Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Bakan sustuğunda, salgın bitecek

Akşam eve gittiğimde önce haber kanallarına şöyle bir bakarım ne var, ne yok? diye.  Bir akşam önce de aynen haberlere baktığım sırada araya sağlık bakanının açıklaması girince tv’nin sesini kıstım ve gazetemi okumaya devam etti. Boş laflar ve lak lak konuşmayı dinlemeyi çoktan bıraktığım için bakanın söylediklerini dinlemesem bir şey kaybetmeyeceğimden, huzurumu bozmak istemedim.  Zaten bakanın tek bir sözümü, anlattığı salgın hikayesini, bilimden dem vurduğu palavraları ilk günden beri dinlemiyorum ve sustuğunda; salgının o saniye biteceğini biliyorum. Sonra sabah gazeteye gelmeden bir yere uğradım. Orada çalışan bir arkadaş bakanın akşam yaptığı konuşmayı dinlerken, bakanın sesini duyunca(tam mekanik bir ses tonu var bakanın, seçilme sebebi bu belki de)içimden yine bu adam konuşuyor diye geçti. O konuşurken bir şey dikkatimi çekti. Bakan yavaş yavaş konuşuyor ve sanki dinleyenlerin, hiçbir şey bilmeyen okul öğrencisi sanıyor şekilde, tane tane anlatıyor. Bir öğretmen edası ile(kimse üstüne alınmasın, bakan bunu bilerek yapıyor, bizler saf köylüyüz ya, tane tane anlatacak)acele etmeden, “şu şöyledir, bu böyledir” diyerek aşıya koşmamızı bekliyor. Yahu adam koskoca bakan olmuş; ancak birisine ders verme gibi bir huydan vazgeçmemiş. Ne de olsa küreselci çetenin her dediğini aynen söylüyor. Yavaş ve dikte eder gibi konuşması içinde ona emir vermişler. Kalsın, bakanım bize bir şey öğretme, istersen susta bu aşağılık planın salgını dursun, ya da istifa et de vatandaşta huzur içinde olsun. Bu korkutmalar ile varacağınız bir yer yok. Salgının sonu bakanı götürecek, bunu bildiği içinde var gücü ile onu getirenlere hizmet için elinden geleni yapıyor. Bakanın mekanik sesi ve yavaş konuşması tam bir robot gibi. Seçilmesinin sebebi bu dedim. İstenen insan türü robot gibi olmak ve köle olarak hayatını sona erdirmek. Sadece bakan mı, böyle konuşan ve millete ayar vermeye çalışanlar? Her adımda bir başka kişi ve bilim adamı olduğu söylenen kişiler sıra ile planın hangi aşamasında konuşacak ve açıklama yapacak diye, çetenin uşakları emir veriyor ve üstümüze covid yalanları boca ediliyor. İyi ki de, ben doğuştan şerbetliyim de, üstümden akıp gidiyor.       
Ekleme Tarihi: 13 Ağustos 2021 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

Bakan sustuğunda, salgın bitecek

Akşam eve gittiğimde önce haber kanallarına şöyle bir bakarım ne var, ne yok? diye.  Bir akşam önce de aynen haberlere baktığım sırada araya sağlık bakanının açıklaması girince tv’nin sesini kıstım ve gazetemi okumaya devam etti. Boş laflar ve lak lak konuşmayı dinlemeyi çoktan bıraktığım için bakanın söylediklerini dinlemesem bir şey kaybetmeyeceğimden, huzurumu bozmak istemedim.  Zaten bakanın tek bir sözümü, anlattığı salgın hikayesini, bilimden dem vurduğu palavraları ilk günden beri dinlemiyorum ve sustuğunda; salgının o saniye biteceğini biliyorum. Sonra sabah gazeteye gelmeden bir yere uğradım. Orada çalışan bir arkadaş bakanın akşam yaptığı konuşmayı dinlerken, bakanın sesini duyunca(tam mekanik bir ses tonu var bakanın, seçilme sebebi bu belki de)içimden yine bu adam konuşuyor diye geçti. O konuşurken bir şey dikkatimi çekti. Bakan yavaş yavaş konuşuyor ve sanki dinleyenlerin, hiçbir şey bilmeyen okul öğrencisi sanıyor şekilde, tane tane anlatıyor. Bir öğretmen edası ile(kimse üstüne alınmasın, bakan bunu bilerek yapıyor, bizler saf köylüyüz ya, tane tane anlatacak)acele etmeden, “şu şöyledir, bu böyledir” diyerek aşıya koşmamızı bekliyor. Yahu adam koskoca bakan olmuş; ancak birisine ders verme gibi bir huydan vazgeçmemiş. Ne de olsa küreselci çetenin her dediğini aynen söylüyor. Yavaş ve dikte eder gibi konuşması içinde ona emir vermişler.

Kalsın, bakanım bize bir şey öğretme, istersen susta bu aşağılık planın salgını dursun, ya da istifa et de vatandaşta huzur içinde olsun. Bu korkutmalar ile varacağınız bir yer yok. Salgının sonu bakanı götürecek, bunu bildiği içinde var gücü ile onu getirenlere hizmet için elinden geleni yapıyor. Bakanın mekanik sesi ve yavaş konuşması tam bir robot gibi. Seçilmesinin sebebi bu dedim. İstenen insan türü robot gibi olmak ve köle olarak hayatını sona erdirmek.

Sadece bakan mı, böyle konuşan ve millete ayar vermeye çalışanlar? Her adımda bir başka kişi ve bilim adamı olduğu söylenen kişiler sıra ile planın hangi aşamasında konuşacak ve açıklama yapacak diye, çetenin uşakları emir veriyor ve üstümüze covid yalanları boca ediliyor. İyi ki de, ben doğuştan şerbetliyim de, üstümden akıp gidiyor.       

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.