Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Bulancaspor voleybolda bir marka olma yolunda

Salon sporlarında her zaman Giresun da söz sahibi olan Bulancak ilçesi ilk akla gelen yerlerden biri. Basketbol, voleybol, hentbol ve ferdi branşlarda Giresun ve bölgede önemli bir isim olan Bulancak ta her sezon üst liglerde mücadele eden takımlar başarılı olmaya devam ediyor.Son yıllarda özellikle voleybolda birkaç çalışkan hocanın katkıları ile salon sporlarında Karadeniz bölgesinde katıldığı faaliyetlerde hep başarılı olan ilçenin voleybol 1. Liginde yer alan ekibi 1026 Bulancakspor ilçenin spor tarihindeki en üst ligde mücadelesine devam ediyor.Beden eğitimi Selçuk Sekban’ın birkaç yıl önce çalıştığı okulda başlattığı voleybol aşkı bugün 1. Ligde bir takıma dönüşmüş durumda. Okul, kulüp derken her turnuvada ses getiren Sekban ve oyuncuları 1. Lig gibi zor bir ligde orta sıralarda kendine yer buldu.Okullar ve kulüpler bazında tartışılmaz bir marka olan Sekban, yardımcıları ve oyuncuları ile bu markanın değerini vermeye çalışıyor. Pazar günü Giresun da 19 Eylül spor salonunda B grubunun en güçlü ekiplerinden olan Bingöl Solhan spor karşısında 5 setlik bir mücadele yapan Bulancakspor bu ligde bende varım demektedir.Zor bir ligde, belli bir maddi yardım ve sponsor desteği ile yola devam eden Bulancakspor ligi üst sıralarda bitirmek istiyor. Bulancak ilçe spor salonun yıkılacak olması ile seyirci desteğini tam göremeyen Bulancakspor voleybol takımı, onca sıkıntılara rağmen voleybolu sevenleri mutlu etmeye çalışıyor. Bir marka olmanın kolay olmadığını biliyoruz. Çok emek harcamak gerekiyor sporda.Elbette antrenör Sekban’dan önce Bulancak ta ve Giresun da salon sporlarında Giresun ilini başarı ile temsil etmiş insanları unutmadık. Onlara da haber ve yorumlarımızda her zaman yer verdik.  Sekban ve ekibinin bu sezon ilk hedefi ligde kalıcı olmak ve ligi üst sıralarda tamamlamak. Gelecek sezon ise Efeler voleybol liginde yer alacak bir takımla ligde mücadele ederek bu lige çıkmak. Zor mu zor. Ancak emeklerin karşılığı alınır. Bir marka olmanın aşamaları yavaş yavaş tamamlanır.Bekleyelim ve görelim. Her konu da olduğu gibi sporda da başka yöntem yoktur.   
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2016 - Salı
Erhan GÜNDOĞAR

Bulancaspor voleybolda bir marka olma yolunda

Salon sporlarında her zaman Giresun da söz sahibi olan Bulancak ilçesi ilk akla gelen yerlerden biri. Basketbol, voleybol, hentbol ve ferdi branşlarda Giresun ve bölgede önemli bir isim olan Bulancak ta her sezon üst liglerde mücadele eden takımlar başarılı olmaya devam ediyor.
Son yıllarda özellikle voleybolda birkaç çalışkan hocanın katkıları ile salon sporlarında Karadeniz bölgesinde katıldığı faaliyetlerde hep başarılı olan ilçenin voleybol 1. Liginde yer alan ekibi 1026 Bulancakspor ilçenin spor tarihindeki en üst ligde mücadelesine devam ediyor.
Beden eğitimi Selçuk Sekban’ın birkaç yıl önce çalıştığı okulda başlattığı voleybol aşkı bugün 1. Ligde bir takıma dönüşmüş durumda. Okul, kulüp derken her turnuvada ses getiren Sekban ve oyuncuları 1. Lig gibi zor bir ligde orta sıralarda kendine yer buldu.
Okullar ve kulüpler bazında tartışılmaz bir marka olan Sekban, yardımcıları ve oyuncuları ile bu markanın değerini vermeye çalışıyor. Pazar günü Giresun da 19 Eylül spor salonunda B grubunun en güçlü ekiplerinden olan Bingöl Solhan spor karşısında 5 setlik bir mücadele yapan Bulancakspor bu ligde bende varım demektedir.
Zor bir ligde, belli bir maddi yardım ve sponsor desteği ile yola devam eden Bulancakspor ligi üst sıralarda bitirmek istiyor. Bulancak ilçe spor salonun yıkılacak olması ile seyirci desteğini tam göremeyen Bulancakspor voleybol takımı, onca sıkıntılara rağmen voleybolu sevenleri mutlu etmeye çalışıyor. Bir marka olmanın kolay olmadığını biliyoruz. Çok emek harcamak gerekiyor sporda.
Elbette antrenör Sekban’dan önce Bulancak ta ve Giresun da salon sporlarında Giresun ilini başarı ile temsil etmiş insanları unutmadık. Onlara da haber ve yorumlarımızda her zaman yer verdik.  
Sekban ve ekibinin bu sezon ilk hedefi ligde kalıcı olmak ve ligi üst sıralarda tamamlamak. Gelecek sezon ise Efeler voleybol liginde yer alacak bir takımla ligde mücadele ederek bu lige çıkmak. Zor mu zor. Ancak emeklerin karşılığı alınır. Bir marka olmanın aşamaları yavaş yavaş tamamlanır.
Bekleyelim ve görelim. Her konu da olduğu gibi sporda da başka yöntem yoktur.   
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.