Yazar Güçtaş, öğrenciler ile buluştu

GÜNDEM 29.03.2022 - 11:28, Güncelleme: 29.03.2022 - 11:28 21115+ kez okundu.
 

Yazar Güçtaş, öğrenciler ile buluştu

Bulancak’ın önde gelen kalem ustalarından Eğitimci, Şair ve Yazar İsmail Güçtaş birbirinden kıymetli eserlerini öğrenciler ile buluşturmaya devam ediyor.
Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir okuryazar buluşması ve imza etkinliği gerçekleştiren Yazar Güçtaş eserlerini öğrencilere iletmiş olmanın haklı gururunu yaşadı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Yazar Güçtaş okuma kültürü ve önemi konusunda sohbet ettikten sonra öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdıktan sonra imza etkinliğini gerçekleştirdi. Şiir, hikaye, masal ve roman türlerinde eserleri olan ve daha çok Dede Korkut Hikayeleri, Nasrettin Hoca fıkraları, Mesnevi hikayeleri, Keloğlan Masalları gibi geleneksel değerleri günümüze taşıma çabası güden Yazar Güçtaş’ın yayımlanmış on üç, yayım aşamasında ise sekiz eseri bulunuyor. Türkiye Yazarlar Birliği Derneği ve Bulancak Edebi Hayat Derneği üyesi olan Yazar İsmail Güçtaş aynı zamanda Kültür Bakanlığı Halk Şairi unvanına sahip. Yıldız Haber Gazetesi olarak Yazar Güçtaş’a başarılarının devamını dileriz.
Bulancak’ın önde gelen kalem ustalarından Eğitimci, Şair ve Yazar İsmail Güçtaş birbirinden kıymetli eserlerini öğrenciler ile buluşturmaya devam ediyor.

Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir okuryazar buluşması ve imza etkinliği gerçekleştiren Yazar Güçtaş eserlerini öğrencilere iletmiş olmanın haklı gururunu yaşadı.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Yazar Güçtaş okuma kültürü ve önemi konusunda sohbet ettikten sonra öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdıktan sonra imza etkinliğini gerçekleştirdi.

Şiir, hikaye, masal ve roman türlerinde eserleri olan ve daha çok Dede Korkut Hikayeleri, Nasrettin Hoca fıkraları, Mesnevi hikayeleri, Keloğlan Masalları gibi geleneksel değerleri günümüze taşıma çabası güden Yazar Güçtaş’ın yayımlanmış on üç, yayım aşamasında ise sekiz eseri bulunuyor.

Türkiye Yazarlar Birliği Derneği ve Bulancak Edebi Hayat Derneği üyesi olan Yazar İsmail Güçtaş aynı zamanda Kültür Bakanlığı Halk Şairi unvanına sahip. Yıldız Haber Gazetesi olarak Yazar Güçtaş’a başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.