Yazar Güçtaş ve Bulut bir araya geldi

YAŞAM 15.06.2023 - 17:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 17:47 5195+ kez okundu.
 

Yazar Güçtaş ve Bulut bir araya geldi

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Edebiyat öğretmeni ve yazar İsmail Güçtaş’ı makamında ağırladı.
Yazar Güçtaş, son yazdığı ‘Peygamber Evimizde(sav)’ isimli kitabı hakkında ilçe milli eğitim müdürü Şenel Bulut’a bilgi verdi ve kitabını imzalayarak hediye etti. Bulut, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizi manzum siyer metoduyla çocuklarımıza, gençlerimize tanıtmak için güzel bir eser yazan değerli meslektaşım İsmail Güçtaş’ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmen ve yazar Güçtaş’a hem meslek hayatında hem de yazı hayatında başarılar diledi.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Edebiyat öğretmeni ve yazar İsmail Güçtaş’ı makamında ağırladı.

Yazar Güçtaş, son yazdığı ‘Peygamber Evimizde(sav)’ isimli kitabı hakkında ilçe milli eğitim müdürü Şenel Bulut’a bilgi verdi ve kitabını imzalayarak hediye etti.

Bulut, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizi manzum siyer metoduyla çocuklarımıza, gençlerimize tanıtmak için güzel bir eser yazan değerli meslektaşım İsmail Güçtaş’ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmen ve yazar Güçtaş’a hem meslek hayatında hem de yazı hayatında başarılar diledi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.