Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Çok garip doğrusu

Tam da salgın yavaş yavaş kontrol altına alınıyor gibi bir durum oluyor, birden bizde ve bazı ülkelerde vakalar artış gösteriyor. Aşı ile ilgili çok güzel haberler hafta içinde bir birini takip ederken birden hava kararıyor ve insanların moralini bozacak açıklama Dünya Sağlık Örgütü ve onu destekleyen güçler tarafından geliyor. DSÖ tam anlamı ile virüsün sahibi gibi bir davranış içinde ve korkutucu ne kadar söz varsa söylemeyi bir görev biliyor. Ben baştan beri küresel şeytanlar olarak gördüğüm güçlerin en büyük korkutma örgütü olan DSÖ ve virüs sevicileri, her daim ağızlarından iyi şeyler çıkmadan, bütün Dünya’yı zaptı rap altına almak için hükümetlere, basın yayına, siyasilere, bilim adamlarının büyük bir kısmını kendine esir almış gibi sürekli aşı çalışmaları ve salgının sona ermesinin çok zor olduğunu ve bunun uzun bir süre daha devam edeceğine dair kontrolu elinde tutmak için baskı uygulamaktan çekinmiyor. Ben baştan beri bu DSÖ ve onun yardakçılarına uyuz oluyorum.  Ülkemiz bunların yüzünden nefes alamaz hale geldi. Bunlar hem virüsü yaydılar, hem aşıyı kendileri üretecek, hem insanları evden dışarı çıkartmayacak, hem ekonomi duracak, daha aklınıza gelen ne varsa, bu şeytanların dediği gibi olacak. Bunlar birde salgının sonrasında gelecek yeni düzeni küresel sosyalizm, diye yutturmak içinde göz boyamayı çok iyi biliyor. Adil, eşit, daha iyi bir hayat ve dünya için; ha bire her yerden yalan pompalayıp duruyorlar. Yersen çok iyi olacak onlar için. Yemez isen ızgara yapacaklar benim gibileri. Sağlık bakanı aşı için az kaldı falan derken, açıklanan vaka sayıları da öyle bir artmış ki, akıl alacak gibi değil. İş çok uzayacak gibi duruyor. Biz yerli aşıyı böyle gider ise gelecek yıl ancak piyasaya çıkartırız. Aslında salgın ile birlikte istenen bir avuç küresel şeytanın tam hakim olduğu yeni bir düzen. Onlar hep kazanacak, biz ise ağzı açık kargalar gibi, yiyecek bir şey atılmasını bekleyeceğiz. Bu iş çok su götürür ve getirir. Ben salgındı sulgundu bu işin bir yere kadar doğru, bir yere kadar ise büyük bir kısmını palavra olarak görüyorum. Çok uyanık olmakta fayda var diyorum. Adamlar bir virüs ile çok kuş vurmak için her türlü yolu deniyor.           
Ekleme Tarihi: 19 Ekim 2020 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Çok garip doğrusu

Tam da salgın yavaş yavaş kontrol altına alınıyor gibi bir durum oluyor, birden bizde ve bazı ülkelerde vakalar artış gösteriyor. Aşı ile ilgili çok güzel haberler hafta içinde bir birini takip ederken birden hava kararıyor ve insanların moralini bozacak açıklama Dünya Sağlık Örgütü ve onu destekleyen güçler tarafından geliyor. DSÖ tam anlamı ile virüsün sahibi gibi bir davranış içinde ve korkutucu ne kadar söz varsa söylemeyi bir görev biliyor.

Ben baştan beri küresel şeytanlar olarak gördüğüm güçlerin en büyük korkutma örgütü olan DSÖ ve virüs sevicileri, her daim ağızlarından iyi şeyler çıkmadan, bütün Dünya’yı zaptı rap altına almak için hükümetlere, basın yayına, siyasilere, bilim adamlarının büyük bir kısmını kendine esir almış gibi sürekli aşı çalışmaları ve salgının sona ermesinin çok zor olduğunu ve bunun uzun bir süre daha devam edeceğine dair kontrolu elinde tutmak için baskı uygulamaktan çekinmiyor.

Ben baştan beri bu DSÖ ve onun yardakçılarına uyuz oluyorum.  Ülkemiz bunların yüzünden nefes alamaz hale geldi. Bunlar hem virüsü yaydılar, hem aşıyı kendileri üretecek, hem insanları evden dışarı çıkartmayacak, hem ekonomi duracak, daha aklınıza gelen ne varsa, bu şeytanların dediği gibi olacak.

Bunlar birde salgının sonrasında gelecek yeni düzeni küresel sosyalizm, diye yutturmak içinde göz boyamayı çok iyi biliyor. Adil, eşit, daha iyi bir hayat ve dünya için; ha bire her yerden yalan pompalayıp duruyorlar. Yersen çok iyi olacak onlar için. Yemez isen ızgara yapacaklar benim gibileri.

Sağlık bakanı aşı için az kaldı falan derken, açıklanan vaka sayıları da öyle bir artmış ki, akıl alacak gibi değil. İş çok uzayacak gibi duruyor. Biz yerli aşıyı böyle gider ise gelecek yıl ancak piyasaya çıkartırız.

Aslında salgın ile birlikte istenen bir avuç küresel şeytanın tam hakim olduğu yeni bir düzen. Onlar hep kazanacak, biz ise ağzı açık kargalar gibi, yiyecek bir şey atılmasını bekleyeceğiz.

Bu iş çok su götürür ve getirir.

Ben salgındı sulgundu bu işin bir yere kadar doğru, bir yere kadar ise büyük bir kısmını palavra olarak görüyorum. Çok uyanık olmakta fayda var diyorum. Adamlar bir virüs ile çok kuş vurmak için her türlü yolu deniyor.           

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.