Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Amatör sporun derdi çoktur

Dün Bulancak’ta amatör futbolun en önemli ismi olan TÜFAD genel başkanı Giresunlu antrenörler ile bir araya geldi. Sahildeki bir cafe de toplanan futbol adamlarımız var olan sıkıntıları genel başkan İsmail dilber ile masaya yatırdılar ve çözümler için yapılması gerekenleri konuştular. İlçemizdeki bu toplantı ya da daha doğrusu ile hasbihal neticesinde başkan Dilber, Giresunlu antrenörlerin dertlerini dinledi. Ülkemizdeki amatör sporun en örgütlü branşı olan futbol öne çıktığı içinde onun sorunları hep tartışılır. Futbol çok büyük bir alan kapladığı içinde amatörün içinde olanların tamamı hep bir sıkıntı ile karşı karşıya kaldığından dertlerin aynı olması da garip değildir. Bende senelerce futbol ile başladığım spor hayatımda o kadar sıkıntı ile yola devam ettim ki, bugün bile hala bunun borçlarını çekiyorum.  Başkan Dilber ile bir araya gelen bu kıymetli futbol adamları dertlerini anlatırken, nasıl zor bir işin içinde olduklarını anlatıyordu. Başkan Dilber’de hiç acele etmeden onları dinledi ve çözüm için yapılacakları olduğu kadarıyla anlattı. İş çok zor. Hayat son birkaç ay içinde zaten iyice çıkılmaz hale gelmişken, bin bir emekle spora zaman harcayan bu kıymetli insanların maddi olarak desteklenmesi lazım iken, bunu göremeyince bazen spordan uzaklaşıyorlar. Hele de salgın ile beraber bu iş nerede ise yapılmaz hale geldi. Amatörde gidişat(bütün branşlarda)hiçte iyi değil. Yapılacak destekler pansuman yaması olur. Zor bir yoldayız ve Allah yardımcıları olsun diyerek hepsine kolay gelsin diyorum. 
Ekleme Tarihi: 22 Aralık 2021 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Amatör sporun derdi çoktur

Dün Bulancak’ta amatör futbolun en önemli ismi olan TÜFAD genel başkanı Giresunlu antrenörler ile bir araya geldi. Sahildeki bir cafe de toplanan futbol adamlarımız var olan sıkıntıları genel başkan İsmail dilber ile masaya yatırdılar ve çözümler için yapılması gerekenleri konuştular. İlçemizdeki bu toplantı ya da daha doğrusu ile hasbihal neticesinde başkan Dilber, Giresunlu antrenörlerin dertlerini dinledi. Ülkemizdeki amatör sporun en örgütlü branşı olan futbol öne çıktığı içinde onun sorunları hep tartışılır. Futbol çok büyük bir alan kapladığı içinde amatörün içinde olanların tamamı hep bir sıkıntı ile karşı karşıya kaldığından dertlerin aynı olması da garip değildir.

Bende senelerce futbol ile başladığım spor hayatımda o kadar sıkıntı ile yola devam ettim ki, bugün bile hala bunun borçlarını çekiyorum.  Başkan Dilber ile bir araya gelen bu kıymetli futbol adamları dertlerini anlatırken, nasıl zor bir işin içinde olduklarını anlatıyordu. Başkan Dilber’de hiç acele etmeden onları dinledi ve çözüm için yapılacakları olduğu kadarıyla anlattı.

İş çok zor. Hayat son birkaç ay içinde zaten iyice çıkılmaz hale gelmişken, bin bir emekle spora zaman harcayan bu kıymetli insanların maddi olarak desteklenmesi lazım iken, bunu göremeyince bazen spordan uzaklaşıyorlar. Hele de salgın ile beraber bu iş nerede ise yapılmaz hale geldi. Amatörde gidişat(bütün branşlarda)hiçte iyi değil. Yapılacak destekler pansuman yaması olur. Zor bir yoldayız ve Allah yardımcıları olsun diyerek hepsine kolay gelsin diyorum. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.