Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Bize ne giydiğinden!

Bir aralar televizyonlarda arzı edam ederdi, birilerinin ne giydiğine dair moda programları. Çoğunun izleyeni kalmayınca birer birer hayatımızdan çıkıp gittiler. Nerde cıvıklık var, bizim ülkenin tv’lerinde kendine yer bulmakta sıkıntı çekmiyor. Biride dişe dokunsun tamam diyecem. Şimdide yemek yapma programları revaçta. Sabah ve öğle programlarının bir kısmı bunlar ile dolu. Millette işi gücü bırakıp bunları izleyecek sanıyorlar. Önce bir ilgi görüyorlar sonra yavaş yavaş ekranlardan kaybolup gidiyorlar. Ülkemizin onca meselesi varken, bu akla ziyan programlar ile zaman geçiriliyor. Bir tekine bile bugüne kadar bakmadım. Zerre insana bir şey katmıyor ayrıca da aklınızda olanı da alıyorlar. Mümkünse hepsini birden kaldırsınlar ve millete faydası olanı yapsınlar. Bir aralarda birkaç hatunun ne giydiği, kendisine ne giydiğinde neyin yakıştığını sabah akşam yayınlayan kanallar vardı. Parası olanın giydiği, davetlerde, eğlence mekanlarında gezenlerin, bir eli balda, bir eli yağda ülkenin kaymağını yiyenlerin giydiğinin anlatılıp durduğu programlar bir dönem iyice insanları ekran başına çekmişti. Çekmişti diyorum, haberlerden takip ettiğim için böyle diyorum. Yine bu tür haberler şimdide sosyal medya ağlarında ve gazetelerin magazin eklerinde ve internet sitelerinde çokça yer alıyor. Neymiş sosyetik(sanki dünyayı kurtaran kahraman gibi) şu hatunun giydiği çok güzelmiş, şu hanımım giydiği üstünde çok asil durmuş, gittiği yerde herkesin gözü ondaymış gibi bu milletin büyük bir bölümünü asla alakadar etmeyen zırvalar yer alıyor. Birisini dün okudum gazetede, ülkemizin en güzel ve şık giyinen hanımı imiş yazılana göre. Millet işi gücü bıraktı, bu hanım ne giymiş, ne giyecekmiş derdine mi düştü, sanıyorlar zahir! Yok böyle bir durum, milleti esas meselelerden ne kadar böyle içi boş işlere çekersek ballı böreği yedirmeyiz diye, her numarayı yapıyorlar.     
Ekleme Tarihi: 13 Ocak 2020 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Bize ne giydiğinden!

Bir aralar televizyonlarda arzı edam ederdi, birilerinin ne giydiğine dair moda programları. Çoğunun izleyeni kalmayınca birer birer hayatımızdan çıkıp gittiler. Nerde cıvıklık var, bizim ülkenin tv’lerinde kendine yer bulmakta sıkıntı çekmiyor. Biride dişe dokunsun tamam diyecem.

Şimdide yemek yapma programları revaçta. Sabah ve öğle programlarının bir kısmı bunlar ile dolu. Millette işi gücü bırakıp bunları izleyecek sanıyorlar. Önce bir ilgi görüyorlar sonra yavaş yavaş ekranlardan kaybolup gidiyorlar. Ülkemizin onca meselesi varken, bu akla ziyan programlar ile zaman geçiriliyor. Bir tekine bile bugüne kadar bakmadım. Zerre insana bir şey katmıyor ayrıca da aklınızda olanı da alıyorlar. Mümkünse hepsini birden kaldırsınlar ve millete faydası olanı yapsınlar. Bir aralarda birkaç hatunun ne giydiği, kendisine ne giydiğinde neyin yakıştığını sabah akşam yayınlayan kanallar vardı. Parası olanın giydiği, davetlerde, eğlence mekanlarında gezenlerin, bir eli balda, bir eli yağda ülkenin kaymağını yiyenlerin giydiğinin anlatılıp durduğu programlar bir dönem iyice insanları ekran başına çekmişti. Çekmişti diyorum, haberlerden takip ettiğim için böyle diyorum. Yine bu tür haberler şimdide sosyal medya ağlarında ve gazetelerin magazin eklerinde ve internet sitelerinde çokça yer alıyor. Neymiş sosyetik(sanki dünyayı kurtaran kahraman gibi) şu hatunun giydiği çok güzelmiş, şu hanımım giydiği üstünde çok asil durmuş, gittiği yerde herkesin gözü ondaymış gibi bu milletin büyük bir bölümünü asla alakadar etmeyen zırvalar yer alıyor. Birisini dün okudum gazetede, ülkemizin en güzel ve şık giyinen hanımı imiş yazılana göre. Millet işi gücü bıraktı, bu hanım ne giymiş, ne giyecekmiş derdine mi düştü, sanıyorlar zahir!

Yok böyle bir durum, milleti esas meselelerden ne kadar böyle içi boş işlere çekersek ballı böreği yedirmeyiz diye, her numarayı yapıyorlar.     

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.