunu bilemiyoruz.

Şu salgın yalanında en çok laf eden biri vardı hani; “Gel billi billi” diye; “bilimde bilim” sözleri ile efendilerinin adına çalışma yapan deyyus artık yerini başkalarına bıraktı dikkat etti iseniz. Şimdi sahada top oynayan adama bakın mevzu biraz olsun anlaşılır. Şu soyadı “maske” olan adam diyorum ve bekliyorum.          

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.