Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Bir Nazi’den iyilik beklemek?

Bildiğiniz Almanya’da zamanında kurdukları Nazi İmparatorluğu ile yeni bir ırk, yeni bir dünya meydana getirmek için Hitler önderliğinde Avrupa’da başlayan ve Dünya’yı kasıp kavuran savaşların arkasında bizim gördüğümüz ekonomik paylaşımın dışında bir de gerçek yanı vardı; yeni bir insan türü yaratmaktı. Bunun düşünce babası da Hitler’in yanındaki görünmeyen adam Josef Mengele’ydi. Tam bir biyolojik insan yaratma delisi olan, aşağılık ve alçağın önde gideni olan ve toplama kamplarındaki yaptıkları ile insan yaratmaya çalışan bu adamın düşünceleri kaybolmuş falan değil. Defalarca bu salgın ile yazdık. Salgın şeytani bir plan olduğundan bunun nereye varacağını az çok anlatmaya çalıştık. Yeni dünya düzeni denilen bu numaranın hedefi köle gibi insan türü meydan getirmekten başka bir şey değil. Salgınla beraber bu Nazi düşüncesi de kaldığı yerden devam ediyor. Aslında kaldığı yerden değil. Kapalı kapıların olduğu, bizim bilemediğimiz yerlerde ve tıbbi olduğu ifade edilen çok sayıda merkezde bunu yapıyorlardı. Sonra bunu daha açık yapalım diyerek, covid virüsü sahaya sürüldü. Bunu tedavi ediyoruz diye de, olmayan aşıları(2010’lu yıllarda hazırlanan ve bugünler için bekletilen gen terapisi ilacı)korku ile insanlara yutturmaya çabalıyorlar. Benim gibi çok kişinin de bu numaraya karnı tok. Nazi’nin(Türk bu adam ha!) biri çıkmış, bir aşı buldum diye özellikle bize satmaya çalışıyor. Bildiniz tabii ki O! İsmini yazmaya gerek duymuyorum. Bizim devletliler çok seviyor. Kanki olmuşlar adam ve hanımı ile. Aşıyı(öyle dendiği için öyle diyoruz) bulduğundan sonra sattığı aşılardan şirketi 300 milyar Euro kazanmış. Bunlarda hisselerinden 14 milyar Euro cukka etmişler. Deli para! Benim diyenin bu kadar parası olmaz. Almanya’nın en zengin sekizinci zengini olmuşlar. Birde ülkemizde bilimden para kazanılmaz diye bir fikir var. Böyle kandırmışlar bizi. Yoksa bende gider okur eder, aşı bulur ve paraya takla attırırdım. Bilemedik cahil olduğumuzdan.  Hele bunları bizim tv’ler, gazeteler, programlar, bilim adamları bir güzel yağlayarak iyilik meleği yapmaya çabalıyor. Ne dedik, bir Nazi’den iyilik beklemenin bir mantığı ve açıklaması yoktur. Şeytanın elini tutanların sonu cehennemedir.            
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2021 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Bir Nazi’den iyilik beklemek?

Bildiğiniz Almanya’da zamanında kurdukları Nazi İmparatorluğu ile yeni bir ırk, yeni bir dünya meydana getirmek için Hitler önderliğinde Avrupa’da başlayan ve Dünya’yı kasıp kavuran savaşların arkasında bizim gördüğümüz ekonomik paylaşımın dışında bir de gerçek yanı vardı; yeni bir insan türü yaratmaktı. Bunun düşünce babası da Hitler’in yanındaki görünmeyen adam Josef Mengele’ydi. Tam bir biyolojik insan yaratma delisi olan, aşağılık ve alçağın önde gideni olan ve toplama kamplarındaki yaptıkları ile insan yaratmaya çalışan bu adamın düşünceleri kaybolmuş falan değil. Defalarca bu salgın ile yazdık. Salgın şeytani bir plan olduğundan bunun nereye varacağını az çok anlatmaya çalıştık. Yeni dünya düzeni denilen bu numaranın hedefi köle gibi insan türü meydan getirmekten başka bir şey değil. Salgınla beraber bu Nazi düşüncesi de kaldığı yerden devam ediyor. Aslında kaldığı yerden değil. Kapalı kapıların olduğu, bizim bilemediğimiz yerlerde ve tıbbi olduğu ifade edilen çok sayıda merkezde bunu yapıyorlardı.

Sonra bunu daha açık yapalım diyerek, covid virüsü sahaya sürüldü. Bunu tedavi ediyoruz diye de, olmayan aşıları(2010’lu yıllarda hazırlanan ve bugünler için bekletilen gen terapisi ilacı)korku ile insanlara yutturmaya çabalıyorlar. Benim gibi çok kişinin de bu numaraya karnı tok. Nazi’nin(Türk bu adam ha!) biri çıkmış, bir aşı buldum diye özellikle bize satmaya çalışıyor. Bildiniz tabii ki O! İsmini yazmaya gerek duymuyorum. Bizim devletliler çok seviyor. Kanki olmuşlar adam ve hanımı ile. Aşıyı(öyle dendiği için öyle diyoruz) bulduğundan sonra sattığı aşılardan şirketi 300 milyar Euro kazanmış. Bunlarda hisselerinden 14 milyar Euro cukka etmişler. Deli para! Benim diyenin bu kadar parası olmaz. Almanya’nın en zengin sekizinci zengini olmuşlar. Birde ülkemizde bilimden para kazanılmaz diye bir fikir var. Böyle kandırmışlar bizi. Yoksa bende gider okur eder, aşı bulur ve paraya takla attırırdım. Bilemedik cahil olduğumuzdan.  Hele bunları bizim tv’ler, gazeteler, programlar, bilim adamları bir güzel yağlayarak iyilik meleği yapmaya çabalıyor. Ne dedik, bir Nazi’den iyilik beklemenin bir mantığı ve açıklaması yoktur. Şeytanın elini tutanların sonu cehennemedir.            

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.