Vali Gürel'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 16.11.2022 - 12:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 11:36 2342+ kez okundu.
 

Vali Gürel'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Fuat Gürel, şehit yakınları ve gazilere ziyarette bulundu.Vali Gürel, ilk olarak gazi Yakup Yavuz'un evine gitti. Yavuz ile bir süre sohbet eden Gürel, daha sonra 1993 yılında Iğdır'da şehit olan jandarma er Halil Gözlemeci'nin annesi Mükerrem Gözlemeci'nin evine gitti.Aileyle sohbet eden ve şehit Gözlemeci için dua eden Gürel, misafirperverlikleri için teşekkür etti.Ziyarette, şehitler ve ebediyete intikal eden gaziler için Kur'an-ı Kerim okundu.

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Fuat Gürel, şehit yakınları ve gazilere ziyarette bulundu.

Vali Gürel, ilk olarak gazi Yakup Yavuz'un evine gitti. Yavuz ile bir süre sohbet eden Gürel, daha sonra 1993 yılında Iğdır'da şehit olan jandarma er Halil Gözlemeci'nin annesi Mükerrem Gözlemeci'nin evine gitti.

Aileyle sohbet eden ve şehit Gözlemeci için dua eden Gürel, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Ziyarette, şehitler ve ebediyete intikal eden gaziler için Kur'an-ı Kerim okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.