Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

BİR TEKME DE NATO’YA VURMAK LAZIM

İster dini, ister siyasi, isterse de emperyal yapı için kullanılsın yeryüzündeki şeytanın askeri aracı olan her türlü yapının en büyüğü olduğu ifade edilen ve üye veya üye olmayan fark etmez herkesi kendine köle yapmaya çalışan Nato denen örgütün aslında bir tekmelik işi vardır. Zerre miskal sevmem batının uydurduğu ve bulunmaz nimet olarak görülen bütün yapıların canı cehenneme demekten asla bıkmam. BM falan filan, AB gibi kıytırık sistemler, Nato veya ona benzer diğer işgalci yapılar, ülkemizi zapturapt altında tutmak için kırk fırıldak yapan bu aşağılık yapılar ve onların sahipleri, yöneticilerini tekme tokat evlerine yollamak lazım. Birde bunları batının medeni örgütleri göre göstermeye çabalayan içimizdeki batıcıların da hesabı sorulmalıdır. Anti emperyalist ve emperyalizme karşı olanların hiç kıvırtmadan bu yapıların kurucusu olduğu bütün örgütlere okkalı bir küfür ve tekme atmasından daha güzel bir şey olamaz. Hatta tez elden bu bölgede, yakın ülkelerde artık nerede var ise Nato ve sahiplerinin kurduğu askeri, siyasi, ekonomik bütün üsler, kurumlar başlarına geçirilmeli ve defolup gitmeleri sağlanmalı. Ötesi berisi yok. Covid 19 dahil yemedikleri herze kalmayan, darbe, işgal, terörün bütün renkleri ellerinin altında tutan bu yapıların DSÖ’sü, BM’si, ekonomik yapıları say say bitmeyecek olan kurum ve kuruluşlarının topunu hayatımızdan, tarihten ve dünya üzerinden ayaklarını kesmek ve uzaya göndermek için insanlar bir araya gelmeli ve bunları bir an bile gecikmeden yapmalıyız. “Batı” diye diye gözlerini kamaştıran batı severlerde aynen bunlar ile paket yapılmalı ve uzayın en derin noktasına postalanarak bir daha geri gelmeleri söz konusu olmamalıdır. Şu son nato üyeliği ile ilgili olarak birkaç gündür devam eden zırıltı sebebiyle bunları yazayım dedim. Öyle böyle bir paket yapıp tezgahtan bunları satan bu yapıların gücü elbette var. Ancak bu oturup sadece onları seyredip aval aval bakmanın da anlamı yok. Hangi görüş yola çıkar ve bunların tekme tokat hayatımızdan atılmasına vesile olur, ellerinden öperim. Nato, fato, maho hepsi tırışkadan nağmeye öteye geçemez. Önümüze gelene bir tekme diyerek safları sıklaştıralım!...          
Ekleme Tarihi: 26 Ocak 2024 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

BİR TEKME DE NATO’YA VURMAK LAZIM

İster dini, ister siyasi, isterse de emperyal yapı için kullanılsın yeryüzündeki şeytanın askeri aracı olan her türlü yapının en büyüğü olduğu ifade edilen ve üye veya üye olmayan fark etmez herkesi kendine köle yapmaya çalışan Nato denen örgütün aslında bir tekmelik işi vardır. Zerre miskal sevmem batının uydurduğu ve bulunmaz nimet olarak görülen bütün yapıların canı cehenneme demekten asla bıkmam. BM falan filan, AB gibi kıytırık sistemler, Nato veya ona benzer diğer işgalci yapılar, ülkemizi zapturapt altında tutmak için kırk fırıldak yapan bu aşağılık yapılar ve onların sahipleri, yöneticilerini tekme tokat evlerine yollamak lazım. Birde bunları batının medeni örgütleri göre göstermeye çabalayan içimizdeki batıcıların da hesabı sorulmalıdır. Anti emperyalist ve emperyalizme karşı olanların hiç kıvırtmadan bu yapıların kurucusu olduğu bütün örgütlere okkalı bir küfür ve tekme atmasından daha güzel bir şey olamaz. Hatta tez elden bu bölgede, yakın ülkelerde artık nerede var ise Nato ve sahiplerinin kurduğu askeri, siyasi, ekonomik bütün üsler, kurumlar başlarına geçirilmeli ve defolup gitmeleri sağlanmalı. Ötesi berisi yok.

Covid 19 dahil yemedikleri herze kalmayan, darbe, işgal, terörün bütün renkleri ellerinin altında tutan bu yapıların DSÖ’sü, BM’si, ekonomik yapıları say say bitmeyecek olan kurum ve kuruluşlarının topunu hayatımızdan, tarihten ve dünya üzerinden ayaklarını kesmek ve uzaya göndermek için insanlar bir araya gelmeli ve bunları bir an bile gecikmeden yapmalıyız. “Batı” diye diye gözlerini kamaştıran batı severlerde aynen bunlar ile paket yapılmalı ve uzayın en derin noktasına postalanarak bir daha geri gelmeleri söz konusu olmamalıdır.

Şu son nato üyeliği ile ilgili olarak birkaç gündür devam eden zırıltı sebebiyle bunları yazayım dedim. Öyle böyle bir paket yapıp tezgahtan bunları satan bu yapıların gücü elbette var. Ancak bu oturup sadece onları seyredip aval aval bakmanın da anlamı yok. Hangi görüş yola çıkar ve bunların tekme tokat hayatımızdan atılmasına vesile olur, ellerinden öperim. Nato, fato, maho hepsi tırışkadan nağmeye öteye geçemez. Önümüze gelene bir tekme diyerek safları sıklaştıralım!...          

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.