Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

COVİD YALANLARI TEL TEL OLUYOR

Adamlar inat etti illa ki sizi öte tarafa postalayacağız. Kurtuluşunuz yok, diyerek planı aynen uygulamaya devam ediyor. 3 sene sonra bunlar geçti gitti, çok insan covidi unuttu falan diyerek yavaş yavaş tencerenin altını ısıtmaya çalışan zebani kesimi, birkaç gündür basın yayın ve tv’lerde haber üstüne haber yaparak nabız yokluyorlar. Biri İngiltere’de şu son günlerde barbi adlı filmi sinemalarda izleyenlerin sayısı çok olduğu için İngiltere’de covid sayısı artmış diyor. Diğeri de dün sabah evden çıkmadan sabah haberinde takip ettiğim haberdi. Buradaki haberde ise, ABD’de yeni varyantın çok kişide görüldüğü ancak tehlikeli olmadığına dair bir haberdi. Yaz gelmiş ve insanlar hareket halinde. Bu hareket nasıl durdurulur ve kışa evlere nasıl kapatırız hazırlığı yapılıyor. Aslında bir şey olduğu yok. Küresel yaratık çetesi, covid karşıtı güçlerin davaları açması karşısında yeni bir yol arayışı içinde şaşırmış olduklarından aynı şeyi tekrar yaparak netice almak için koşturuyor. Hava cıva yani! Bu işi takip etmeyenler ne olduğunu bilemeyebilir. Bizde takip devam ediyor. Bırakmak yok. Kitap için arşiv çalışması yakında başlayacak. O devam ederken, hayırlısı ile birde dergi çıkartma çabamız var. Bu işin adı covid falan değil. Bir plan dahilinde bunlar işlerini yapıyor. Lakin, epeyce bir sıkıntıları var. Almanya, Avusturalya ve ABD’de davalar açılıyor ve covid planını yürütücüleri mahkemelerde ifade veriyor. Bunların ağa babası bill değil canım, Dr. Fauci denen zebani, şeytanın emir hakkında dava açılmış ve boyunun ölçüsü alınmış. Almanya’da yaklaşık 100bin kişi dava açmış ve bunun dahada artacağı ifade ediliyor. Bu arada bizim aşının bulucusu olan dr’lardan ses seda yok. Hatırladınız mı? AB’liği 950 milyon doz aşıyı suya atacakmış? Niye aldınız o zaman de mi? Avrupa’da kimse aşı olmak istemiyormuş. Bak sen! Sonra efendim, Slovenya’da bir hemşire aşılar ile ilgili bir açıklama yapmış. Aşıların 01-02-03 kodlarının ne anlama geldiğini söylemiş. Hani o aşıyı olmak için koşan siyasiler, yetkililer ve güçlü olanlar buna göre aşı olmuş. Biz zaten bunun aşı olmadığını ve en yüksekteki kişilerin 01 kodlu aşıyı olduğunu (biz kod demedik o günlerde, direkt olarak aşı değil bunlar diye yazdık) ve diğer ikisinin de belli kesimlere yapıldığını yazdık çizdik. Ne film yapmışlar adamlar. Bu açıklama içinde sosyal mecralarda açıklamanın yalan olduğunu ileri süren küresel çetenin adamları sadece hikaye anlatıyor. Ha bu arada ülkemizdeki covid karşıtı dava içinde hazırlık yapılıyor. Açılamaz diyenlere selam olsun, göreceğiz bakalım!..         
Ekleme Tarihi: 11 Ağustos 2023 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

COVİD YALANLARI TEL TEL OLUYOR

Adamlar inat etti illa ki sizi öte tarafa postalayacağız. Kurtuluşunuz yok, diyerek planı aynen uygulamaya devam ediyor. 3 sene sonra bunlar geçti gitti, çok insan covidi unuttu falan diyerek yavaş yavaş tencerenin altını ısıtmaya çalışan zebani kesimi, birkaç gündür basın yayın ve tv’lerde haber üstüne haber yaparak nabız yokluyorlar. Biri İngiltere’de şu son günlerde barbi adlı filmi sinemalarda izleyenlerin sayısı çok olduğu için İngiltere’de covid sayısı artmış diyor. Diğeri de dün sabah evden çıkmadan sabah haberinde takip ettiğim haberdi. Buradaki haberde ise, ABD’de yeni varyantın çok kişide görüldüğü ancak tehlikeli olmadığına dair bir haberdi. Yaz gelmiş ve insanlar hareket halinde. Bu hareket nasıl durdurulur ve kışa evlere nasıl kapatırız hazırlığı yapılıyor. Aslında bir şey olduğu yok. Küresel yaratık çetesi, covid karşıtı güçlerin davaları açması karşısında yeni bir yol arayışı içinde şaşırmış olduklarından aynı şeyi tekrar yaparak netice almak için koşturuyor. Hava cıva yani!

Bu işi takip etmeyenler ne olduğunu bilemeyebilir. Bizde takip devam ediyor. Bırakmak yok. Kitap için arşiv çalışması yakında başlayacak. O devam ederken, hayırlısı ile birde dergi çıkartma çabamız var. Bu işin adı covid falan değil. Bir plan dahilinde bunlar işlerini yapıyor. Lakin, epeyce bir sıkıntıları var. Almanya, Avusturalya ve ABD’de davalar açılıyor ve covid planını yürütücüleri mahkemelerde ifade veriyor. Bunların ağa babası bill değil canım, Dr. Fauci denen zebani, şeytanın emir hakkında dava açılmış ve boyunun ölçüsü alınmış. Almanya’da yaklaşık 100bin kişi dava açmış ve bunun dahada artacağı ifade ediliyor. Bu arada bizim aşının bulucusu olan dr’lardan ses seda yok. Hatırladınız mı? AB’liği 950 milyon doz aşıyı suya atacakmış? Niye aldınız o zaman de mi? Avrupa’da kimse aşı olmak istemiyormuş. Bak sen! Sonra efendim, Slovenya’da bir hemşire aşılar ile ilgili bir açıklama yapmış. Aşıların 01-02-03 kodlarının ne anlama geldiğini söylemiş. Hani o aşıyı olmak için koşan siyasiler, yetkililer ve güçlü olanlar buna göre aşı olmuş. Biz zaten bunun aşı olmadığını ve en yüksekteki kişilerin 01 kodlu aşıyı olduğunu (biz kod demedik o günlerde, direkt olarak aşı değil bunlar diye yazdık) ve diğer ikisinin de belli kesimlere yapıldığını yazdık çizdik. Ne film yapmışlar adamlar. Bu açıklama içinde sosyal mecralarda açıklamanın yalan olduğunu ileri süren küresel çetenin adamları sadece hikaye anlatıyor. Ha bu arada ülkemizdeki covid karşıtı dava içinde hazırlık yapılıyor. Açılamaz diyenlere selam olsun, göreceğiz bakalım!..         

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mur london
(13.08.2023 22:17 - #72366)
Bravo gardasim
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.