Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

BAKANIMIZA ÇOK ÜZÜLDÜM YAHUU!

Sen o kadar tedbir al, maske tak, dezenfektan kullan, yanına kimseyi yaklaştırma, ülkeyi baştan aşağı kolonya, temizlik ürünleri ile yıkat, kimseyle tokalaşma, kucaklaşma, evin içinde bile evdekiler ile arana 5 metre falan mesafe koy, evden aylarca çıkma, tam da salgın bitti dedikleri zamanda, “benim testimde pozitif çıktı” diyerek bir açıklama yap. Hem de ne zaman, covid olduktan tam beş gün sonra bir açıklama yapan sağlık bakanı aynen bu şekilde açıklama yaptı. Adam beş gün geçiyor ve testim pozitif çıktı diyor. Nasıl numara ama değil mi? Harika açıklama, bir insanın aklına bile gelmez bu açıklama. Hem de ülkenin sağlık bakanısın, ya hayata veda etsen, kimse duymayacak yani!  Daha önceleri de yazdığım gibi, bunlar insan görünümlü yaratıklar, fazla şey yazamıyorum anlayacağınız. Dünde yeni bir açıklama yapmış bakan denen şahıs, demiş ki; “covid artık bir grip gibi, bundan sonra sıkıntı olmayacak” diyerek biz garibanları sevindirmiş oldu. Niye ilk gün değil de, (biz zaten bu salgın yalanına ve numaraya inanmıyorduk o bahsi diğer) beş gün sonra, aslında grip olan bakan, ne olur, ne olmaz belki mevta olurumda bu dünyadan giderim, diye çok korkmuş ki, aradan beş gün geçmesini bekledi gibime geliyor. Baktı, iyiye gidiyor, hemen, “bakın aşılar beni korudu” yalanını millete yedirmek için bir güzel bekledi, hepsi bu. Bu burada dursun; bu işin arkasında olanlar için 0cak 2023’de Dünya’nın çok sayıda ülkesinde hukuk adamı, bilim adamı ve bunlara inanmayan binlerce kişi Nurnberg mahkemelerinde dava açmak için suç duyurusunda bulunacaklar. Hayırlısı diyelim, bizde bu işin bir yanında olacağız. Bir misal vereyim, İrlandalı Dr. Vernon Coleman bu yalan için aynen bizim gibi görüşe sahip ve mevzu ile ilgili 3 ayrı broşür kitap yazarak covid için “Covid-19 The Greatest Hoax İn History” demiş, tercümesi en yakın olarak “tarihin en büyük şakası covid -19” diyerek benim daha işin en başında, dünya tarihin en büyük yalanı ve palavrası” deyişime denk şeyler söylüyor. Hatta aşıyı bulan mendebur firmanın kendi belgelerin de yazanı okusanız, işin nasıl planlandığını görmeniz mümkün. İşleri güçleri yalan dolan, onun için bakana çokta inanmayın.        
Ekleme Tarihi: 09 Eylül 2022 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

BAKANIMIZA ÇOK ÜZÜLDÜM YAHUU!

Sen o kadar tedbir al, maske tak, dezenfektan kullan, yanına kimseyi yaklaştırma, ülkeyi baştan aşağı kolonya, temizlik ürünleri ile yıkat, kimseyle tokalaşma, kucaklaşma, evin içinde bile evdekiler ile arana 5 metre falan mesafe koy, evden aylarca çıkma, tam da salgın bitti dedikleri zamanda, “benim testimde pozitif çıktı” diyerek bir açıklama yap. Hem de ne zaman, covid olduktan tam beş gün sonra bir açıklama yapan sağlık bakanı aynen bu şekilde açıklama yaptı. Adam beş gün geçiyor ve testim pozitif çıktı diyor. Nasıl numara ama değil mi? Harika açıklama, bir insanın aklına bile gelmez bu açıklama. Hem de ülkenin sağlık bakanısın, ya hayata veda etsen, kimse duymayacak yani!  Daha önceleri de yazdığım gibi, bunlar insan görünümlü yaratıklar, fazla şey yazamıyorum anlayacağınız.

Dünde yeni bir açıklama yapmış bakan denen şahıs, demiş ki; “covid artık bir grip gibi, bundan sonra sıkıntı olmayacak” diyerek biz garibanları sevindirmiş oldu.

Niye ilk gün değil de, (biz zaten bu salgın yalanına ve numaraya inanmıyorduk o bahsi diğer) beş gün sonra, aslında grip olan bakan, ne olur, ne olmaz belki mevta olurumda bu dünyadan giderim, diye çok korkmuş ki, aradan beş gün geçmesini bekledi gibime geliyor. Baktı, iyiye gidiyor, hemen, “bakın aşılar beni korudu” yalanını millete yedirmek için bir güzel bekledi, hepsi bu. Bu burada dursun; bu işin arkasında olanlar için 0cak 2023’de Dünya’nın çok sayıda ülkesinde hukuk adamı, bilim adamı ve bunlara inanmayan binlerce kişi Nurnberg mahkemelerinde dava açmak için suç duyurusunda bulunacaklar. Hayırlısı diyelim, bizde bu işin bir yanında olacağız. Bir misal vereyim, İrlandalı Dr. Vernon Coleman bu yalan için aynen bizim gibi görüşe sahip ve mevzu ile ilgili 3 ayrı broşür kitap yazarak covid için “Covid-19 The Greatest Hoax İn History” demiş, tercümesi en yakın olarak “tarihin en büyük şakası covid -19” diyerek benim daha işin en başında, dünya tarihin en büyük yalanı ve palavrası” deyişime denk şeyler söylüyor. Hatta aşıyı bulan mendebur firmanın kendi belgelerin de yazanı okusanız, işin nasıl planlandığını görmeniz mümkün. İşleri güçleri yalan dolan, onun için bakana çokta inanmayın.        

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.