Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Başımıza çorap örenler ortaya çıkıyor

Kaç defa yazdık ve söyledik, salgın için alınan bütün tedbirlerin hepsinin fasa fiso olduğunu ve birilerinin oyunu için bu numaraların yapıldığını vurgulamış ve hepsine pışık demiştim. Benim gibi düşünen ve bunun için mücadele eden çok kişinin de var olduğunu söylemiştik. DSÖ denen alçak ve aşağılık örgüt ve onun ağababalarının Dünya’yı ele geçirmek için yaptıkları plan yavaş yavaş hava kaçırmaya başladı. 2020 Ocak’tan beri salgında salgın diyenler artık geri adım atıyor. Hayatını kaybedenlerin sayısı onları şimdilik mutlu etmese de, esas planın daha uygulanmadığını yazmıştım. Dün bir gazetenin köşe yazısında okuduğum şeyler bana; başımıza çorap örenlerin bir bir ortaya çıktığını okuyunca, eee sonları gelmese bile, yola çıkıldı dedirdi. Daha bu işin dava aşaması ve mahkemeleri olacak o zaman filmi hep beraber izleyeceğiz. Ha köşe yazısında ülkemiz de 65 yaş üstü yasağının kim tarafından istendiği yazıyordu. Bilin bakalım kimler bu kişiler? Sonra sağlık bakanı ve içişleri bakanı bu kişilerin ağzına bakıp, aylarca bu ülkenin 65 yaş ve üstünün sevimli insanlarını eve hapsetmiş ve kapalı yerde kaldığı içinde çoğu vefat etmiştir. Bu akıl üstü fikri, Ankara ve Antep belediye başkanı olan şahıslar bir sohbet esnasında sağlık bakanına söyleyince, sağlık bakanı da, içişleri bakanı ile bu yasağı aldırmış. Tıp, sağlık, hukuk hiçbir bilgi olmadan öylesine bu belediye başkanları bunları yumurtlamış sanmayın, bunlar planın bir parçası olarak bunları söylemiş. İsimlerini siz zaten biliyorsunuz bunların. Hangi akla hizmet ettiklerini bilmek için müneccim olmaya gerek yok, küreselci çetenin her ülkeye göre yaptığı planın bir adımı bunlar. Eylül, Ekim’den sonra Dünya’da ve ülkemiz de çok sayıda suç duyuru yapılacak ve bu çetenin bütün adamları hesap verecek. Hayatını kaybetmiş, O kadar insanın hesabını vermeden kimse bir yere kaçamayacak. Daha şu maske takın, evden çıkmayın, test olun, kalabalıkta bulunmayın, kimseye sarılmayın, tokalaşmayın, nefes bile almayın diyenlerde yola gelecekler ve aylardır verdikleri, salgın korkusunun hesabını ödeyecekler. Kaçış yok, yağma yok, buradan çıkış yok. Şu son günlerde denizlerdeki salya da bu işin bir oyunu, bu yazın denizi unutun demiştim size aynen devam ediyorlar. Parası olanda Havai’de plajlarda gününü gün edecek. Ama siz yine de bu sıcakta maske takın, evden çıkmayın emiiii!        
Ekleme Tarihi: 09 Haziran 2021 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Başımıza çorap örenler ortaya çıkıyor

Kaç defa yazdık ve söyledik, salgın için alınan bütün tedbirlerin hepsinin fasa fiso olduğunu ve birilerinin oyunu için bu numaraların yapıldığını vurgulamış ve hepsine pışık demiştim. Benim gibi düşünen ve bunun için mücadele eden çok kişinin de var olduğunu söylemiştik. DSÖ denen alçak ve aşağılık örgüt ve onun ağababalarının Dünya’yı ele geçirmek için yaptıkları plan yavaş yavaş hava kaçırmaya başladı. 2020 Ocak’tan beri salgında salgın diyenler artık geri adım atıyor. Hayatını kaybedenlerin sayısı onları şimdilik mutlu etmese de, esas planın daha uygulanmadığını yazmıştım.

Dün bir gazetenin köşe yazısında okuduğum şeyler bana; başımıza çorap örenlerin bir bir ortaya çıktığını okuyunca, eee sonları gelmese bile, yola çıkıldı dedirdi. Daha bu işin dava aşaması ve mahkemeleri olacak o zaman filmi hep beraber izleyeceğiz.

Ha köşe yazısında ülkemiz de 65 yaş üstü yasağının kim tarafından istendiği yazıyordu. Bilin bakalım kimler bu kişiler? Sonra sağlık bakanı ve içişleri bakanı bu kişilerin ağzına bakıp, aylarca bu ülkenin 65 yaş ve üstünün sevimli insanlarını eve hapsetmiş ve kapalı yerde kaldığı içinde çoğu vefat etmiştir.

Bu akıl üstü fikri, Ankara ve Antep belediye başkanı olan şahıslar bir sohbet esnasında sağlık bakanına söyleyince, sağlık bakanı da, içişleri bakanı ile bu yasağı aldırmış. Tıp, sağlık, hukuk hiçbir bilgi olmadan öylesine bu belediye başkanları bunları yumurtlamış sanmayın, bunlar planın bir parçası olarak bunları söylemiş. İsimlerini siz zaten biliyorsunuz bunların. Hangi akla hizmet ettiklerini bilmek için müneccim olmaya gerek yok, küreselci çetenin her ülkeye göre yaptığı planın bir adımı bunlar.

Eylül, Ekim’den sonra Dünya’da ve ülkemiz de çok sayıda suç duyuru yapılacak ve bu çetenin bütün adamları hesap verecek. Hayatını kaybetmiş, O kadar insanın hesabını vermeden kimse bir yere kaçamayacak. Daha şu maske takın, evden çıkmayın, test olun, kalabalıkta bulunmayın, kimseye sarılmayın, tokalaşmayın, nefes bile almayın diyenlerde yola gelecekler ve aylardır verdikleri, salgın korkusunun hesabını ödeyecekler. Kaçış yok, yağma yok, buradan çıkış yok. Şu son günlerde denizlerdeki salya da bu işin bir oyunu, bu yazın denizi unutun demiştim size aynen devam ediyorlar. Parası olanda Havai’de plajlarda gününü gün edecek. Ama siz yine de bu sıcakta maske takın, evden çıkmayın emiiii!        

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.