Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Grip, covid’i yedi bitirdi

İki senedir dünyayı ve insanları ‘bir deli gömleği’ içinde köle yapmak isteyen şeytanın uşakları, yaptıkları planın aksamasına çok kızıyorlar. Olmuyor ve olmayacakta. Salgın yalanı ile yola çıkan bu şeytani çetenin, dedikleri artık Dünya’nın çoğu yerinde işlemiyor. Bu sadece bizim ülkemizde geçerli gibi. Tv’ler, gazeteler, sosyal mecra ağları, sağlık bakanlığı ve bilime put severlik gibi aşık olanların aklı başından gitmiş gibi, salgının bitmesini istemez bir halleri var. Yahu insan, emir aldığı DSÖ denen çetenin sözcüsünün, salgın artık sona eriyor, vakalar artsa(bu vakaların tamamı grip diyemiyorlar tabii şimdilik)bile ölümler azalmış açıklaması, bizdeki uşaklarının içini soğutmuyor. Başından beri, yapısı değiştirilmiş bir halde olan ve korku dağları ile insanları evlerine hapis etmekten başka bir yanı olmayan grip aslında saklanmıştı. Bu mevzu da elimizde çok sayıda belge, evrak ve açıklama var. Bir süredir grip vakaları geri gelince işler değişti. Bizim bakanlık ne yapacağını tam bilemediği içinde, bazılarının açıklamasıyla covid kadar baskın değil, biraz tedbirli olalım, mart, nisanda bu iş bitse, diyerek dört gözle bekliyor. Bu iş bittiğinde, kopacak fırtınanın altında çok kişi kalacak. Çok kişi ceza alacak, çoğu bir daha insan içine çıkmayacak, bu planı uygulamak için yırtınan, proflar, sağlıkçılar, ilaççılar, yazarlar, basın yayında salgına çanak tutanlar hepsi ama hepsi öyle veya böyle hesap verecek. Birkaç gün önce bir olay oldu ve Dünya’nın en iyi tenisçisi olan kişiye Avusturalya hükümeti aşı olmayı kabul etmediği için ülkeye girişi yasaklamıştı. Dün akşam ne oldu peki; buna karşı tenisçinin avukatları bu ülkenin mahkemelerine itiraz davası açtı. Mahkeme ne yaptı dersiniz, aşısız ülkeye girişi engellenemez dedi ve izin verdi. Gördünüz mü siz olanları, neymiş mahkeme bu tedbirleri kanunen geçerli saymamış. Şahane gol atmışlar yani bu ülkenin hükümetine! Bende bulunan bir belge de aynen bu minval üzere içişleri bakanlığının bir yazısı var. Detaylara çok gerek yok. Ülkemizdeki salgın tedbirleri tavsiye üzerine kanun, nizam, yasa, anayasa ihlal edilerek bazılarının işgüzarlığı ile alınmış. Belge bende, görmek isteyenler görebilirler. Kıyamet kopacak, salgın yalanı bittiğinde.   Kısacası covid, gribe mağlup olmuş durumda.
Ekleme Tarihi: 12 Ocak 2022 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Grip, covid’i yedi bitirdi

İki senedir dünyayı ve insanları ‘bir deli gömleği’ içinde köle yapmak isteyen şeytanın uşakları, yaptıkları planın aksamasına çok kızıyorlar. Olmuyor ve olmayacakta. Salgın yalanı ile yola çıkan bu şeytani çetenin, dedikleri artık Dünya’nın çoğu yerinde işlemiyor. Bu sadece bizim ülkemizde geçerli gibi. Tv’ler, gazeteler, sosyal mecra ağları, sağlık bakanlığı ve bilime put severlik gibi aşık olanların aklı başından gitmiş gibi, salgının bitmesini istemez bir halleri var. Yahu insan, emir aldığı DSÖ denen çetenin sözcüsünün, salgın artık sona eriyor, vakalar artsa(bu vakaların tamamı grip diyemiyorlar tabii şimdilik)bile ölümler azalmış açıklaması, bizdeki uşaklarının içini soğutmuyor. Başından beri, yapısı değiştirilmiş bir halde olan ve korku dağları ile insanları evlerine hapis etmekten başka bir yanı olmayan grip aslında saklanmıştı. Bu mevzu da elimizde çok sayıda belge, evrak ve açıklama var.

Bir süredir grip vakaları geri gelince işler değişti. Bizim bakanlık ne yapacağını tam bilemediği içinde, bazılarının açıklamasıyla covid kadar baskın değil, biraz tedbirli olalım, mart, nisanda bu iş bitse, diyerek dört gözle bekliyor. Bu iş bittiğinde, kopacak fırtınanın altında çok kişi kalacak. Çok kişi ceza alacak, çoğu bir daha insan içine çıkmayacak, bu planı uygulamak için yırtınan, proflar, sağlıkçılar, ilaççılar, yazarlar, basın yayında salgına çanak tutanlar hepsi ama hepsi öyle veya böyle hesap verecek.

Birkaç gün önce bir olay oldu ve Dünya’nın en iyi tenisçisi olan kişiye Avusturalya hükümeti aşı olmayı kabul etmediği için ülkeye girişi yasaklamıştı. Dün akşam ne oldu peki; buna karşı tenisçinin avukatları bu ülkenin mahkemelerine itiraz davası açtı. Mahkeme ne yaptı dersiniz, aşısız ülkeye girişi engellenemez dedi ve izin verdi. Gördünüz mü siz olanları, neymiş mahkeme bu tedbirleri kanunen geçerli saymamış. Şahane gol atmışlar yani bu ülkenin hükümetine!

Bende bulunan bir belge de aynen bu minval üzere içişleri bakanlığının bir yazısı var. Detaylara çok gerek yok. Ülkemizdeki salgın tedbirleri tavsiye üzerine kanun, nizam, yasa, anayasa ihlal edilerek bazılarının işgüzarlığı ile alınmış. Belge bende, görmek isteyenler görebilirler. Kıyamet kopacak, salgın yalanı bittiğinde.   Kısacası covid, gribe mağlup olmuş durumda.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.