Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Fiskobirlik’e atılan düğüm

Dün Giresun’da İYİ partinin basın toplantısı vardı. İşim bittikten sonra gazetenin adına toplantıya katıldım. İYİ parti merkez ilçe başkanı Abdulkadir Eroğlu’nun Fiskobirlik arazileri üzerinde oynamak istenen veya oynanan oyunlar hakkında açıklamada bulundu. Ben işin siyasi yanında değilim. Kimin bu konunda ne yapmak istediğinin de önemi yok. Zaman zaman iktidar olan bütün siyasi partilerin elde avuçta ne varsa rant için satmalarına ve kiralamalarına bir yere kadar olur derim. Ancak bu saçmalık işin ucunu kaçırmaya varınca, pek sıcak bakmanın anlamı yok. Birkaç yıldır gözünü ranttan başkasını görmeyenler Giresun’da ve Bulancak’ta nerde boş yer var, nerde bir arazi var orayı alıp bina üstüne bina yaparak büyük paralar kazanmayı önemli sayıyor. Fiskobirlik içinde aynı yol ve yöntem ile para ile alınmayacak olan arsaları, imar planları üzerinde yapılan numaralar ile elden çıkartılmaya çalışılıyor. Bunu yapan kimdir, kimledir bilmiyoruz?! Bilen var. Ancak bizim haberimiz olmadan bir gecede, bir toplantıda, bir kararla bu işler oldu bittiye getirilip yapılıyor. Basın toplantısında yapılan açıklamaya göre, iş çoktan bitmiş gibi. Birisi düğümü atmış ve düğümü çekiyor ve neticeyi alacak gibi. Fiskobirlik gidecek gibi, yani genel müdürlük falan kalmayacak burada. Daha öncekiler gibi gidenlerin ardından Giresun olarak hep birlikte bakarız ve el sallarız.     
Ekleme Tarihi: 03 Şubat 2020 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Fiskobirlik’e atılan düğüm

Dün Giresun’da İYİ partinin basın toplantısı vardı. İşim bittikten sonra gazetenin adına toplantıya katıldım. İYİ parti merkez ilçe başkanı Abdulkadir Eroğlu’nun Fiskobirlik arazileri üzerinde oynamak istenen veya oynanan oyunlar hakkında açıklamada bulundu. Ben işin siyasi yanında değilim. Kimin bu konunda ne yapmak istediğinin de önemi yok. Zaman zaman iktidar olan bütün siyasi partilerin elde avuçta ne varsa rant için satmalarına ve kiralamalarına bir yere kadar olur derim. Ancak bu saçmalık işin ucunu kaçırmaya varınca, pek sıcak bakmanın anlamı yok.

Birkaç yıldır gözünü ranttan başkasını görmeyenler Giresun’da ve Bulancak’ta nerde boş yer var, nerde bir arazi var orayı alıp bina üstüne bina yaparak büyük paralar kazanmayı önemli sayıyor. Fiskobirlik içinde aynı yol ve yöntem ile para ile alınmayacak olan arsaları, imar planları üzerinde yapılan numaralar ile elden çıkartılmaya çalışılıyor. Bunu yapan kimdir, kimledir bilmiyoruz?!

Bilen var. Ancak bizim haberimiz olmadan bir gecede, bir toplantıda, bir kararla bu işler oldu bittiye getirilip yapılıyor. Basın toplantısında yapılan açıklamaya göre, iş çoktan bitmiş gibi. Birisi düğümü atmış ve düğümü çekiyor ve neticeyi alacak gibi. Fiskobirlik gidecek gibi, yani genel müdürlük falan kalmayacak burada. Daha öncekiler gibi gidenlerin ardından Giresun olarak hep birlikte bakarız ve el sallarız.     

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.