Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

CHATGPT DERLER ADINA OL HİKAYENİN

Adamda palavra bitmiyor. Salgından önce yola çıkmış ve bilmem neyi icat etmiş diyerek bu adamın her dediğini vahiy kabul etmişlerin, sanki “haşa”, peygamberi olarak görülüyordu. Zerre inanmadığım ve ikna olmadığım bir adamdı bu aşağılık teres! Yüzünde meymenet zaten yok. Buna tapanlar(tam bir putperestlik hali içinde onun zırva söylemlerine iman edenlerce arşı alaya çıkartılmış)her kelimesini sular seller gibi yalayıp yutuyor. Dediğim gibi yüzünde tek bir insani çizgi, mimik, ifade yok. Boşuna buralara gelmediğini biliyoruz. Bir planın en büyük oyuncusu. Kendisi de bir uşak olduğu için de hiçbir rahatsızlık duymuyor. Her şeye ama her şeye maydanoz oluyor. Bir şey bildiğinden değil. Şunu söyle diyorlar, önce o konuşuyor. Bunu söyle anında söylüyor. Senin benim gibi lise mezunu da değil, Amerika’da okulu bile bitirememiş. Neymiş garajda çalışırken bu teknolojik sistemleri bulmuş. Hep te bunlar garajda bir şey icat ediyorlar. Bir yazılım programı bulmuş ve geliştirmiş falan filan gibi hikayeler ile beyin yıkama işini çok iyi yapıyor. Salgın öncesi yumurtladı ve bilim tapıcılar bunun söylediği bütün yalanları harfiyen Dünya üzerinde uyguladılar. Nedir, nasıldır, diye kimse sormadı ve 3 sene boyunca bu hikaye sebebiyle büyük bir kesim nefessiz kaldı. Salgın hikayesi tavsayınca sesi soluğu kesilmişti. Birkaç gün önce yeniden sahne alması istenince, sahneye fırladı ve başka bir mevzuda yumurtasını ortaya saldı. Bu teres demiş ki; yapay zekanın son hali olan chatgpt artık insanlığının geleceği gibi bir zırvayı sallamış. Adam daha doğru dürüst benim gibi konuşmayı bilmiyor, kendi yazdığı yazılım programını tanıtmakta aciz, ölmeye üç günü kalmış, aşı olun demiş, kendi ve ailesi aşının yanından geçmemiş bu aşağılık adam, yapay zeka ile ilgili laf etmiş durmuş. Son 10 senedir yapay zeka ve robotik gelişmelerden başı dönen insanoğlunun (bana lazım olmadığı için Allah’a şükür başım falan dönmüyor, sadece az yemek gibi lazım olan kısmını tercih ediyorum) buna köle olacağını filan sanıyorlar. Olacak şey değil, bekledikleri kolay kolay söz konusu değil. Yapay zeka o kadar gelişmiş ki; insanlık yok olacakmış. He he bizde inandık buna. Sonra yapay zekalar chatgpt ile kendi aralarında e spor yaparlar ve mutlu olurlar.             
Ekleme Tarihi: 03 Nisan 2023 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

CHATGPT DERLER ADINA OL HİKAYENİN

Adamda palavra bitmiyor. Salgından önce yola çıkmış ve bilmem neyi icat etmiş diyerek bu adamın her dediğini vahiy kabul etmişlerin, sanki “haşa”, peygamberi olarak görülüyordu. Zerre inanmadığım ve ikna olmadığım bir adamdı bu aşağılık teres! Yüzünde meymenet zaten yok. Buna tapanlar(tam bir putperestlik hali içinde onun zırva söylemlerine iman edenlerce arşı alaya çıkartılmış)her kelimesini sular seller gibi yalayıp yutuyor.

Dediğim gibi yüzünde tek bir insani çizgi, mimik, ifade yok. Boşuna buralara gelmediğini biliyoruz. Bir planın en büyük oyuncusu. Kendisi de bir uşak olduğu için de hiçbir rahatsızlık duymuyor. Her şeye ama her şeye maydanoz oluyor. Bir şey bildiğinden değil. Şunu söyle diyorlar, önce o konuşuyor. Bunu söyle anında söylüyor. Senin benim gibi lise mezunu da değil, Amerika’da okulu bile bitirememiş. Neymiş garajda çalışırken bu teknolojik sistemleri bulmuş. Hep te bunlar garajda bir şey icat ediyorlar. Bir yazılım programı bulmuş ve geliştirmiş falan filan gibi hikayeler ile beyin yıkama işini çok iyi yapıyor. Salgın öncesi yumurtladı ve bilim tapıcılar bunun söylediği bütün yalanları harfiyen Dünya üzerinde uyguladılar. Nedir, nasıldır, diye kimse sormadı ve 3 sene boyunca bu hikaye sebebiyle büyük bir kesim nefessiz kaldı. Salgın hikayesi tavsayınca sesi soluğu kesilmişti. Birkaç gün önce yeniden sahne alması istenince, sahneye fırladı ve başka bir mevzuda yumurtasını ortaya saldı. Bu teres demiş ki; yapay zekanın son hali olan chatgpt artık insanlığının geleceği gibi bir zırvayı sallamış. Adam daha doğru dürüst benim gibi konuşmayı bilmiyor, kendi yazdığı yazılım programını tanıtmakta aciz, ölmeye üç günü kalmış, aşı olun demiş, kendi ve ailesi aşının yanından geçmemiş bu aşağılık adam, yapay zeka ile ilgili laf etmiş durmuş. Son 10 senedir yapay zeka ve robotik gelişmelerden başı dönen insanoğlunun (bana lazım olmadığı için Allah’a şükür başım falan dönmüyor, sadece az yemek gibi lazım olan kısmını tercih ediyorum) buna köle olacağını filan sanıyorlar. Olacak şey değil, bekledikleri kolay kolay söz konusu değil. Yapay zeka o kadar gelişmiş ki; insanlık yok olacakmış. He he bizde inandık buna. Sonra yapay zekalar chatgpt ile kendi aralarında e spor yaparlar ve mutlu olurlar.             

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.