Volkan Cindemir: "Her maçın ayrı bir hikayesi var"

SPOR 22.01.2024 - 17:07, Güncelleme: 22.01.2024 - 17:11 4218+ kez okundu.
 

Volkan Cindemir: "Her maçın ayrı bir hikayesi var"

Giresun Süper Amatör Ligin lideri Yeniyolspor bugün Şebinkarahisar deplasmanından moralle döndü.
Şebinkarahisaspor'u 3-1 gibi sonuçla yenen Yeniyolspor liderliğe devam etti. Teknik Direktör Volkan Cindemir; "Güzel oyunumuzu 3-1 skorla taçlandırdık. İyi bir takımız. İyi gidiyoruz. Şebinkarahisaspor'a karşı güzel bir mücadele örneği verdik. Hiçbir maç kolay değil. Her takım sahada var gücüyle savaşıyor. Her maçın ayrı bir hikayesi var. Bu sezon sonu tek düşüncemiz Bölgesel Amatör'e çıkmak. Bunu da başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
Giresun Süper Amatör Ligin lideri Yeniyolspor bugün Şebinkarahisar deplasmanından moralle döndü.

Şebinkarahisaspor'u 3-1 gibi sonuçla yenen Yeniyolspor liderliğe devam etti.

Teknik Direktör Volkan Cindemir; "Güzel oyunumuzu 3-1 skorla taçlandırdık. İyi bir takımız. İyi gidiyoruz. Şebinkarahisaspor'a karşı güzel bir mücadele örneği verdik. Hiçbir maç kolay değil. Her takım sahada var gücüyle savaşıyor. Her maçın ayrı bir hikayesi var.

Bu sezon sonu tek düşüncemiz Bölgesel Amatör'e çıkmak. Bunu da başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.