Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Aşılarınız size hatırlatır ne olduğunu!

Sabah sabah(Perşembe günü yani)sevdiğim bir arkadaş ile yolda karşılaştım ve ayaküstü iki laf edelim derken, ağzında gözüne kadar olan kapalı maskeyi görünce, “yahu çıkar şu maskeyi kendini iyice hasta edeceksin” deyince, bana, “bilim ne diyorsa onu yaparım, sen bilime inanmıyor musun” diyerek bir soru sordu. Bende başlarım bilimine, emperyalizmin yalanlarına karnım tok, sende onca okudun ancak bu numaraları yiyorsun” dedim. Bu arada yanımızda evli olan bacısı da, “aşı olmadın mı sen ağbi” diye laf etti. “Yoo olmadım, olmam mı lazım, bu şarlatanların aşı dediği bu yalana zerre kadar inanmıyorum” diyerek cevap verdim. Çok şaşırdı bu halime ve ben çocuklarıma da 3 doz vurdurdum, hatırlama dozu da olacaklar” deyince, “siz iyice bilim sevdalısı olmuşsunuz ya, yatın kalkın bilime tapın” dedim ve yoluma devam ettim. Bu arkadaşlardan biri, iki üniversite bitirmiş, sabah akşam kitap okuyan, internette aramadığı bilgi kalmayan, emek, ücret ve muhalif konularda epeyce bir dirsek çürütmüş bir arkadaşım. Bilimde bilim dedi ve bana şaştı kaldı. Bacısı da öğretmen birisi. Öyle tez, anti tez ve oradan senteze gitmeyi bilen arkadaşlar. Hatta uyurken bile maskesiz yatmazlardır gibime geliyor. Allaha şükür bu saçmalıklara ilk andan itibaren inanma derdim olmadı. Elbette salgın var dediklerin de, çok farklı ve sayıda bilgi ve belgeyi araştırıp mevzunun bir yalan dolan ve planlı bir palavra olduğunu öğrendik ve(daha önce bunun hazırlığının yapıldığı bildiğimiz yeni dünya düzeni denen şeytani planı olarak bize yutturulmaya çalışıldığını bildiğimizden bekliyorduk)yüzlerce resim, haber, gazete, dergi, kitap, açıklamalar, her iki tarafında söylediği sözler, batılı basında çıkan yazılar, açıklamalar yani aklınıza gelecek binlerce şey ile olayı yakından takip ettik ve bu numaraya hiçbir şekilde bilim adına “he” demek gibi bir yanlışa düşmedik ve öyle de devam ediyorum(ruz). Bunlar bir şey planlamış adına da yeni dünya düzeni gibi cafcaflı bir ayama takıp, kendi oyunlarını oynayacaklar, bizde saf saf bunu izleyeceğiz öyle mi, yok öyle yağma! İnsan bir kez olsun, bu salgına inanmayanlar ne diye bunu söylüyorlar diyerek bir soru sorar ve karşı fikirde olanları dinleme zahmetine katlanır değil mi, ancak bunu bir kez bile yapan salgın severe rast gelmedik… Siz yine aşınızı hatırlatacak aşınız olun da ayıp etmeyin aşıyı satanlara!   
Ekleme Tarihi: 12 Ağustos 2022 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

Aşılarınız size hatırlatır ne olduğunu!

Sabah sabah(Perşembe günü yani)sevdiğim bir arkadaş ile yolda karşılaştım ve ayaküstü iki laf edelim derken, ağzında gözüne kadar olan kapalı maskeyi görünce, “yahu çıkar şu maskeyi kendini iyice hasta edeceksin” deyince, bana, “bilim ne diyorsa onu yaparım, sen bilime inanmıyor musun” diyerek bir soru sordu. Bende başlarım bilimine, emperyalizmin yalanlarına karnım tok, sende onca okudun ancak bu numaraları yiyorsun” dedim. Bu arada yanımızda evli olan bacısı da, “aşı olmadın mı sen ağbi” diye laf etti. “Yoo olmadım, olmam mı lazım, bu şarlatanların aşı dediği bu yalana zerre kadar inanmıyorum” diyerek cevap verdim. Çok şaşırdı bu halime ve ben çocuklarıma da 3 doz vurdurdum, hatırlama dozu da olacaklar” deyince, “siz iyice bilim sevdalısı olmuşsunuz ya, yatın kalkın bilime tapın” dedim ve yoluma devam ettim. Bu arkadaşlardan biri, iki üniversite bitirmiş, sabah akşam kitap okuyan, internette aramadığı bilgi kalmayan, emek, ücret ve muhalif konularda epeyce bir dirsek çürütmüş bir arkadaşım. Bilimde bilim dedi ve bana şaştı kaldı. Bacısı da öğretmen birisi. Öyle tez, anti tez ve oradan senteze gitmeyi bilen arkadaşlar. Hatta uyurken bile maskesiz yatmazlardır gibime geliyor. Allaha şükür bu saçmalıklara ilk andan itibaren inanma derdim olmadı. Elbette salgın var dediklerin de, çok farklı ve sayıda bilgi ve belgeyi araştırıp mevzunun bir yalan dolan ve planlı bir palavra olduğunu öğrendik ve(daha önce bunun hazırlığının yapıldığı bildiğimiz yeni dünya düzeni denen şeytani planı olarak bize yutturulmaya çalışıldığını bildiğimizden bekliyorduk)yüzlerce resim, haber, gazete, dergi, kitap, açıklamalar, her iki tarafında söylediği sözler, batılı basında çıkan yazılar, açıklamalar yani aklınıza gelecek binlerce şey ile olayı yakından takip ettik ve bu numaraya hiçbir şekilde bilim adına “he” demek gibi bir yanlışa düşmedik ve öyle de devam ediyorum(ruz).

Bunlar bir şey planlamış adına da yeni dünya düzeni gibi cafcaflı bir ayama takıp, kendi oyunlarını oynayacaklar, bizde saf saf bunu izleyeceğiz öyle mi, yok öyle yağma!

İnsan bir kez olsun, bu salgına inanmayanlar ne diye bunu söylüyorlar diyerek bir soru sorar ve karşı fikirde olanları dinleme zahmetine katlanır değil mi, ancak bunu bir kez bile yapan salgın severe rast gelmedik… Siz yine aşınızı hatırlatacak aşınız olun da ayıp etmeyin aşıyı satanlara! 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.