UCİM bir büyük projeye daha imza atıyor!

YAŞAM 25.08.2023 - 15:40, Güncelleme: 25.08.2023 - 15:43 4347+ kez okundu.
 

UCİM bir büyük projeye daha imza atıyor!

Hatay'da depremden etkilenen çocuklar ve kadınlar için ''Birlikte Güzel'' projesi hayata geçiriliyor. Giresun'da da önlem
Deprem döneminde gösterdiği büyük özveri ve yardımlarla depremzedelerin her daim yanında olan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği depremden sonra da halkı yalnız bırakmadı. Kültür-sanat- eğitim faaliyetleri aracılığıyla çocukların ve kadınların psikolojik iyileşmelerine katkı sağlamak amacı ile geliştirilecek projenin açılışı 25 Ağustos Cuma günü (bugün) Hatay EXPO 2021 alanında gerçekleştirilecek.  Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan yer tahsisi ve destek ile, çocuklara ve kadınlara yönelik çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirileceği projede çocukların sosyalleşmelerini ve normal hayat akışına dönmelerini destekleyecek uzmanlar ile hazırlanmış masal atölyeleri, duygu farkındalık atölyeleri, yaratıcı drama ve tiyatro atölyeleri yer alacak. Kadın girişimciliğini ve istihdamı arttırmak için Girişimcilik, İş Geliştirme ve Dijital Pazarlama Eğitimi, Motivasyon Sohbetleri ve üretim kısmını desteklemek amacı ile pastacılık, dikiş, takı tasarımı atölyeleri gerçekleştirilecek. Projede depremden etkilenen vatandaşlar için konserler de düzenlenecek.
Hatay'da depremden etkilenen çocuklar ve kadınlar için ''Birlikte Güzel'' projesi hayata geçiriliyor. Giresun'da da önlem

Deprem döneminde gösterdiği büyük özveri ve yardımlarla depremzedelerin her daim yanında olan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği depremden sonra da halkı yalnız bırakmadı. Kültür-sanat- eğitim faaliyetleri aracılığıyla çocukların ve kadınların psikolojik iyileşmelerine katkı sağlamak amacı ile geliştirilecek projenin açılışı 25 Ağustos Cuma günü (bugün) Hatay EXPO 2021 alanında gerçekleştirilecek. 



Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan yer tahsisi ve destek ile, çocuklara ve kadınlara yönelik çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirileceği projede çocukların sosyalleşmelerini ve normal hayat akışına dönmelerini destekleyecek uzmanlar ile hazırlanmış masal atölyeleri, duygu farkındalık atölyeleri, yaratıcı drama ve tiyatro atölyeleri yer alacak. Kadın girişimciliğini ve istihdamı arttırmak için Girişimcilik, İş Geliştirme ve Dijital Pazarlama Eğitimi, Motivasyon Sohbetleri ve üretim kısmını desteklemek amacı ile pastacılık, dikiş, takı tasarımı atölyeleri gerçekleştirilecek. Projede depremden etkilenen vatandaşlar için konserler de düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.