Ülkemizin geleceği için bize oy verin

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2015 - 23:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3538+ kez okundu.
 

Ülkemizin geleceği için bize oy verin

7 Haziran seçimlerine Büyük Birlik Partisi ile birlikte katılma kararı alan Saadet Partisi'nin,...
...Giresun milletvekili adayı Sümeyye Gündoğdu Bulancak ve Piraziz'deki seçim çalışmalarını arttırdı.  Gündoğdu, Saadetli kadınlar, “Ülkemizin kurtuluşu için insanlarımızdan oy istiyoruz, AK Parti ülkemizdeki tüm değerlere zarar veriyor” diye konuştu. 13 yıllık AK Parti iktidarında ülkedeki pek çok değerin içinin boşaltıldığına dikkat çeken milletvekili adayı Gündoğdu, “Örneğin aile değerleri her geçen gün zarar görüyor. Kadınlar çalışmaya zorlanarak ailenin temeli sarsılıyor, toplumdaki ekonomik koşullar yüzünden kadınlar hep mağdur ediliyor. Aile kavramı anlamsızlaştırılıyor. Oysa toplumun temeli ailedir. Biz Saadet Partisi olarak tüm bu yanlışlara karşıyız” dedi.
7 Haziran seçimlerine Büyük Birlik Partisi ile birlikte katılma kararı alan Saadet Partisi'nin,...

...Giresun milletvekili adayı Sümeyye Gündoğdu Bulancak ve Piraziz'deki seçim çalışmalarını arttırdı.  Gündoğdu, Saadetli kadınlar, “Ülkemizin kurtuluşu için insanlarımızdan oy istiyoruz, AK Parti ülkemizdeki tüm değerlere zarar veriyor” diye konuştu.

13 yıllık AK Parti iktidarında ülkedeki pek çok değerin içinin boşaltıldığına dikkat çeken milletvekili adayı Gündoğdu, “Örneğin aile değerleri her geçen gün zarar görüyor. Kadınlar çalışmaya zorlanarak ailenin temeli sarsılıyor, toplumdaki ekonomik koşullar yüzünden kadınlar hep mağdur ediliyor. Aile kavramı anlamsızlaştırılıyor. Oysa toplumun temeli ailedir. Biz Saadet Partisi olarak tüm bu yanlışlara karşıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.