Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

ALLAH’IN İZNİ İLE KİTAP YOLA ÇIKIYOR

Hayırlısı ile 24 aylık arşiv çalışmam 31 Aralık günü sona erdi. 2021 Ocak 1’de başlamıştım ve senenin son günü yani 24 aylık arşivleme işim tamamlandı. Bu arşiv covid ve küresel çetenin 2020 sonunda oyuna soktuğu covid (yeni dünya düzeni yalanı ve hayat ile ilgili planı) ve 2021 başında bunun ülkelerde uygulanması için tam anlamıyla baskı altına aldığı süre içinde bu arşivimi tutmaya başlamıştım. Kitap için önce bir hazırlık yapılacak. Yaklaşık 6 bin adet fotoğrafladığım gazete, tv, dergi ve evrakta 25bine yakın, haber, açıklama, bilgilendirme, yapılan çalışmaların görseli yer alıyor. 100’e yakın video, tv, internet üzerinden alınan görüntüler, bazı araştırmacı ve yeni dünya düzenine karşı olanların paylaştığı bilgiler, ülkemizde hiçbir şekilde yayınlanması söz konusu olmayan 3bine yakın bilginin çıktısı, dizi, film, kitap, dergilerin paylaştığı belgeler, bunların yanında paylaşan kimsenin de unuttuğu 3 adet covid 19 planı öncesi sağlık çalışanlarına 2019 yılı içinde verilen seminer veya kursun çıktısı da arşivimin de mevcut. Bu bilgiyi aynı zamana da bir sohbet arasında öğrendim. Daha covid 19 diye bir şey piyasa da yokken, ülkemizde sağlık bakanlığının talimatı ile bu kursa katılanların katıldığı kursun tarihi ve ne yapıldığını ifade eden 3 evrakın çıktısı da ilk kez kitapta olacak. Uzun bir iş ve epeyce bir zaman istiyor. Sonra bu senelerde ne oldu, diye sorulursa cevap verecek bir şey olsun diyerek yola çıkıyorum. Bu işin içinde önce karşı çıkan, sonra yalana dört elle sarılan, bilim adamları, sağlık sektöründeki temsilcileri, yetkililer, siyasiler, sanatçılar, oyuncular, komedyenler, dizi, film oyuncuları, gazeteciler, bilim kurulu üyeleri, bakanlık yetkilileri, ülke genelinde ve yerelde bunlara su taşıyanları unutmamalıyız. Bu nazi projesinde yer alanların adı sanı kitapta yer alacak. DSÖ ve onun altındakileri insan sanan ve onlara biat edenler, Bill Gates ve avenesi, onlara emir verenleri 32 tekmil kitapta yazmak boyun borcumuzdur. Her zaman derim; emperyalist yapı bilinmeden bu oyunu okumak ve direnmek kolay olmuyor. Dünyanın efendisi olduğu ileri sürülen bu yaratıklara verecek bir cevap olsun. Geldik gideceğiz, en azından bunlara dediğimizi edelimde gidelim…    Tam köşeyi bitirip, işlem tamam derken, Çin’den gelen haberlerde, salgın yeniden çok etkili oluyor açıklamaları art arda geliyor yalanı ile gündem meşgul edilmeye çalışılıyor. Yemezler, diyelim ve devam edelim.           
Ekleme Tarihi: 06 Ocak 2023 - Cuma
Erhan GÜNDOĞAR

ALLAH’IN İZNİ İLE KİTAP YOLA ÇIKIYOR

Hayırlısı ile 24 aylık arşiv çalışmam 31 Aralık günü sona erdi. 2021 Ocak 1’de başlamıştım ve senenin son günü yani 24 aylık arşivleme işim tamamlandı. Bu arşiv covid ve küresel çetenin 2020 sonunda oyuna soktuğu covid (yeni dünya düzeni yalanı ve hayat ile ilgili planı) ve 2021 başında bunun ülkelerde uygulanması için tam anlamıyla baskı altına aldığı süre içinde bu arşivimi tutmaya başlamıştım. Kitap için önce bir hazırlık yapılacak. Yaklaşık 6 bin adet fotoğrafladığım gazete, tv, dergi ve evrakta 25bine yakın, haber, açıklama, bilgilendirme, yapılan çalışmaların görseli yer alıyor. 100’e yakın video, tv, internet üzerinden alınan görüntüler, bazı araştırmacı ve yeni dünya düzenine karşı olanların paylaştığı bilgiler, ülkemizde hiçbir şekilde yayınlanması söz konusu olmayan 3bine yakın bilginin çıktısı, dizi, film, kitap, dergilerin paylaştığı belgeler, bunların yanında paylaşan kimsenin de unuttuğu 3 adet covid 19 planı öncesi sağlık çalışanlarına 2019 yılı içinde verilen seminer veya kursun çıktısı da arşivimin de mevcut. Bu bilgiyi aynı zamana da bir sohbet arasında öğrendim. Daha covid 19 diye bir şey piyasa da yokken, ülkemizde sağlık bakanlığının talimatı ile bu kursa katılanların katıldığı kursun tarihi ve ne yapıldığını ifade eden 3 evrakın çıktısı da ilk kez kitapta olacak.

Uzun bir iş ve epeyce bir zaman istiyor. Sonra bu senelerde ne oldu, diye sorulursa cevap verecek bir şey olsun diyerek yola çıkıyorum. Bu işin içinde önce karşı çıkan, sonra yalana dört elle sarılan, bilim adamları, sağlık sektöründeki temsilcileri, yetkililer, siyasiler, sanatçılar, oyuncular, komedyenler, dizi, film oyuncuları, gazeteciler, bilim kurulu üyeleri, bakanlık yetkilileri, ülke genelinde ve yerelde bunlara su taşıyanları unutmamalıyız. Bu nazi projesinde yer alanların adı sanı kitapta yer alacak. DSÖ ve onun altındakileri insan sanan ve onlara biat edenler, Bill Gates ve avenesi, onlara emir verenleri 32 tekmil kitapta yazmak boyun borcumuzdur. Her zaman derim; emperyalist yapı bilinmeden bu oyunu okumak ve direnmek kolay olmuyor. Dünyanın efendisi olduğu ileri sürülen bu yaratıklara verecek bir cevap olsun. Geldik gideceğiz, en azından bunlara dediğimizi edelimde gidelim…   

Tam köşeyi bitirip, işlem tamam derken, Çin’den gelen haberlerde, salgın yeniden çok etkili oluyor açıklamaları art arda geliyor yalanı ile gündem meşgul edilmeye çalışılıyor. Yemezler, diyelim ve devam edelim.           

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.