Umudunuzu ve desteğinizi esirgemeyin!

SPOR 25.02.2024 - 10:25, Güncelleme: 25.02.2024 - 10:29 4377+ kez okundu.
 

Umudunuzu ve desteğinizi esirgemeyin!

Bulancak Belediye Başkan Adayı ve 1926 Bulancakspor Kulüp Başkan vekili Emrullah Guguk, bugün saat 13.00'da Bulancak İlçe Stadyumunda Çayelispor'u ağırlayacak olan Bulancakspor taraftarlarına çağrıda bulundu.
Başkan vekili Guguk, "Bulancak ve Bulancakspor'umuza değer veren kıymetli hemşehrilerim, bugün ligimizin lideri Çayelispor ile önemli bir müsabakaya çıkacağız. Şampiyonluğa giden yolda kritik öneme sahip maçta taraftarlarımızdan skor her ne olursa olsun takımımıza 90 dakika boyunca desteklerini esirgememelerini rica ediyorum. Bu yıl takımımıza kaliteli kendini ispat etmiş oyuncuları katarak hedefimizi 3.Lig olarak belirledik! futbol her ihtimale açık bir oyundur. Yönetim olarak bizim nihai hedefimiz bu takımı öncelikle bu sezon şayet başarılı olamazsak önümüzdeki sezon profesyonel lige çıkarmak olacaktır. Sizlerden ricamız kazansakta kaybetsekte takımdan umudunuzu ve desteğinizi bir an olsun esirgemeyin ve kesinlikle saha ve seyirci olayları çıkararak hem puan silme hem saha kapatma cezasına çarptırılmamıza vesile olmayın. Zira önümüzdeki maçlarda sizin itici gücünüze çok ihtiyacımız olacaktır! halkımızı bugün oynayacağımız maça davet ediyor keyifli bir müsabaka temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.  
Bulancak Belediye Başkan Adayı ve 1926 Bulancakspor Kulüp Başkan vekili Emrullah Guguk, bugün saat 13.00'da Bulancak İlçe Stadyumunda Çayelispor'u ağırlayacak olan Bulancakspor taraftarlarına çağrıda bulundu.

Başkan vekili Guguk, "Bulancak ve Bulancakspor'umuza değer veren kıymetli hemşehrilerim, bugün ligimizin lideri Çayelispor ile önemli bir müsabakaya çıkacağız. Şampiyonluğa giden yolda kritik öneme sahip maçta taraftarlarımızdan skor her ne olursa olsun takımımıza 90 dakika boyunca desteklerini esirgememelerini rica ediyorum. Bu yıl takımımıza kaliteli kendini ispat etmiş oyuncuları katarak hedefimizi 3.Lig olarak belirledik! futbol her ihtimale açık bir oyundur. Yönetim olarak bizim nihai hedefimiz bu takımı öncelikle bu sezon şayet başarılı olamazsak önümüzdeki sezon profesyonel lige çıkarmak olacaktır.

Sizlerden ricamız kazansakta kaybetsekte takımdan umudunuzu ve desteğinizi bir an olsun esirgemeyin ve kesinlikle saha ve seyirci olayları çıkararak hem puan silme hem saha kapatma cezasına çarptırılmamıza vesile olmayın. Zira önümüzdeki maçlarda sizin itici gücünüze çok ihtiyacımız olacaktır! halkımızı bugün oynayacağımız maça davet ediyor keyifli bir müsabaka temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.