Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

DOKAP nereye gidiyor?

Birkaç gün önce Giresun da bir kamu kuruluşunda yetkili bir kişiyi ziyaret etmiş ve Giresun ve Bulancak gündemi hakkında sohbette bulunmuştum. Bu sohbet esnasında Bulancak Maden mevkiinde bulunan DOKAP başkanlığının Giresun da eski İl Özel İdare Genel Sekreterliğinin arkasına yapılan ve özel bir şirkete kiralanan ve sonra kiralanmasından vazgeçilen yeni binaya taşınması için birilerinin çabaladığını ifade etti.Konu hakkında birkaç kişiden bilgi aldım. “Orta da fol yok yumurta yok” misali birisi veya birileri ‘niçin’ böyle bir işe başlama gereği duydu ki? DOKAP’ın yerinden başka bir yere taşınması söz konusu olabilir! Buna itiraz etmenin çok ta bir anlamı yok gibi görünebilir. DOKAP için daha ucuza gelecek bir kira bedelinde taşınmasında bir sıkıntı olmaz diyebiliriz.Ancak DOKAP’ın şu anda bulunduğu yerdeki kira fiyatının çok çok üstünde bir bedel ile buradan adı geçen yere taşınmasını isteyenlerin ‘amacı nedir’ diye sormak gerekiyor! Sessiz ve derinden bu taşınma işini yapmak için fırsat kollayanları öğrenmek için işi takip edeceğim. Bakalım bu iş ne iştir!  
Ekleme Tarihi: 06 Şubat 2017 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

DOKAP nereye gidiyor?

Birkaç gün önce Giresun da bir kamu kuruluşunda yetkili bir kişiyi ziyaret etmiş ve Giresun ve Bulancak gündemi hakkında sohbette bulunmuştum. Bu sohbet esnasında Bulancak Maden mevkiinde bulunan DOKAP başkanlığının Giresun da eski İl Özel İdare Genel Sekreterliğinin arkasına yapılan ve özel bir şirkete kiralanan ve sonra kiralanmasından vazgeçilen yeni binaya taşınması için birilerinin çabaladığını ifade etti.
Konu hakkında birkaç kişiden bilgi aldım. “Orta da fol yok yumurta yok” misali birisi veya birileri ‘niçin’ böyle bir işe başlama gereği duydu ki? DOKAP’ın yerinden başka bir yere taşınması söz konusu olabilir! Buna itiraz etmenin çok ta bir anlamı yok gibi görünebilir. DOKAP için daha ucuza gelecek bir kira bedelinde taşınmasında bir sıkıntı olmaz diyebiliriz.
Ancak DOKAP’ın şu anda bulunduğu yerdeki kira fiyatının çok çok üstünde bir bedel ile buradan adı geçen yere taşınmasını isteyenlerin ‘amacı nedir’ diye sormak gerekiyor! Sessiz ve derinden bu taşınma işini yapmak için fırsat kollayanları öğrenmek için işi takip edeceğim. Bakalım bu iş ne iştir!

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.