Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Bulancak bir kenara mı atıldı?

Geçen sayıda yazdığım köşede DOKAP başkanlığının Bulancak'tan taşınması ile ilgili bir kaç kelam etmiştim. Kaç yıldır gazetelerde yazı yazar, haber yaparım bu konularda.Bulancak için yapılanları ve yapılamayanları öyle böyle biliriz. Uzun yıllardır dillendirilen "Bulancak için birileri çivi çakmak için elinden geleni yapıyor ama birileri de bunları Ankara da yada başka bir yerden engelliyor" diye çok serzeniş duyarım.Kimdir; kimlerdir bu kişiler ki, yıllardır Bulancak için yapılması gerekenler için çomak sokarlar dururlar.Sanki, Bulancak Patagonya da bir ilçedir. (Bu Patagonya da bir türlü bitmedi yahu!).Siyasi veya yetkili kişiler, makamlar ya da kendi çapında önemli bir statüsü olduğunu sağ da, sol da anlatıp duranlar Bulancak adı geçince hemen bir acayip olup; Bulancak'a gelecek olan 'her neyse' onu engellemek için sipere yatıyor gibi.Görüntü de bakarsanız; herkes Bulancak için bir şeyler yapıyor. Ha, yapılma dı mı bir şeyler derseniz?Elbette yapıldı; niye yapılmasın?Ancak Bulancak için meblağ olarak büyük rakamların yatırılacağı ilçenin gelişmesi için faydası olacak yatırımlar akşam dan sabaha 'ne hikmetse' birden önüne set çekiliyor. Soruyorsun, araştırıyorsun ama bir şey bulamıyorsun!Gelecek yatırım öyle bir uykuya yatırılıyor ki bir daha ses seda gelmez oluyor.DOKAP bu konuda ne ilk, ne de son olacak. Şimdi de "Giresun-Ordu'nun ihtiyacı olan ortak bir limanın yapılması iyi olur" diye il genel meclis başkanı bir açıklama yaptı. "İyi olur" dendi ya; konu bir oldu bittiye getirilip 'Hop bir bakmışsınız liman bir şutla auta gönderilmiştir."Olur mu olur!Bu konularda Bulancak için faydalı işler olsun diyenleri korumak gerekir derim!
Ekleme Tarihi: 10 Şubat 2017 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

Bulancak bir kenara mı atıldı?

Geçen sayıda yazdığım köşede DOKAP başkanlığının Bulancak'tan taşınması ile ilgili bir kaç kelam etmiştim. Kaç yıldır gazetelerde yazı yazar, haber yaparım bu konularda.
Bulancak için yapılanları ve yapılamayanları öyle böyle biliriz. Uzun yıllardır dillendirilen "Bulancak için birileri çivi çakmak için elinden geleni yapıyor ama birileri de bunları Ankara da yada başka bir yerden engelliyor" diye çok serzeniş duyarım.
Kimdir; kimlerdir bu kişiler ki, yıllardır Bulancak için yapılması gerekenler için çomak sokarlar dururlar.
Sanki, Bulancak Patagonya da bir ilçedir. (Bu Patagonya da bir türlü bitmedi yahu!).
Siyasi veya yetkili kişiler, makamlar ya da kendi çapında önemli bir statüsü olduğunu sağ da, sol da anlatıp duranlar Bulancak adı geçince hemen bir acayip olup; Bulancak'a gelecek olan 'her neyse' onu engellemek için sipere yatıyor gibi.
Görüntü de bakarsanız; herkes Bulancak için bir şeyler yapıyor. Ha, yapılma dı mı bir şeyler derseniz?
Elbette yapıldı; niye yapılmasın?
Ancak Bulancak için meblağ olarak büyük rakamların yatırılacağı ilçenin gelişmesi için faydası olacak yatırımlar akşam dan sabaha 'ne hikmetse' birden önüne set çekiliyor. Soruyorsun, araştırıyorsun ama bir şey bulamıyorsun!
Gelecek yatırım öyle bir uykuya yatırılıyor ki bir daha ses seda gelmez oluyor.
DOKAP bu konuda ne ilk, ne de son olacak. Şimdi de "Giresun-Ordu'nun ihtiyacı olan ortak bir limanın yapılması iyi olur" diye il genel meclis başkanı bir açıklama yaptı. "İyi olur" dendi ya; konu bir oldu bittiye getirilip 'Hop bir bakmışsınız liman bir şutla auta gönderilmiştir."
Olur mu olur!
Bu konularda Bulancak için faydalı işler olsun diyenleri korumak gerekir derim!
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.