Vali Serdengeçti Bulancak’ta ADEM sergisine katıldı

GÜNDEM 22.02.2024 - 17:28, Güncelleme: 22.02.2024 - 17:31 3552+ kez okundu.
 

Vali Serdengeçti Bulancak’ta ADEM sergisine katıldı

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, geçtiğimiz gün Bulancak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından Bulancak Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) düzenlenen sergiye katıldı.
ADEM’de gerçekleşen sergide, ev hanımlarının yapmış olduğu birbirinden güzel el işi ürünler ve geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları çeşitli ürünler görücüye çıktı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ilgiyle gezdiği ve ürünleri incelediği sergide, kurslarda başarılı olan kursiyerlere Giresun Valisi tarafından sertifikaları takdim edildi. Farklı branşlarda başarılı olan kursiyerlere Bulancak protokolündeki isimlerde başarı belgelerini takdim ederek, hatıra fotoğrafı çekildiler. Kursiyerler tarafından yapılan bir tablonun hediye edilmesi üzerine, çok beğendiğini ifade eden Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, tablonun nasıl yapıldığı hakkında bilgi alarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Ahşap Boyama kursiyerleriyle bir araya gelen Giresun Valisi ve Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, kursiyerleri aralarına alarak hatıra fotoğrafı çekildikten sonra sergi turunu sonlandırdı. Bulancak’ta gerçekleştirilen sergiye katılanlar arasında; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, Bulancak Başsavcısı Emre Us, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Oktay Karaman, Giresun Valisi Serdengeçti’ye sergide eşlik edenler arasındaydı.   
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, geçtiğimiz gün Bulancak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından Bulancak Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) düzenlenen sergiye katıldı.

ADEM’de gerçekleşen sergide, ev hanımlarının yapmış olduğu birbirinden güzel el işi ürünler ve geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları çeşitli ürünler görücüye çıktı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ilgiyle gezdiği ve ürünleri incelediği sergide, kurslarda başarılı olan kursiyerlere Giresun Valisi tarafından sertifikaları takdim edildi. Farklı branşlarda başarılı olan kursiyerlere Bulancak protokolündeki isimlerde başarı belgelerini takdim ederek, hatıra fotoğrafı çekildiler.

Kursiyerler tarafından yapılan bir tablonun hediye edilmesi üzerine, çok beğendiğini ifade eden Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, tablonun nasıl yapıldığı hakkında bilgi alarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Ahşap Boyama kursiyerleriyle bir araya gelen Giresun Valisi ve Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, kursiyerleri aralarına alarak hatıra fotoğrafı çekildikten sonra sergi turunu sonlandırdı.

Bulancak’ta gerçekleştirilen sergiye katılanlar arasında; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, Bulancak Başsavcısı Emre Us, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Oktay Karaman, Giresun Valisi Serdengeçti’ye sergide eşlik edenler arasındaydı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.