Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Allah söyletiyor bunlara

Adamlar şeytanın planlarını uygularken arada sırada ne yaptıklarına dair olmadık zamanlarda doğruyu söyleyince, insan ister istemez, “Allah söyletiyor bunları” diyesim geliyor. İki seneden fazla bir zamandır, salgın kavanozunun içinde insanları turşu yapmak isteyen çetenin muteber adamlarından biri ağzından bu salgın numarasının tam adını kaçırmış. Bu adam dediğim Fransa’nın gülü olan adam. Macron derler adına. Çetenin has adamıdır ha! Çete ne derse o! Bu geçen hafta mı ne Rusya’da putin, denilen diğer adam ile bir görüşme için Rusya’ya gitmişti. Putin ona bir oyun oynadı ve bir masanın ucundan bir ucuna konuştu. Bu garip durumu Macron Paris’e gidince gazeteciler sorunca, baş danışmalarından biri ne olduğunu Macron’un ağzından açıklamış. Açıklamaya göre, Macron aynen şunları söylemiş. “DNA almanıza izin veremem.” Neymiş neymiş, dna alınmasına karşı çıkmış. Niye, putin, pcr testi istemiş bundan ve o da hayır demiş. Bak sen neler olmuş neler! Salgın başladı denilerek bütün ülkeler pcr testi olsun diye yırtınan ve insanları test merkezlerine koşturan hükümetler ne yapmış oldu şimdi. Yeni dünya düzenine karşı olanların baştan beri bu bir oyunu, salgın numara, yutmayın bu palavrayı dediğinde, diyenlere olmadık laf edenler tıpış tıpış çetenin pcr testlerini olmuştu. Hem de virüs var diyerek kendi dna’larını ve gen yapısını elleri ile çetenin istediği gibi verdi. Macron ve diğerleri başkası isteyince ağızlarından bu baklayı çıkardı. Peki bu dna’lar ne olacak, derseniz onu da bir zahmet siz bulun!  Çok ses gelecek çok. Salgın hele de bitti desinler o zaman kıyamet kopacak. Hükümetler, sağlık bakanları, onların adına yola çıkanlar, korkuyu diri tutmak için her yerde bağıran çağıranlar, bunu bildikleri içinde salgın bitmesin diye direniyor. Bu açıklama birkaç gazetede yer aldı. Bende arşivime aldım. Kitapta yerini alacak. Bu kapanmalar, maskeler, mesafeler, evden çıkmayınlar, hes kodları, aşı kartları, pcr testleri, mutasyonlar tek tek sorulacak. Kaçacak delik arayacaklar ancak nafile. Daha neler söyleyecekler neler! Allah hepsini söyletiyor, bunlar bir şey değil. Demek DNA’lar lazım olmuş birilerine öyle kolay kolay alamayacaklarını bildikleri içinde bu salgın numarasını çok iyi bulmuşlar. Ama siz yine de virüs korkusu ile gidin de, Pcr testinizi yaptırın, eksik kalmasın plan!    
Ekleme Tarihi: 16 Şubat 2022 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Allah söyletiyor bunlara

Adamlar şeytanın planlarını uygularken arada sırada ne yaptıklarına dair olmadık zamanlarda doğruyu söyleyince, insan ister istemez, “Allah söyletiyor bunları” diyesim geliyor. İki seneden fazla bir zamandır, salgın kavanozunun içinde insanları turşu yapmak isteyen çetenin muteber adamlarından biri ağzından bu salgın numarasının tam adını kaçırmış.

Bu adam dediğim Fransa’nın gülü olan adam. Macron derler adına. Çetenin has adamıdır ha! Çete ne derse o! Bu geçen hafta mı ne Rusya’da putin, denilen diğer adam ile bir görüşme için Rusya’ya gitmişti. Putin ona bir oyun oynadı ve bir masanın ucundan bir ucuna konuştu. Bu garip durumu Macron Paris’e gidince gazeteciler sorunca, baş danışmalarından biri ne olduğunu Macron’un ağzından açıklamış. Açıklamaya göre, Macron aynen şunları söylemiş. “DNA almanıza izin veremem.” Neymiş neymiş, dna alınmasına karşı çıkmış. Niye, putin, pcr testi istemiş bundan ve o da hayır demiş. Bak sen neler olmuş neler! Salgın başladı denilerek bütün ülkeler pcr testi olsun diye yırtınan ve insanları test merkezlerine koşturan hükümetler ne yapmış oldu şimdi. Yeni dünya düzenine karşı olanların baştan beri bu bir oyunu, salgın numara, yutmayın bu palavrayı dediğinde, diyenlere olmadık laf edenler tıpış tıpış çetenin pcr testlerini olmuştu. Hem de virüs var diyerek kendi dna’larını ve gen yapısını elleri ile çetenin istediği gibi verdi.

Macron ve diğerleri başkası isteyince ağızlarından bu baklayı çıkardı. Peki bu dna’lar ne olacak, derseniz onu da bir zahmet siz bulun!  Çok ses gelecek çok. Salgın hele de bitti desinler o zaman kıyamet kopacak. Hükümetler, sağlık bakanları, onların adına yola çıkanlar, korkuyu diri tutmak için her yerde bağıran çağıranlar, bunu bildikleri içinde salgın bitmesin diye direniyor. Bu açıklama birkaç gazetede yer aldı. Bende arşivime aldım. Kitapta yerini alacak. Bu kapanmalar, maskeler, mesafeler, evden çıkmayınlar, hes kodları, aşı kartları, pcr testleri, mutasyonlar tek tek sorulacak. Kaçacak delik arayacaklar ancak nafile. Daha neler söyleyecekler neler! Allah hepsini söyletiyor, bunlar bir şey değil. Demek DNA’lar lazım olmuş birilerine öyle kolay kolay alamayacaklarını bildikleri içinde bu salgın numarasını çok iyi bulmuşlar. Ama siz yine de virüs korkusu ile gidin de, Pcr testinizi yaptırın, eksik kalmasın plan!    

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.