Veliler oynadı, minikler izledi!

GÜNDEM 10.03.2024 - 22:10, Güncelleme: 10.03.2024 - 22:14 4552+ kez okundu.
 

Veliler oynadı, minikler izledi!

Sabiha Raşit Özdemir İlkokulunda Anasınıfları tarafından düzenlenen Veli Tiyatrosu etkinliği göz doldurdu.
Anasınıfı A ve B şubelerinin aylar süren çalışmaları nihayet meyvelerini verdi. Anasınıfı öğretmenleri Leyla Cura ve Burcu Akkaya tarafından Davide Cali’nin 'Bir Kavanoz Mutluluk' adlı eserinden uyarlanan ve oyuncu kadrosu anasınıfı velilerinden oluşan tiyatro oyununda minikler keyifli saatler geçirdi. Uyarlanan oyunda 'Dilimizin Zenginlikleri' Projesi kapsamında Türkçe’nin zengin yapısının hissettirildiği dikkat çekerken, öğrenci velileri de sahne tozu yutarak çocuklarının hayal dünyasını zenginleştirdi.  Anasınıfı öğretmenleri Burcu Akkaya ve Leyla Cura öğrencilerin hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşadıklarını belirterek bu tiyatronun sunulmasında büyük emekleri olan velilerine teşekkür etti.
Sabiha Raşit Özdemir İlkokulunda Anasınıfları tarafından düzenlenen Veli Tiyatrosu etkinliği göz doldurdu.

Anasınıfı A ve B şubelerinin aylar süren çalışmaları nihayet meyvelerini verdi. Anasınıfı öğretmenleri Leyla Cura ve Burcu Akkaya tarafından Davide Cali’nin 'Bir Kavanoz Mutluluk' adlı eserinden uyarlanan ve oyuncu kadrosu anasınıfı velilerinden oluşan tiyatro oyununda minikler keyifli saatler geçirdi. Uyarlanan oyunda 'Dilimizin Zenginlikleri' Projesi kapsamında Türkçe’nin zengin yapısının hissettirildiği dikkat çekerken, öğrenci velileri de sahne tozu yutarak çocuklarının hayal dünyasını zenginleştirdi. 

Anasınıfı öğretmenleri Burcu Akkaya ve Leyla Cura öğrencilerin hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşadıklarını belirterek bu tiyatronun sunulmasında büyük emekleri olan velilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.