Voleybolda yine Türkiye finalindeyiz

SPOR 05.04.2024 - 21:52, Güncelleme: 05.04.2024 - 21:52 6376+ kez okundu.
 

Voleybolda yine Türkiye finalindeyiz

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Okul Sporları Voleybol Küçükler Türkiye Birinciliğinde yarın şampiyonluk için sahaya çıkacak.
Rize’de oynanan maçlarda rakiplerini sırayla saf dışı bırakan Selçuk Sekban’ın talebeleri bugün oynanan yarı final maçında Van Beyazıt Ortaokulu’nu 2-0 yenerek adını finallere taşıdı. Daha önce ilimize Türkiye şampiyonluğunu getiren Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bu sezonda şampiyon olmaya çok yakın, Beden Öğretmeni Selçuk Sekban’ın yetiştirdiği öğrenciler yarın final maçına çıkacak. Müsabaka saat 11.30’da başlayacak. Temsilcimiz Manisa Sadi Turgutlu Ortaokulu ile Türkiye Birinciliği için karşılaşacak. Yıldız Haber Gazetesi olarak Temsilcimiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine ve ekibine başarılar dileriz.
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Okul Sporları Voleybol Küçükler Türkiye Birinciliğinde yarın şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Rize’de oynanan maçlarda rakiplerini sırayla saf dışı bırakan Selçuk Sekban’ın talebeleri bugün oynanan yarı final maçında Van Beyazıt Ortaokulu’nu 2-0 yenerek adını finallere taşıdı.

Daha önce ilimize Türkiye şampiyonluğunu getiren Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bu sezonda şampiyon olmaya çok yakın, Beden Öğretmeni Selçuk Sekban’ın yetiştirdiği öğrenciler yarın final maçına çıkacak.

Müsabaka saat 11.30’da başlayacak. Temsilcimiz Manisa Sadi Turgutlu Ortaokulu ile Türkiye Birinciliği için karşılaşacak.

Yıldız Haber Gazetesi olarak Temsilcimiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerine ve ekibine başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.