Vali Serdengeçti olay yerinde! Kuyumcu ve taksici korku dolu anları anlattı…

ASAYİŞ 18.04.2024 - 19:17, Güncelleme: 18.04.2024 - 19:26 14527 kez okundu.
 

Vali Serdengeçti olay yerinde! Kuyumcu ve taksici korku dolu anları anlattı…

İşyerinde hırsızlık olayı gerçekleşen Erdoğan Gündoğdu, o anları ilk kez Giresun Valisi Serdengeçti’ye anlattı.
Bulancak’ta meydana gelen hırsızlık olayının faillerinin yakalanmasının ardından olay yerine gelen Giresun Valisi Fatih Mehmet Serdengeçti olay yerine gelerek ilk olarak taksi durağında mağdur taksici Rıfkı Yavuz’u daha sonra ise kuyumcu esnafı Erdoğan Gündoğdu’ya geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Serdengeçti’ye Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç eşlik etti.  
İşyerinde hırsızlık olayı gerçekleşen Erdoğan Gündoğdu, o anları ilk kez Giresun Valisi Serdengeçti’ye anlattı.

Bulancak’ta meydana gelen hırsızlık olayının faillerinin yakalanmasının ardından olay yerine gelen Giresun Valisi Fatih Mehmet Serdengeçti olay yerine gelerek ilk olarak taksi durağında mağdur taksici Rıfkı Yavuz’u daha sonra ise kuyumcu esnafı Erdoğan Gündoğdu’ya geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vali Serdengeçti’ye Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu ve Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.