Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

GRİP UZAMIŞ DİYORLAR, YOK YAHU!

Hani kovboy filmlerinde çok sık gördüğümüz sahneler vardır. Başrolün karşısında olan kötü kişinin arada sırada insanı sinir eden bir gülüşünü izleyenler bilir. İnsanı rahatsız eder ve hep başroldeki kişiyi desteklemeye çağırır bu gülüş. Başka filmlerde de olur bu asap bozucu sahneler. İster istemez bizi de etkiler. Şöyle bıyık altı mı, derler, yoksa dudağının kenarında pis bir gülümse gibi ortaya çıkan yamuk bir duruş ile kendini belli eder halde gülme ile gülümseme arası bir rol kesmedir bu. Uzun süre görmediğiniz bir tanıdığınızdaki değişikleri hemen anlarsınız. İşte kilo almıştır, boyu uzamıştır ve saç sakal dökülmüş veya tam tersi olarak kel kalmıştır. Gözlük takmıştır, küpe takmıştır, dövmesi vardır, sizi hayli şaşırtır. Bunlar hep insanidir. Fakat azda olsa, sizi bundan alıkoyan durumlarda olur. Tam 20 ay önce vefat ettiği söylenen(DSÖ ve sağlık bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre)tarihin sahnesinden çekilen grip hastalığı, 2021 Eylül ayının sonunda hortlamış olacak ki, coronavirüs, diye diye beynimizi esir almaya çalışan çetenin adamları, grip salgını geliyor, grip vakaları artmaya başladı, dikkat edin grip corona gibi değildir, grip aşınızı olun, önümüzdeki aylar çok grip vakası olacak gibi şeylerden sonra, bombayı birkaç gün önce bir profumuz patlattı. Tabii patlayınca kimse ölmedi fakat, epeyce bir gülmeye yol açtı. Bu açıklamayı gazetede okuyunca aynen kovboy filmlerin de olduğu gibi bıyık altından pis pis gülmeye başladım. Yatana kadar hatta sabah uyandıktan sonra ve gün boyunca ağzım yarım bir şekilde gezdim durdum. Çok kişi ne olduğunu anlamadı ama, bazıları olayı çakozladı ve ben ağzım ağrısa da akşamı ettim. Bu kadar ay sen tut ortalarda görünme, spor salonuna git, basketbol oyna, smaç yap, bu kesmedi ise voleybol oyna, ha bire zıpla, koş, uzun atla, bu da yetmez boy uzatma çalışmaları yap, micron kadar boyun birden uzasın ve proflarımız, grip artık uzadı, diye açıklama yapınca, aklıma bu deli yazılar geldi. Allah aşkına grip öldü diye sela üstüne sela verdiğiniz ve öldü diye karalar bağladığınız grip bunca ay sonra uzamış bir halde dirilmiş. Hadi ya, bizimi kekliyorsunuz be! Boyu 2 metre mi olmuş, 5 metre mi olmuş onu da söyleyin de ona göre tedbir alalım.                   
Ekleme Tarihi: 06 Ekim 2021 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

GRİP UZAMIŞ DİYORLAR, YOK YAHU!

Hani kovboy filmlerinde çok sık gördüğümüz sahneler vardır. Başrolün karşısında olan kötü kişinin arada sırada insanı sinir eden bir gülüşünü izleyenler bilir. İnsanı rahatsız eder ve hep başroldeki kişiyi desteklemeye çağırır bu gülüş. Başka filmlerde de olur bu asap bozucu sahneler. İster istemez bizi de etkiler. Şöyle bıyık altı mı, derler, yoksa dudağının kenarında pis bir gülümse gibi ortaya çıkan yamuk bir duruş ile kendini belli eder halde gülme ile gülümseme arası bir rol kesmedir bu.

Uzun süre görmediğiniz bir tanıdığınızdaki değişikleri hemen anlarsınız. İşte kilo almıştır, boyu uzamıştır ve saç sakal dökülmüş veya tam tersi olarak kel kalmıştır. Gözlük takmıştır, küpe takmıştır, dövmesi vardır, sizi hayli şaşırtır. Bunlar hep insanidir. Fakat azda olsa, sizi bundan alıkoyan durumlarda olur.

Tam 20 ay önce vefat ettiği söylenen(DSÖ ve sağlık bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre)tarihin sahnesinden çekilen grip hastalığı, 2021 Eylül ayının sonunda hortlamış olacak ki, coronavirüs, diye diye beynimizi esir almaya çalışan çetenin adamları, grip salgını geliyor, grip vakaları artmaya başladı, dikkat edin grip corona gibi değildir, grip aşınızı olun, önümüzdeki aylar çok grip vakası olacak gibi şeylerden sonra, bombayı birkaç gün önce bir profumuz patlattı. Tabii patlayınca kimse ölmedi fakat, epeyce bir gülmeye yol açtı. Bu açıklamayı gazetede okuyunca aynen kovboy filmlerin de olduğu gibi bıyık altından pis pis gülmeye başladım. Yatana kadar hatta sabah uyandıktan sonra ve gün boyunca ağzım yarım bir şekilde gezdim durdum. Çok kişi ne olduğunu anlamadı ama, bazıları olayı çakozladı ve ben ağzım ağrısa da akşamı ettim.

Bu kadar ay sen tut ortalarda görünme, spor salonuna git, basketbol oyna, smaç yap, bu kesmedi ise voleybol oyna, ha bire zıpla, koş, uzun atla, bu da yetmez boy uzatma çalışmaları yap, micron kadar boyun birden uzasın ve proflarımız, grip artık uzadı, diye açıklama yapınca, aklıma bu deli yazılar geldi. Allah aşkına grip öldü diye sela üstüne sela verdiğiniz ve öldü diye karalar bağladığınız grip bunca ay sonra uzamış bir halde dirilmiş. Hadi ya, bizimi kekliyorsunuz be! Boyu 2 metre mi olmuş, 5 metre mi olmuş onu da söyleyin de ona göre tedbir alalım.                   

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.